Gå til innhold

Elja

Bruker
  • Innholdsteller

    210
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    Bærum
  • Interests
    STABÆK FOTBALL,STABÆK FOTBALL

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STABÆK, ALLTID UANSETT!

Nylige profilbesøk

467 profilvisninger
  1. Det går sikkert bra med 2 venner også!!
  2. Med fare for å bli oppfattet som pengegrisk. Det som også er greia, er at de pengene som blir betalt av medlemer av Stabæk support i porten også går til Stabæk support og det betyr igjen penger i kassa slik at vi kan gjøre mer ut av kampene. Nå har vi jo faktisk informert om kontrollene på forhånd... Og vi har egentlig bare gjordt det på de "Store kampene"
  3. Nå synes jeg denne diskusjoner begynner å gå over stokk og stein. Forstår ikke helt kritikken, Hvis du hadde vært Enga- supporter eller noen andre lag i tippeligaen, tror jeg ikke du hadde fått prøve stå en eller to kamper før du bestemmer deg for å bli medlem.
  4. Om billettinntekten går til stabæk support bør man ihvertfall være runde i kantene. Istedenfor og kaste vekk folk som har kommet på feil plass eller står der for og se bedre så ta heller godt imot dem og prøv å verve dem. Det er mulig det noens måte for å prøve og komme ikontakt med dere. Jeg mener det er bedre å være 15 mann flere hos dere som og mulig roper og synger mere enn det flere av dere gjør. Ta imot alle og vær glad. For å si det sånn så har vi faktisk hatt med medlemskort på flere av kampene som vi har hatt sjekk og jeg fikk vel 3-4 nye på det første kampen vi hadde sjekk, men når de som kommer for å stå sammen med oss er mellom 8-12 år gamle som egentlig er medlemer av junior support. Det er noen av disse jeg ser at prøver å komme inn på vårt felt hver kamp. Hvis noen spør i forkant av kampen om de kan ha med seg en venn, så ser ikke jeg noe problem med dette,med mindre det kommer 100 stk som vil ha med seg en venn.
  5. Jeg kunne tenke meg å få Lasse Olsen.
  6. Det ordna seg, men takk for tilbudet! Veit noen når bussen ventes å være hjemme på Bekkestua? Jeg har eksamen på mandag. Hvis vi regner mellom 5-5 1/2 time hjem blir vel det raskt regnet til 0100-0130
  7. Til Informasjon... Det er ikke flere plasser igjen på bussen kl 15.00 men har fremdeles noen plasser kl 12.00.
  8. Det tar litt under to timer fra Fredrikstad, så da er vi vel tilbake ca 22.00
  9. Dette er faktisk første dag jeg ikke har hatt på telefonen på jobb!! Grunnet at vi har vært under bemannet... Jeg skrudde den av kl. halv et og på kl 16 etter det er det ingen som har ringt.. og jeg går utfra hvis de skal være med ringer også etter kl 15!!
  10. Er det noen som skal til Bergen som kommer dit på egenhånd som skal være med bussen hjem?? Det hadde vært greit å vite, så det er bare å ringe meg å gi beskjed. Er det noen som skal være med bussen som enda ikke har meldt seg på? Da er det på tide å gjøre det må gi beskjed til Marius som kjører bussen i morgen hvor mange vi blir!!
  11. ok, jeg håper at det blir som du sier... når vet du hvor vi skal stå? hadde vært bra å vite det før man drar slik at de som reiser privat vet hvilken inngang/billetbod det er. Hei Maren! Jeg skal til Bergen du kan ringe meg, så kan vi avtale et møte sted.
  12. Det er satt av et stort felt til dere i Bergen. Styret i $$ eller Stabæk Fotball bør vel få avklart hvordan det kan gjøres med forhåndskjøp av billetter for de som ikke reiser organisert. Mye tyder på at toppkampen i Bergen drar mye folk og da er det jo litt kjedelig å måtte bruke store deler av tiden på å stå i billettkø. Foreløpig er det imidlertid greit med plasser - bare fem av sittefeltene som er helt utsolgt akkurat nå. For øvrig er det Bergenfest for tiden med blant annet Iggy-konsert fredag og Satyricon lørdag for de som liker sånt. Og fotballpuben er nok stedet for glade bæringer søndag regner jeg med - hvis dere ikke har fått smaken på Danmarkskroen etter fjoråret da... Uansett: Velkommen! La oss håpe det er nummer en og to på tabellen som møtes neste søndag! vi har fått beskjed at vi skal si i fra hvor mange som kommer med bussen slik at de skriver ut billetter som vi kan kjøpe når vi går inn.
  13. Jeg skal snakke med Slum i morgen, så skal vi se hva vi får gjordt
  14. Da har jeg 98 påmeldte på bussene til Lyn på søndag,det vil si at det er ca 26 plasser igjen, er det noen som skal være med som ikke har meldt seg på så må dere raske, ser ut til at det blir fullt!!
  15. Det vil bli andre dager litt nærmere seriestart og flere dager i uken.
×
×
  • Opprett ny...