Gå til innhold

Wilmar

Bruker
  • Innholdsteller

    507
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

Alt skrevet av Wilmar

  1. Hva med å kalle den Bekkestuen?
  2. Og han var fotballtrener i Haslum i de viktige første årene for gutter 99. Eneste som er feil med ham er han er (var) Liverpoolsupporter.
  3. Velkommen, gjør oss stolte Brage!
  4. Likte mye av det jeg så. Alt gikk raskere, eller det så i hvert fall slik ut. Bob vil åpenbart ha fart på ballen, og de trege støttepasingene på tvers og bakover var jo stort sett helt fraværende. Mye småpent, aktiv Bob og bra intensitet mot en ganske svak motstander i en kald hall. Tror dette blir veldig bra!
  5. Kan være at Bob ser humoren og liker det, men samtidig er det mange amerikanere hater alt som har med Trump å gjøre. Skader ikke å spørre han før noen evt gjør mer ut av det.
  6. Ehh nei - har du vært der? Det er to fotballhaller med en hhv en håndballhall (Gjønnes) og friidrettshall (Rud) ved siden av.
  7. Håper du kødder. Ikke noe Trump-relaterte produkter takk, selv om det forhåpentigvis er ironisk ment.
  8. "Gikk for lut og kaldt vann" er ganske ramsalt kritikk. Mener du at det er trenerne/ledernes skyld at at de to har stagnert? Jeg er ikke like opplyst eller tett på som deg, men ser ingen begrunnelse for dine påstander. Derfor spør jeg: 1 Jobbet de to nevnte beinhardt og la inn ekstra økter titt og ofte slik vi må forvente av sultne unggutter? 2 Gjorde de det beste de kunne for laget på trening og i kamper (ja man kan bidra før og etter kamp og fra benken)? 3 Var de dedikerte og dønn opptatt av egenutvikling på og utenfor feltet? 4 Tok de vare på de mulighetene de fikk? 5 Brukte de andrelaget til å vise at de fortjente mer spilletid i første 11-ern? Pkt 4 så jeg lite til i fjor, og jeg kan ikke erindre å ha lest at de har briljert på andrelaget heller (pkt 5). Kan det ikke ha noe med manglende taktiske ferdigheter, holdninger, innstillinger, spilleforståelse, selvtillit osv. og at vi rett og slett hadde bedre spillere på deres plasser? I tillegg sår du merkelig nok tvil om det blir satset på unge spillere "når det drar seg til" selv om det var akkurat det som skjedde med Spiten og Olderheim i høst. Håper virkelig Piggy og Hammy lykkes for de var lysende talenter, dønn lokale og utviklet i klubben!
  9. Jeg er ikke forvirret, synes den var klar og grei melding. TF som leder, SW som koordinator og IAO som innleid konsulent. Og ja det samme som sportsdirektør, men tittel et nivå ned. Samsvarer med at han ikke har en veldig lang karriere bak seg. Kan også være en mulighet om Michael Bradley trenger er fin tittel, virker jo som hans rolle ikke er 100 % avklart foreløpig.
  10. Hva med Jostein Flo som sporslig leder? Godset har åpenbart gjort mye riktig, selv om de også har hatt store utfordringer de siste årene på flere områder (intern uro, treneravgang mm). 17 år på rad i eliteserien er sterkt, ressursmessig er de ganske sammenlignbare med oss. Han var jo dessuten lei og trakk seg for en sesong eller to siden, men lot seg overtale til å bli og det ser jo ut til funke bra.
  11. Fytterakker’n så nervepirrende! Niyukuri har dessverre full kontroll på Rasmus, men Edwards gjør veldig mye bra i dag og Petterson glitrer. Men vi skaper jo alt for få målsjanser. Foreløpig.
  12. Helt uenig. AaFK borte derimot. I går mener jeg de første 20 av begge omgangene (cirka) er noe av det beste jeg har sett av oss på lang tid, vi møtte tross alt et B/G med lave skuldre og stinne av selvtillit. Så ble vi rundspilt i perioder, men det har mange andre også blitt.
  13. Gratulerer med debuten, gleder meg til å se deg blomstre de neste sesongene. Spennende at du tør å utfordre og har åpenbart både fart og teknikk. Spennende!
  14. Totalt uakseptabelt, ødelegger så enormt mye for oss. Ekskludering i minst fem år, dette MÅ lukes ut en gang for alle.
  15. Bra møte med stor åpenhet og mange til stede (ca 50-60?). Oppsiktsvekkende klønete ppt. fra leder i AS (diiiger logo med alt innholdet i mikro skrift under). Deilig med ærlig engasjement både fra ledelsen og supporterne, alle virket like mørke blaa selv om de ikke var enige om alt. Bob eier rommet og er vanvittig bra i slike sammenhenger.
  16. Traff Eirik Bakke på vei inn i det kampen startet i går. Mot Kamma funket jo nesten alt som vi har trøblet med så langt i år, lurer veldig på hva han tok med seg hjem? At vi scorer masse mål? At vi har mange som kan score? At Bakenga er hypereffektiv? At vi har flere som lett drar av en motspiller eller to? At de må kjøpe Rasmus? At vi er sårbare på dødball visste han vel fra før. Forresten hyggelig fyr. På min kommentar «Håper du betaler godt for billetten» kom svaret raskt: «Du vil vel helst ha betaling søndag?» Det var jeg enig i.
  17. Du verden som vi varierer, fra ganske så bra til elendig hele tiden. Manglende samhandling er største minus så langt, innsatsvilje og keeper Isak største pluss.
  18. Vi scoret altså alle syv. Kan det være Bradley-effekten?
  19. Hva surrer du med? Lå jo aldri under i løpet av kampen.
  20. Gaute Larsen leder dem i dagens kamp (VG).
  21. Er Hanche skadet? Ikke på banen eller benken. Når Ståle S velger elendige Strandberg må det jo være noe alvorlig galt med de andre.
  22. Høyt og midt på hovis satt det et barn med tromme mot Enga. Katastofal tromming - men herlig innsats. Slikt må vi tåle om det er samme tromma vi snakker om!
  23. Sorry, du har helt rett. Det var ordinær seriekamp.
×
×
  • Opprett ny...