Jump to content

kongblaa

Bruker
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kongblaa last won the day on July 17 2015

kongblaa had the most liked content!

Community Reputation

194

About kongblaa

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er dessverre slik fotballen er. Stabæk sin rolle i Sayouba, Kassi og Boli overgangene er vanlig praksis i norsk fotball. Det kommer jo som ingen overraskelse at IAO og Stabæk ønsker å beskytte Jack Karidas og Ole Petter Drevland når de tjener grovt på virksomheten. Håper VG plukker opp tråden og skriver om saken, Stabæks boikott av Josimar/Lars Johansen er ikke spesielt imponerende, må jeg si.
 2. Er jo åpenbart en dommer som dømmer på feil nivå. Er ikke hans feil at han ikke er god nok. Terje Hauge må flytte han til et nivå han hører hjemme i. Skuffende å tape når man tidvis spiller så bra fotball. Burde ikke tape til tross straffen man ikke fikk. Kan ikke skyve alt fokus over på han. Virker ikke som om dette Stabæk-laget har det ekstra for å bikke kampene i sitt favør. Savnet av Lumanza er stort. Håper IAO kan trylle litt i sommer og forsterke laget med én robust sentral midtbanespiller. Så blir det digg å få tilbake Kassi og Gyasi når de enn er klare!
 3. Skal jo forsåvidt sies at samtlige der bak med unntak av Demidov har vært svake, så det svikter kollektivt også og er selvfølgelig ikke bare Hanche-Olsen som må skjerpe seg. Det er dog enklere å ta Hanche-Olsen som har vært involvert med en god del personlige feil som har ført til avgjørende situasjoner i kamper. En kombinasjon av at IAO ikke har klart å erstatte Lumanza, en midtbane som er for veike defensivt, en trener som ikke har lykkes med sin defensiv struktur og et middelmådig forsvar med en keeper som skaper usikkerhet gjør at Stabæk per dags dato er sammen med Start og Sandefjord de klart dårligste lagene til å forsvare seg. Budstikka melder at Granli ble drillet litt som stopper på trening i går, så får se om Hanche-Olsen starter mot RBK. Det herlige med Hanche-Olsen er at han alltid har slått tilbake sterke, så regner med at han kommer seg utover sesongen!
 4. Greit nok at han er kaptein, men synes ikke han bør være langt unna benketilværelsen om det fortsetter i dette sporet. Har dessverre vært lagets klart dårligste spiller denne sesongen med flere personlige tabber som har tapt laget poeng. Gir på ingen måte opp Hanche, tror han kommer til å bli en god tippeligastopper med årene, men det er skralt for tiden. Er en av hovedgrunnene til at laget enda ikke har holdt nullen denne sesongen.
 5. Synes det er litt pinlig at man står å buer på en spiller som åpenbart er skadet.
 6. Blir Jeppe Moe klar til mandagens kamp?
 7. http://no.eurosportplayer.com Ja, jeg ser på. Men har en kompis over dammen som gjerne skulle ha sett..
 8. Jeg er uenig. Luc var den desidert mest målfarlige fremover på banen. Vetlesen klart dårligere. Faktisk en av de bedre kampene til Luc på en god stund.
 9. Tortol blir bra når han får bedre utholdenhet. Uansett en imponerende kamp. Jævla viktig at vi har fått inn en som han som klarer å presse motstandere til feil. Lover godt for fortsettelsen!
 10. Sendes kampen på Zebra eller på de betalkanalene?
 11. Apropos Diomande, scoret Hulls to mål i 2-1 seieren over Nottingham Forest i en treningskamp i dag!
×
×
 • Create New...