Gå til innhold

Alltid

Bruker
  • Innholdsteller

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alltid vant dagen sist 21. Desember 2022

Alltid hadde mest likt innhold!

Omdømme

215

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabekk

Nylige profilbesøk

1 959 profilvisninger
  1. De fleste norske U21-landslagsspillere bør vel ha mulighet til spilletid hos oss…?
  2. Colin Røsler ble nylig observert på Bekkestua sammen med Bjarmann. Ser han har terminert kontrakten med LSK i dag. Synes han var god de kampene jeg så han denne sesongen. Tror han hever laget vårt.
  3. Nå som eliteserien er ferdigspilt og noen lag rykker ned dukker det naturlig nok opp spillere som ikke vil bli med ned. Er det noen som vet om noen som kunne vært aktuelle for oss? Jeg har hørt fra en vanligvis velinformert kilde at vi er med i kampen om Jervs Thomas Liene Ness. Jeg har ikke sett så mye til han, men det lille jeg har sett har vært veldig positivt. Tanker?
  4. Korteste og letteste vei til Ekeberg?
  5. Skulle gjerne sett at vi kriget oss til hvertfall ett poeng, men uansett kan man ikke klage på støtten fra SS i dag. Støtter gutta gjennom 90 minutter og skaper en fantastisk atmosfære. Synd at våre 11 på banen ikke holder samme nivå.
  6. Kamp allerede nå på søndag og fortsatt ingen kamptråd... Trist at ingen bryr seg lenger. Skeid har ikke tatt et eneste poeng på bortebane så langt denne sesongen. Denne kampen må vinnes hvis man skal ha noen som helst tro på prosjekt-Kjønø. Vil se følgende startoppstilling (evt. Kassi inn i pausen hvis han kun tåler 45 min): Sandberg Pedersen Wangberg Ness Ottesen Kasssi Edwards Krogstad Wernersson Edvardsen Gift
  7. Hva er siste nytt rundt nye nadderud? Blir UEFA sine krav hensynstatt i anbudsprosessen?
  8. Fy faen så bra supportere vi er. Med all den dritten rundt ledelse og det sportslige så drar vi mannsterke nedover og dominerer tribunen så enormt. De prøver seg med røykmaskiner, raketter og vaffel-publikum…. SS leverer så sykt varene i 90 min at jeg får gåsehud en uke fremover. Om ikke spillerne fortjener å spille i eliteserien, så fortjener i hvert fall supporterne å være en del av eliten i Norge. Takk igjen til SS for at dere gjør det verdt å følge laget i mitt blå hjerte. Amen!
  9. Tror det kan være lurt med litt duellkraft og rutine mot et tungt fkh lag derfor mener jeg pedersen er et bedre valg i denne kampen. Høiland er en målsnik i motsetning til azemi og kirkevold, og vi trenger mål i dag for denne kampen må vi vinne.
  10. Vil se dette laget fra start: sandberg ottesen pignatel wangberg pedersen moe haugen podstawski edvartsen høiland wernersson
  11. Skuffende resultat, men må si jeg er mektig imponert over SS i dag. Lager trøkk og støtter laget i 90 min.
  12. Du blander med Belsvik. Kjønø er på trenerkurs.
  13. Merker usikkerheten på spillerene når Kjønø ikke er der....
  14. Nok er nok! Vi har vel ikke økonomi til å kjøpe ut en trener av kontrakten, men jeg gjorde et kjapt søk på kontraktsløse trenere som kunne vært aktuelle for oss: Tor Ole Skullerud Trond Sollied Mons Ivar Mjelde Erik Hamren Jørn Andersen Olof Mellberg Henrik Pedersen Kjell Jonevret Svein Maalen Jeg kjenner ikke alle like godt, men min favoritt er Maalen. Det han gjorde med Ranheim var veldig imponerende både med tanke på resultat, spillestil og spillerutvikling.
  15. Ikke mye positivt i dag, men godt å se Jeppe tilbake i gammelt godt slag. Deilig å være tilbake på nadderud og kjenne på trøkket igjen.
×
×
  • Opprett ny...