Jump to content

Wilmar

Bruker
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Wilmar last won the day on August 19 2019

Wilmar had the most liked content!

Community Reputation

1,144

About Wilmar

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var litt skeptisk til Skytte, men det forsvant i går: 1. Optimal timing med Emil OG dessverre Lumanza skadet. 2. Han virker mer sulten, motivert og ydmyk enn tidligere. 3. Han uttrykker ekte kjærlighet til klubben. 4. Jeg elsker hans finter og dragninger. Har ikke sett en Zidane siden han forlot oss, håper det kommer igjen. 5. Kan holde på ballen, noen ganger for lenge, men slår også direkte. Det siste har jeg savnet i år.
 2. Glimrende!!! Er dette noe NSA kunne fulgt opp på vegne av oss fortvilte supportere, eller hva Posse?
 3. Nei stakkars, det unner vi han virkelig ikke. La han bygge opp noe selv, ikke overta andres elendighet.
 4. Tull! Ingen har tapt på forhånd, og kamoen skal spilles først. Ja det blir vanskelig, men det er seff ikke umulig: Emil, Tortol, Hugo og Hancke toppmotivert, Olli og Kornelius har dagen, Sandberg i gammelt godt slag + gress, medvind, dommer = muligheter. Og gjerne en uthvilt Yaw i tillegg. Det har skjedd større mirakler før.
 5. Interessant (ho ho): Kamper fra start: 4 Byttet ut: 4 Kamper på benk: 7 Byttet inn 7 Mål: 0 (assist 1)
 6. Hvorfor inne i huleste legger ikke Hugo en skikkelig corner? Leder 2-0 og det er sekunder igjen. Sånt forstår jeg ikke.
 7. Gjør det selvfølgelig ikke. Er så lei av slike bombastiske negative antakelser. Skal vi støtte klubben eller hele tiden lete etter negativitet blant spillere eller på benken? Kanskje det faktisk ligger en vurdering bak fra de som ser dem hver dag på feltet (wow)? Kanskje han trenger litt tid? Kanskje trenerne vurderer kampbildet en smule?
 8. Periodevis ganske bra, men skuffende utover i andre omgang. Hvor ble det av Hugo og Bohinen for eksempel? Vi kjører jo over Enga ganske lenge, men synes det er merkelig stort gap fra det gode til det dårlige. Kan sikkert forklares med at det er tidlig, mange andre lag som sliter også. Men det er skuffende at vi ikke tar 3 poeng i dag mot 10 mann så lenge. Mange er veeeeldig opptatt av dommeren, men det er ikke hans skyld at vi ikke vinner.
 9. Var da voldomt til tirader mot Kinoshita her inne i dag, er vi supportere eller???? Han er ikke glitrende, men jager en del på topp alene og det er en lite takknemlig oppgave. Janne vet jo om vi har noen bedre på benken.
 10. Rart at det ikke ble gult for dytten til Yaw når han først blåser straffe.
 11. Glad jeg ikke er TV-produsent og skal velge høydepunkter fra Nadderud i kveld. Det kan IKKE være lett.
×
×
 • Create New...