Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Content Count

  967
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

guttensindet last won the day on August 12

guttensindet had the most liked content!

Community Reputation

865

About guttensindet

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen
 • Interests
  Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Viser hvilket ambisjonsnivå han har ved å gå til OBOS.
 2. Da er det vel bare å sette Tom Schelvan på jobben da! Og husk.... man skal ikke tro på alt man hører fra supportere fra andre klubber, de har som oss et ganske farget syn.
 3. Eller Veigar-syndromet som det også heter
 4. Det var nettopp det de trente på i midtseksjonen, med overlapp kant/back for innlegg foran mål! Men de trenger tydeligvis mer av den øvelsen i fremtiden!
 5. De spilte 20 mann på 1/2 bane så formasjon blir litt vanskelig å se, men det så ut som det var 2 på topp.
 6. Liten rapport fra dagens trening: 22 mann i oppvarming med fysio Moen. Darren og Jaw var med på disse øvelsene. Keepere varmet opp med Granli. Deretter spilte de med tre lag på 1/4 bane, rødt, blått og hvitt lag. Ikke så mye å få ut av det annet enn at noen er bedre på nærdueller enn andre! Så var det ei ganske lang økt med formasjon spill. Begynte på kant, så sikk sakk spill i midten for deretter å slå ut på kant der ving og back skulle overlappe for å gi et innlegg fra kant. Kan ikke si at noen av de som skulle score målene fremhevet seg med lekre scoringer, heller motsatt. Til slutt ble det spilt 11 mot 11 på halv bane, 30/40 min økt. De som spilte med vest i dag var: Sandberg Jørgen Hanche Piggy Mads Hugo Emil Lumanza Kornelius Olli Kino Hverken Olli eller Kino var spesielt målhungrige i dag! NB 1 - Yaw sa selv han høyst sannsynlig er klar mot Viking. Har fått litt akupunktur som gjorde susen. NB 2 - Darren sa han sannsynligvis er tilbake for fullt om 1 ½ - 2 uker. (Sa først 1 - 1 ½ uke, men justerte seg litt etter ei økt med og uten ball med Moen på 45 min) NB 3 - Ulla var på plass og fikk spesialtrening av Granli. Tilbake i November ish, sa han selv. Nb 4 - Jeppe var å så på treningen i dag og gikk rundt å hæppa litt med en ball.
 7. Det viktigste er at spillerne løper mer... mye mer! Løpe i posisjoner, på vingene, overlappe, jage. Vanskelig å slå de geniale pasningene når alle står å ser på ballfører.
 8. Hva hadde MFK vært uten eks STB spillere..... 🤷🏼‍♂️
 9. Lehne Olsen er ikke i nærheten av å være god nok for STB, etter mitt syn ivaffal!
 10. Lurer på når Bo skal begynne å spille fotball igjen, og ikke gå fotball som jeg syntes han har gjort de siste kampene!
 11. Og OB er 14-15 mann i Moldetroppen, eller 4. innbytter i dag i vaffel. Benkesliter i Molde vs fast plass på STB. Faen hvordan penga rår for noen!
 12. Nåja, vi har jo HH som vaker på treningene (IRONI!)
 13. Ser at noen på forumet kaller Oliver for «Eddie» mens gutta på laget og støtteapparat kaller ham for «Olli». Hvor kommer Eddie navnet fra? Skjønner jo at det er fra etternavnet, men er det et kallenavn som kun bare har oppstått her? Syntes vi her på forumet skal kalle han for Olli, som spillerne gjør!
×
×
 • Create New...