Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Content Count

  919
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

guttensindet last won the day on November 30 2019

guttensindet had the most liked content!

Community Reputation

677

About guttensindet

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen
 • Interests
  Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var vel ønsket at Filip Valencic skulle være den 10 måls mannen som klubben trenger, etter "herjingene" i finsk fotball. Får bare håpe at han har holdt seg i form og ikke kommer tilbake 5-10 kg over matchvekt! Når det gjelder Matthew Rusike (når han en gang måtte komme tilbake på banen) tror jeg ikke vi kan forvente så mange mål fra han. Ingen typisk målgjører, 7 mål på 36 kamper i Allsvenskan, 8 mål på 54 kamper i ABSA Premiership. Men det som overraker meg mer er at han kun har 5 assist på totalt 127 kamper! Ikke oppløftende det akkurat.
 2. I full trening i morgen, senest lørdag, iflg Finstad.
 3. Hvordan er treningstidene om dagen?
 4. Enig i at musikken kan droppes, hvis det ikke er en gest til klubben i form av en gratis konsert da! Men vedr. Trang Fødsel så var det vel ikke de som var der, men kun Aaserud med følge! Like greit som noen andre, men de burde ha øvd inn en av STB sangene som avslutning
 5. VI kunne jo begynne med en midtuke runde den 17. juni 😊
 6. Link fra Fotboll direkt: https://fotbolldirekt.se/2020/04/18/fran-allsvensk-hajp-till-banknotare-i-mff-besviken-och-frustrerad
 7. At han nærmer seg 30 er trenger vel ikke være et stort minus hvis en tenker på at Daniel Paul Gustav Nannskog var nesten 31 (manglet 1 mnd) når han spilte sin første kamp for klubben i OBOS 10.04.05 mot Bryne, nettet sitt første mål for STB med utligning til 2-2 i 89 min!
 8. Bjarman virker som et godt valg. Håper du blir ordentlig BLAA i sjel og sinn i løpet av kort tid!
 9. Kan ikke se du har svart på spørsmålet fra Petter. «Bare lurer, har du lyst til å si litt om hva slags bakgrunn/utdanning du har? Siden du mener du vet dette bedre enn rådgiverne regjeringen har tilgang på?»
 10. Det er vel litt tidlig å si at det er sorti for hele 2020 sesongen. Det kan jo bli kamper før ferien uten tilskuere. Mulig vi kan håpe på en halv serie etter ferien, hvor alle må stå/sitte med munnbind og event. annen beskyttelse og overtredelser blir straffet med bortvisning!!
 11. Med kontrakt til 31.12.2021 burde det vel være mulig å få noen € for mannen. Skal bli spennende å se hva markedspris for han kan være.
 12. Nei, det er ikke umulig! Det er tross alt topptrente profesjonelle utøvere som absolute skal tåle 2 kamper i uka.
 13. Snakker vi kanskje Allan Gaarde?
 14. Men hva da med de spillerne som sier de har fått et egentreningsprogram i permitteringstiden, er dette innafor? Da er det jo arbeidsgiver som har satt premissene for hva en spiller skal utføre av trening i tiden han er permittert!
×
×
 • Create New...