Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Content Count

  981
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

guttensindet last won the day on August 12

guttensindet had the most liked content!

Community Reputation

935

About guttensindet

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen
 • Interests
  Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Apropos Yassine El Ghanassy, noen som vet hvorfor han har vært klubbløs i ett år nå (fra 20.okt 2019)
 2. Hvem gjør vel det når det gjelder fotball i tiden som kommer? Men sannsynligvis kjenner han svensk fotball bedre enn de fleste.
 3. Fikk dette svaret av Joachim Jonsson på direkte spørsmål om spilleren. «Dette er en oppgradering for Stabæk. God spiss i en ekstrem konkurranse hos Malmø. Er kanskje ingen notorisk målscorer, men vil bidra for Stabæk.»
 4. Det var da veldig til tullprat her i kveld! Har dere glemt ALLTID-UANSETT?
 5. Vil ikke si at serien 14 kamper - 4 mål - 1 assist i OBOS imponerer så mye at vi bør bruke energi på å hente han tilbake nå. Han bør bevise mer enn det! Toppscorer i OBOS Henrik Udahl har til sammenligning serien 14 kamper - 13 mål - 1 assist.
 6. Når man ser hva som skjer inn og ut av de største byene i rushtrafikken hver dag, bør 800 mennesker til/fra en stadion være håndterbart.
 7. Tullete sagt. Så lenge det er plass til minimum 200 stk. pr tribunedel, burde i alle fall de stadioene som har 4 sider få slippe inn 200 pers pr side, minimum 800 stk pr kamp. Dette vil ikke gjøre noe forkskjell fra dagens situasjon, da "alle" de 200 pers som er på kamp i dag sitter på en og samme tribunedel.
 8. Kjølø var å kikket på en trening på Nadderud for et par uker siden. Virket som det var riktig så hyggelig stemning med hei og hallå, og han var i snakk med mange av folka i og rundt klubben.
 9. Oppps, skrev selvfølgelig feil mtp plass på banen, han er jo en ekte Centre-Forward. MY BAD! Men ellers skulle det stemme med opplysningene.
 10. Er det bare meg som savner en danske i laget? Sånn statistisk har vi vel gjort det bra når vi fått inn litt dansk sprog i garderoben? Hvis vi først skal bruke litt kroner på å få en "klassespiller" (i norsk målestokk) kan vi kikke på en sentral midt som også kan lage mål. Det en lang jævel av en danske, ikke mindre enn 201 cmoh som gikk ut av kontrakt 1. juli. Han er 29 år, har spilt i Danmark, Italia, England, Holland og Tyskland. Har ikke mindre enn 91 målpoeng (75+16) på 233 kamper! Han jeg skriver om er Simon Makienok.... sjekk ut selv. Som sagt, det jeg tror vi mangler pr. i dag er en danske!
 11. Hva er dette snakket om at JJ ikke er riktig mann for oss? Tullprat spør du meg. Han har kontrakt med Stabæk, og skal selvfølgelig få tid til å bygge og utvikle laget,om de ikke selger over en lav sko i tiden som kommer da! Det vi trenger nå er kontinuitet på trenersiden. Når det gjelder Eirik Kjønø tror jeg ikke han er en bedre eller mer utviklende trender enn JJ. Han skrev forøvrig ny kontrakt med Grorud i januar.
 12. Viser hvilket ambisjonsnivå han har ved å gå til OBOS.
 13. Da er det vel bare å sette Tom Schelvan på jobben da! Og husk.... man skal ikke tro på alt man hører fra supportere fra andre klubber, de har som oss et ganske farget syn.
×
×
 • Create New...