Jump to content

Øyvind

FairFans
 • Content Count

  1,653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Øyvind last won the day on June 22

Øyvind had the most liked content!

Community Reputation

845

About Øyvind

 • Rank
  Alle ser opp til meg!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heggedal

Recent Profile Visitors

803 profile views
 1. I tillegg Harald Holter og Markus Aanesland for Kongsvinger.
 2. Dette er strålende Kongen! Gjerne mer av dette.
 3. Akkurat, fikk ikke det med meg. Hauge er ikke kjent for åpenhet, så jeg er overrasket.
 4. Er det bekreftet at han fikk karantene? Eller var det bare meningen at han skulle stå over? Ingen dommere dømmer ikke hver runde, det er 14 eliteseriedommere og 8 kamper pr runde.
 5. En aldri så liten hyllest til Stabæk-akademiet og spesielt 99-årgangen.
 6. Luc spilte tilnærmet spiss etter at Dio dro i 2015. Scoret da 7 på siste 10. Jeg tror Luc er en fremragende spiss.
 7. 1. Molde 2. Rbk 3. Stabæk 4. FKH 5. Glimt 6. Vif 7. Brann 8. Viking 9. KBK 10. 08 11. Godset 12. Aalesund 13. Mjøndalen 14. Sandefjord 15. Odd 16. Start
 8. Nokså enkelt det, loddtrekning uten tilbakelegging blant sesongkortholdere, kamp for kamp inntil man kan ta i mot nok tilskuere til at alle med sesongkort får plass.
 9. Noen og enhver har noe å lære av Emils tanker: Det gir meg en stor trygghet å forlenge avtalen med Stabæk. Det har vært mye styr rundt dette i vinter, og ved å signere med Stabæk håper jeg å fjerne de useriøse aktørene
 10. Mulig han har mer å velge i hvis han er free agent!?
 11. Det er så deilig å ha en trener som er blid, som kommuniserer med publikum har positivt kroppspråk og virker som han har hjertet sitt i denne fantastike klubben.
 12. Betyr det i så fall at assistentreneren er fast ansatt? Trodde ikke det var vanlig, vet at S08 og Ranheim har hovedtrenere som er fast ansatt, men kan det være mulig at de fleste assistenttrenere ikke har tidsbgrenset kontrakt?
 13. Jeg (var blant de? som) mente S08 drev med gambling og fexter mener at Joachim Jonsson driver med vås. Nå må ikke alle andre enn deg selv ses på som 1 stemme her da. Jeg er på langt nær rolig nå etter at Boli har gått ut døra, men jeg håper man allerede har en god spiss på plass som vi "vet" kommer til å levere i ES. Og ja, jeg mener fortsatt at S08 gambler og det gjør vi også hvis vi ikke får inn en (på vårt nivå god) spiss fort som f.
×
×
 • Create New...