Jump to content

Josva h.

Bruker
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33

About Josva h.

 • Rank
  Nærmer seg de 100 første

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Permanent overgang har jeg hørt. Rettelse. Utlån er bekreftet fra sikkert hold.
 2. Stabæk j16 slo Gneist i Bergen og er videre til semi'n. Møter Molde, Bossekopp eller Lørenskog. Camilla L og Frida T med, Ine Østmo syk/skadet. 2-2 etter ordinær tid og ekstraomg. Gneist og stabæk misset på en av 5 straffer hver (frida thomas reddet ett og satte sin), før Solveig Ramde Tveit satte den 6. for stabæk og Frida reddet Gneists siste. Semi 10-11/10.
 3. gunnhildur bekreftet signert...
 4. I følge kvinnefotballmagasinet skal Stabæk skal ha signert midtbane spilleren Gunnhildur Yrsa Jonsdottir (Arna Bjørnar og G.Bodø) Virker som et rykte... Tror det bør komme en bråte signeringer fremover da minst 4 fra dagens toppserie tropp forsvinner og det er usikkerhet mht. andre. I tillegg kan det se ut som det blir frafall på rekruttlaget. For å holde seg i 2.div kan en fort bli avhengige av solid toppserie støtte.
 5. Cecile B Hansen; "Jeg er helt overbevist om at utvikling av egne spillere er den riktige veien å gå. Her har Kolbotn gjort en stor jobb de siste årene. Det begynner å bli god struktur på arbeidet med de yngre jentene og klubben har startet opp med et godt akademi. Det kommer til å bære frukter etterhvert. - Det var jo egentlig slik vi greide å skape et topplag for ti år siden. Da var det mange lokale og regionale jenter. Det tror jeg er viktig og Kolbotn har mye spennende på gang med dette arbeidet. Det motiverer meg å være med å bygge en klubb som består av mer enn bare Toppserielaget, avslutter en smilende Berg i blått og hvitt."
 6. Clausen var den som gikk høyest ut og levnet stabæk få sjanser. Fallhøyden blir desto større. Hun karakteriserer stabæks 1. som heldig tross Anna's chip og maries akrobatikk. Gjett hvem som står med fingern i nesa og lar Anna få tid og rom ? Clausen laget to mål, men utover det var bidraget hennes lite, erfaringen og hypen tatt i betraktning. Mens stabæks beste gir alt og dominerer, trodde Clausen åpenbart at hun kunne dominere bare ved å stå på dommerkortet. Bommer forøvrig på en heading på åpent mål fra 3 m og har vel ett skuddforsøk mot tyholt tårnet. Utover det bemerker hun seg som en gris. Går bevisst inn for å ta cecilie f. to ganger, prøver å ta kneet til Susanne, forsøker å takle marie en gang bakfra (bommer heldigvis) og helt på tampen har hun en stygg ettersleng på marie som burde gitt gult kort. la sodden surne...
 7. Hovmod står for fall. Ørn karen som ikke trodde at ørn ville vinne men visste det gjorde et alvorlig forsøk på å glemme i baren på Egon i går. De bitchet om landeveisrøveri og bla bla bla. Klisjeen om en sterk sentral linje holdt stikk for Stabæks del. Imponerende innsats og fantastisk moro.
 8. Faen... Graham hælvetes hansen
 9. Marie har signalisert at hun vil bytte i 10 min nå.. Fy f... Trine regjerer..
 10. Er nok fordi hun egentlig er skadet.
 11. Fy f... Wolfsburgs corner variant er slitsom..
 12. Glimrende avslutning av melissa.
 13. Hakk i plata? De fleste har vel fått med seg agendaen din nå. Selv er jeg fornøyd om de beste tilgjengelige spillerne får spilletid. Skal man slåss om seriemesterskap og annet edelt metall, må man bruke de beste.
 14. Wolfsburg var vel egentlig litt skuffende og stabæk skal ha honnør for hederlig innsats. Om melissa b. hadde tatt seg litt bedre tid foran mål på slutten kunne det fort stått 1-1. Benken (utespillere) borte mot Kolbotn og muligens borte mot Wolfsburg består trolig av marie, kristin og celine (hvorav marie egentlig er skadet). Lurer på om Øivind angrer på at han ikke har gitt disse mer spilletid i løpet av sesongen. Tipper det. Antar at han nå må hente inn et par rekruttspillere. Antar at sportslig utvalg har lagt visse føringer for ham for neste tre års periode i forhold til spillerutvikling, skape større bredde og ta høyde for overbelastningen landslagsspill åpenbart medfører. Vi har p.t. 5 nøkkelspillere skadet av en tropp på 18 utespillere (regner ikke med Toril og Hanna ennå). Det må være en slags rekord....
×
×
 • Create New...