Gå til innhold

Norris

Tifo
 • Innholdsteller

  2 011
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

Norris vant dagen sist 2. August 2018

Norris hadde mest likt innhold!

Omdømme

2 757

Om Norris

 • Rang
  Slum er et svin.
 • Bursdag 06. juli 1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

373 profilvisninger
 1. 1. Molde 2. Vålerenga 3. Rosenborg 4. Sarpsborg 5. Brann 6. Stabæk 7. Odd 8. Kristiansund 9. Lillestrøm 10. Strømsgodset 11. Haugesund 12. Mjøndalen 13. Bodø-Glimt 14. Viking 15. Tromsø 16. Ranheim
 2. Godt poeng. Klubben bør komme med en redegjørelse her - @ingo?
 3. Håper han har forbedret seg såpass at vi kan tørre å ha ham på høyrebacken igjen. Hanche inn som stopper hadde vært fint.
 4. Hæ? Det står da ganske tydelig at det er en del ting som må gjøres ganske annerledes i forkant om den skal bygges langs veien - alt av sånne ting kan vel ikke klubben ha kontroll på? Jeg venter gjerne et par år ekstra fremfor å bare spille bortekamper over flere sesonger.
 5. Jeg er sikkert ikke skrudd sammen riktig som ikke tar alt så bokstavelig som mange av dere. I mitt hode er dette helt udramatisk - og like gjerne noe de sier utad for å dempe forventninger og kanskje lure andre lag til å undervurdere oss. Langt i fra første gangen det har skjedd.
 6. Nå har ikke jeg hørt podcasten enda - men om han sier at det ikke er noen automatikk i at han ordner opp i forsvaret vårt, selv om han er gammel forsvarspiller, så betyr jo ikke det at han knuser en «myte». Jeg er hundre prosent sikker på at han er bedre enn Toni på det defensive. Flere av spillerne har også uttalt i vinter at det føles mye mer strukturert og mindre kaotisk enn på samme tid i fjor. Og jeg tviler på at Henning er keen på å gå ut og si at «i år er vi mye bedre defensivt» - han vil nok heller la spillet tale for seg.
 7. Nå kan det også tenkes at de som var potensielle erstattere for Ohi plutselig ikke er aktuelle lenger. Og jeg tror Rusike ble hentet med tanke på at Ohi kunne bli solgt.
 8. Jeg tipper topp 8, og ønsker meg selv lykke til.
 9. Gleder meg til å se Berg-effekten når serien sparkes i gang.
 10. Kofi Annan strøk vel med for noen år siden?
 11. De har kvittet seg med mange fler, og har mye mer å rutte med - så det er ikke så rart.
 12. Så det finnes faktisk noen glupinger der borte i øst som skjønner at det er bedre å satse hos oss? Det er jo fint.
 13. Jepp, bare å se til Sverige, det.
 14. Haha, der har vi nok svaret - ene og alene.
 15. Er nok ikke noen argumentasjon - snarere heller et «salgstriks» for å få folk til å kjøpe sesongkort. Kan ikke se for meg at forsterkningene de har planlagt å hente nå avhenger av sesongkortsalget gjennom vinteren.
×
×
 • Opprett ny...