Jump to content

Norris

Tifo
 • Content Count

  2,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Norris last won the day on August 2 2018

Norris had the most liked content!

Community Reputation

2,925

About Norris

 • Rank
  Slum er et svin.
 • Birthday 07/06/1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

426 profile views
 1. Ba var jo god fra starten. Og så kom fastetiden.
 2. Faktafeil, ja. Lurt å ikke ta alt for god fisk, folkens.
 3. Vi får flyttet de kampene vi trenger.
 4. Haha, er «infoen» dere sikter til det at @ringo forteller om at vi kalte tilbake MRO fra lån, og at han spilte bra i generalprøven - for så å bli tatt ut av troppen? Det er syltynt. Det er overhodet ikke fakta som forteller at klubben har behandlet ham dårlig - for alt vi vet kan det like gjerne være fortjent. Jeg valgte likevel å bla tilbake og lese litt selv. Det er null, niks og nada. Jeg må ha mye mer konkret info for å kjøpe påstandene til @ringo her.
 5. For å kverulere litt, så har jeg jo orket å lese det jeg kommenterte på. Det er mye av det i forkant jeg ikke har orket - jeg leser starten og mister fort interessen når jeg føler at det ikke er noe nytt. Og nei - du skal ikke tolke meg dithen at alt som nærmer seg lengre debatter er rall for meg. Men mye av det jeg har lest her i det siste, føles som gjentakende rall. Du utelot et essensielt ord da du siterte meg, for jeg skrev «føler det har bare vært gjentakelser og rall» - jeg tar høyde for at andre opplever det annerledes. Men nå har jo Latmann skumlest for meg i tillegg, så da etterlyser jeg fortsatt denne konkrete infoen fra @ringo.
 6. Nå skal jeg ta selvkritikk - jeg har ærlig talt ikke orket å lese alt i denne og enkelte andre tråder i det siste, jeg føler det har bare vært gjentakelser og rall. Så - kan du eller noen da hjelpe en lat jævel og sitere denne konkrete infoen?
 7. Men for faen da. Det klages opp og i mente om mangel på åpenhet fra klubben - men dette går andre veien også. Skal du komme her og si at Stabæk har behandlet gutten dårlig, så får du komme med noen konkrete fakta som underbygger det du sier, og ikke bare henvise til de «sikre kildene dine». Selvsagt blir han misfornøyd når han ikke får spille, men det trengs noe mer håndfast fra deg før jeg går med på at klubben har opptrådt kritikkverdig.
 8. Gjerne med Two Steps from Hell, Hans Zimmer, eller noe i den sjangeren der.
 9. Målet til Emil går vel inn under den kategorien? Selv om det var volley.
 10. Ja, dette var fint å se.
 11. Var det et av de dårligste forsøkene på ordspill noensinne jeg nettopp leste?
 12. Uglemoser og elging på høyt nivå, her. Bare noe jeg tenkte på. Mvh
×
×
 • Create New...