Gå til innhold

Josva h.

Bruker
  • Innholdsteller

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Josva h.

  1. Permanent overgang har jeg hørt. Rettelse. Utlån er bekreftet fra sikkert hold.
  2. Stabæk j16 slo Gneist i Bergen og er videre til semi'n. Møter Molde, Bossekopp eller Lørenskog. Camilla L og Frida T med, Ine Østmo syk/skadet. 2-2 etter ordinær tid og ekstraomg. Gneist og stabæk misset på en av 5 straffer hver (frida thomas reddet ett og satte sin), før Solveig Ramde Tveit satte den 6. for stabæk og Frida reddet Gneists siste. Semi 10-11/10.
  3. gunnhildur bekreftet signert...
  4. I følge kvinnefotballmagasinet skal Stabæk skal ha signert midtbane spilleren Gunnhildur Yrsa Jonsdottir (Arna Bjørnar og G.Bodø) Virker som et rykte... Tror det bør komme en bråte signeringer fremover da minst 4 fra dagens toppserie tropp forsvinner og det er usikkerhet mht. andre. I tillegg kan det se ut som det blir frafall på rekruttlaget. For å holde seg i 2.div kan en fort bli avhengige av solid toppserie støtte.
  5. Cecile B Hansen; "Jeg er helt overbevist om at utvikling av egne spillere er den riktige veien å gå. Her har Kolbotn gjort en stor jobb de siste årene. Det begynner å bli god struktur på arbeidet med de yngre jentene og klubben har startet opp med et godt akademi. Det kommer til å bære frukter etterhvert. - Det var jo egentlig slik vi greide å skape et topplag for ti år siden. Da var det mange lokale og regionale jenter. Det tror jeg er viktig og Kolbotn har mye spennende på gang med dette arbeidet. Det motiverer meg å være med å bygge en klubb som består av mer enn bare Toppserielaget, avslutter en smilende Berg i blått og hvitt."
  6. Clausen var den som gikk høyest ut og levnet stabæk få sjanser. Fallhøyden blir desto større. Hun karakteriserer stabæks 1. som heldig tross Anna's chip og maries akrobatikk. Gjett hvem som står med fingern i nesa og lar Anna få tid og rom ? Clausen laget to mål, men utover det var bidraget hennes lite, erfaringen og hypen tatt i betraktning. Mens stabæks beste gir alt og dominerer, trodde Clausen åpenbart at hun kunne dominere bare ved å stå på dommerkortet. Bommer forøvrig på en heading på åpent mål fra 3 m og har vel ett skuddforsøk mot tyholt tårnet. Utover det bemerker hun seg som en gris. Går bevisst inn for å ta cecilie f. to ganger, prøver å ta kneet til Susanne, forsøker å takle marie en gang bakfra (bommer heldigvis) og helt på tampen har hun en stygg ettersleng på marie som burde gitt gult kort. la sodden surne...
  7. Hovmod står for fall. Ørn karen som ikke trodde at ørn ville vinne men visste det gjorde et alvorlig forsøk på å glemme i baren på Egon i går. De bitchet om landeveisrøveri og bla bla bla. Klisjeen om en sterk sentral linje holdt stikk for Stabæks del. Imponerende innsats og fantastisk moro.
  8. Faen... Graham hælvetes hansen
  9. Marie har signalisert at hun vil bytte i 10 min nå.. Fy f... Trine regjerer..
  10. Er nok fordi hun egentlig er skadet.
  11. Fy f... Wolfsburgs corner variant er slitsom..
  12. Glimrende avslutning av melissa.
  13. Hakk i plata? De fleste har vel fått med seg agendaen din nå. Selv er jeg fornøyd om de beste tilgjengelige spillerne får spilletid. Skal man slåss om seriemesterskap og annet edelt metall, må man bruke de beste.
  14. Wolfsburg var vel egentlig litt skuffende og stabæk skal ha honnør for hederlig innsats. Om melissa b. hadde tatt seg litt bedre tid foran mål på slutten kunne det fort stått 1-1. Benken (utespillere) borte mot Kolbotn og muligens borte mot Wolfsburg består trolig av marie, kristin og celine (hvorav marie egentlig er skadet). Lurer på om Øivind angrer på at han ikke har gitt disse mer spilletid i løpet av sesongen. Tipper det. Antar at han nå må hente inn et par rekruttspillere. Antar at sportslig utvalg har lagt visse føringer for ham for neste tre års periode i forhold til spillerutvikling, skape større bredde og ta høyde for overbelastningen landslagsspill åpenbart medfører. Vi har p.t. 5 nøkkelspillere skadet av en tropp på 18 utespillere (regner ikke med Toril og Hanna ennå). Det må være en slags rekord....
  15. Dette har ligget i kortene. En velger å bruke slitne, halvskadde og mette spillere basert på meritter og ikke nødvendigvis prestasjoner på trening og i kamp. Og toget er nok dessverre gått med tanke på å skape bredde ved å prøve ut nye spillere i kamp og kanskje finne bedre relasjoner. Muligens et lyspunktet er at benken ikke er blitt enda tynnere enn den er... Det er håp I hengende snøre (må slå LSK), men det kan nok dessverre se ut som J19 finalen er Stabæks beste mulighet til å ta edelt metall på kvinnesiden denne sesongen.
  16. Hanna fikk samme behandling som Celine og Kristin. Fikk i 2013 sesongen 4 innhopp og totalt 30-40 minutter. En av dem var cupkamp mot Sarpsborg hvor hun kom inn da det var 18 minutter igjen og vi ledet 6-0 (ledet 4-0 til pause). Hun startet kampen mot Arna Bjørnar i nest siste runde og ble skadet. Da var vi allerede seriemestere. Tror ikke hun hadde fått mer tillit i år.
  17. Uten walk-over mot Raufoss hadde rekruttlaget ligget på 3 plass i 2.div. Og i og med at de har tatt seg til sin tredje semi og andre NM J19 finale på 3 år er det vel ikke prestasjonene det står på. Hvis man hadde hatt en spillerutviklingsfilosofi i Stabæk så hadde en hatt mot til å gi de yngste mere enn 5. min hvert jubelår. Konsekvensen av å ikke gjøre det er at Stabæk ikke tiltrekker seg unge talenter som kan bli gode. En annen konsekvens så vi mot LSK, dvs. fullstendig kaos og katastrofe når Trine og Cathrine må ut fordi en ikke har eller stoler på alternativer. Tror også det rent publikumsmessig og driftsøkonomisk er det en fordel å rekruttere internt.
  18. Tr.ørn kan stille med 7 spillere fra A-stallen og som såvidt jeg kan se har samtlige også toppserierfaring. 4 av disse har vært innom aldersbestemte landslag. Utover det er det 2 spillere fra rekruttlaget med J16 landskamper. Samtlige av disse, med unntak av Keeper Mari johansen, spilte semi-finalen mot Arna Bjørnar. Bortsett fra marit clausen var de samme også med og slo klepp i kvarten.
  19. 25-26 okt. er avsatt til landskamper for kvinner. Dvs.at begge lag kan stille med sine beste.
  20. Da er vi i finalen...uten at det nevnes med et ord på noen av stabæks web sider, hverken før eller etter. De fleste visste vel ikke at det var kamp en gang. Stabæk rekruttlag har spillere som utvilsomt har en fremtid i toppserien, men alle vet at veien dit ikke går via stabæk. Vi får håpe økonomien holder slik atbi kan kjøpe inn spillere også i fremtiden. De to beste er forøvrig ikke i Amazone...
  21. Skjønte ikke en dritt av hva trenerteamet foretok seg etter Trines skade. Først rokkerer en om ved å sette Siri som midtstopper, trekke dekker ned på høyre back og sette inn Julie (normalt spiss) på midten (Line bytter til venstre).Dette til tross for at Celine som tross alt er midtstopper/back med J19 landslagserfaring sitter på benken og er i form. Tipper hun nå gjør som IK og stikker umiddelbart. Deretter går dekker ut og det kommer en ny omrokkering. Ida (vår kanskje mest offensive kraft) trekkes ned på høyre back og Marie inn på høyre kant. Celine blir sittende på benken. Marie har vært skadet og har ikke trent på flere uker, noe hun bar preg av. Lurer på om det gjør godt for selvtilliten. På benken sitter både kristin, Melissa og rikke, hvorav sistnevnte er i storform og var en av BB i første omgang mot Grand (men av en eller annen grunn ble ofret). Jeg har fulgt en del treninger og er ikke veldig overrasket over resultatet idag. Uansett prestasjoner, form og småskader er det de samme som spiller. Mangel på konkurranse gir mindre motivasjon for å hente ut det lille ekstra. Det lille ekstra har LSK også fordi de er i angrepsposisjon i forhold til både cup og seriemesterskapet. Idag underpresterte de antatt beste og trenerteamet må ta sin del av æren for å ikke å evne å utvikle de spillerne en har tilgjengelig og dermed skape konkurranse på alle plasser. Til syvende og sist handler det vel om manglende mot.
  22. Ny sjanse imorgen da våre egne juniorer skal opp mot Grand Bodø og deres toppseriespillere i semi-finalen i NM J19. De blør for drakta!
  23. Triste greier men dessverre fullt fortjent. Mye rakner når trine må ut. skjønner forøvrig lite av trenerteamets grep i løpet av kampen også basert på det jeg har sett av innsats og prestasjoner på treninger. Mangel på dekning på ulike plasser blir ganske åpenbart når nøkkelspillere må ut. Kanskje på tide å se litt fremover og gi benken litt toppserie erfaring på relevante plasser...
  24. 16 av 18 er utespillere. Hanna (og Torill) er vel neppe med igjen i år og de 2 andre egenutviklede spillerne slippes aldri til i toppserien. Markussen er vel fremdeles skadet og dermed har en i praksis kun 13 utespillere med toppserie erfaring tilgjengelig. Av "reservene" med erfaring er det ingen forsvarsspillere eller typiske midtbanespillere/indreløpere. Det betyr vel at en må tenke litt nytt.....
×
×
  • Opprett ny...