Gå til innhold

ÅsmundJ

Bruker
 • Innholdsteller

  744
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

ÅsmundJ vant dagen sist 12. Februar 2017

ÅsmundJ hadde mest likt innhold!

Omdømme

395

Om ÅsmundJ

 • Rang
  Allah
 • Bursdag 28. juni 1995

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. ÅsmundJ

  Treningskamper 2019

  Langskudd og mål til IFK... Tre nye bytter, keeperbytte, ut med Bohinen og Aga. Inn med Fillip og Askildsen.
 2. ÅsmundJ

  Nye spillere

  Var det bare meg eller så jeg Granli i treningsrommet på Stabæk sin snapkonto? Da vil det vell si at han har signert ny kontrakt.
 3. ÅsmundJ

  Sindre Mauritz-Hansen

  Håper Sindre blomstrer i Stabæk nå, han sto for 70 % av alle målene til Stømmen ifjor!
 4. ÅsmundJ

  Nye spillere

  Noen som vet noe om Moussa, Jeppe og Granli? Signerer de videre, er ikke mange dagene til treningene begynner igjen, og håper å se alle med videre!
 5. ÅsmundJ

  Nye spillere

  IA har sagt at de reforhandler med et par spillere sist gang han ble spurt. Nå som tony og Mande er ute så kan det bli lettere å få Jeppe og Daniel til å bliDaniel og Jeppe er ikke spillere som Stabæk må selge/rydde plass for å reforhandle med. Hverken prestasjonsmessig eller lønnsmessig Syns Granli har tatt store steg i år, så han MÅ vi beholde, og mener også at Jeppe har hatt en OK sesong, svingende formkurve, men har en god fot og gjør jobben sin !
 6. ÅsmundJ

  Nye spillere

  Noen som vet noe mer om hva som skjer med Granli og de andre spillerne på utgående kontrakt ?
 7. ÅsmundJ

  Nye spillere

  Både Chuma Anene og Fellah er uten kontrakt? Er dette noen vi bør se på om Vetlesen eller Ohi forsvinner ?
 8. ÅsmundJ

  Nye spillere

  Er det en mulighet for at Berg velger å kjøre en Fagermo, presse fram en ny kontrakt ved at han ikke får spille før signaturen er skrevet?? Er vell det samme som Sondre Rossbach ble utsatt for i Odd i sesongoppkjøringen!
 9. ÅsmundJ

  Nye spillere

  Noen som vet om hvor vi ligger ann med kontrakter på de som har utgående kontrakt i klubben ? Vil gjerne ha med Brochmann og Granli videre hvertfall
 10. ÅsmundJ

  Kamptråd: RBK- Stabæk

  Bra før kamp med 1 poeng, men etter å ha sett kampen mener jeg vi idag taper 2 viktige poeng vi skulle hatt idag! Vi må lære å bli mer effektive. Synes forøvrig vi virker mer solid bakover i banen i dagens kamp!
 11. La de som er backer spille back, om det er vingback eller back!
 12. ÅsmundJ

  Treningskamper 2018

  For å heller sette fokus på det positive idag, så må jeg si at Bohinen imponerte meg idag! Aggressiv, vinner igjen mye ball og går en veldig god jobb!
 13. ÅsmundJ

  Treningskamper 2018

  Hva skjer egentlig med at vår prøvespiller ikke fikk prøvd seg idag? Selvfølgelig så scorer begge spissene våre mange mål idag, men la han få vise seg frem i kamp også! Hvor var Hernandez idag, ikke i troppen, heller ikke Geelmynden! Noen som har info på noen av dem ?
 14. ÅsmundJ

  Treningskamper 2018

  Hvem er denne Alexander Torvund som sitter på benken ? 17 år fra Videoton B, samme lag som Berg trente før han kom her! Står både oppført som norsk og ungarsk statsborger
 15. ÅsmundJ

  Treningskamper 2018

  Mande viser ved flere anledninger at matta foran mål er veldig glatt, han sklir på utspill og sklir også når frisparket går inn... Er selvfølgelig ikke noe unnskyldning, men
×