Jump to content

Øyvind

FairFans
 • Content Count

  1,657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Øyvind last won the day on June 22

Øyvind had the most liked content!

Community Reputation

877

About Øyvind

 • Rank
  Alle ser opp til meg!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heggedal

Recent Profile Visitors

867 profile views
 1. 3 kamper er spilt etter at det "snudde". Rbk, Fkh og Odd. 4 poeng tilsammen. Tilsvarende motstandere i "vår"-sesongen. 0-0-3 og 1-7.
 2. Skytte definitivt ikke. Junker sutret og klaget på dommer og motspillere kampen gjennom så han fortjente minst det han fikk synes nå jeg.
 3. Jeg satt perfekt plassert med tanke på den straffesituasjonen og hadde samme vinkel som assistentdommer. Jeg var meget overrasket over at det ikke ble straffe, Oliver blir meid ned med kropp og tildels albue av Lode. Så har jeg sett situasjonen fra direktesendingen og det de viste under kampen på Eurosport var kun fra "feil" kameravinkel. Der ser det ikke på langt nær så ille ut. Men jeg mener klink straffe, tok en rask meningsmåling fra de jeg kjenner rundt meg (med samme gode vinkel til situasjonen som meg) i pausen og det var 100%-0% i favør straffe, klar sådan. Og feilmarginen på den undersøkelsen kan ikke ha vært mer rare greiene🙂
 4. I tillegg Harald Holter og Markus Aanesland for Kongsvinger.
 5. Dette er strålende Kongen! Gjerne mer av dette.
 6. Stabæk beste i følge VG.
 7. Akkurat, fikk ikke det med meg. Hauge er ikke kjent for åpenhet, så jeg er overrasket.
 8. Er det bekreftet at han fikk karantene? Eller var det bare meningen at han skulle stå over? Ingen dommere dømmer ikke hver runde, det er 14 eliteseriedommere og 8 kamper pr runde.
 9. En aldri så liten hyllest til Stabæk-akademiet og spesielt 99-årgangen.
 10. Luc spilte tilnærmet spiss etter at Dio dro i 2015. Scoret da 7 på siste 10. Jeg tror Luc er en fremragende spiss.
 11. 1. Molde 2. Rbk 3. Stabæk 4. FKH 5. Glimt 6. Vif 7. Brann 8. Viking 9. KBK 10. 08 11. Godset 12. Aalesund 13. Mjøndalen 14. Sandefjord 15. Odd 16. Start
 12. Nokså enkelt det, loddtrekning uten tilbakelegging blant sesongkortholdere, kamp for kamp inntil man kan ta i mot nok tilskuere til at alle med sesongkort får plass.
 13. Noen og enhver har noe å lære av Emils tanker: Det gir meg en stor trygghet å forlenge avtalen med Stabæk. Det har vært mye styr rundt dette i vinter, og ved å signere med Stabæk håper jeg å fjerne de useriøse aktørene
 14. Mulig han har mer å velge i hvis han er free agent!?
 15. Det er så deilig å ha en trener som er blid, som kommuniserer med publikum har positivt kroppspråk og virker som han har hjertet sitt i denne fantastike klubben.
×
×
 • Create New...