Gå til innhold

HenkeBoss

Styret
 • Innholdsteller

  403
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

HenkeBoss vant dagen sist 6. Januar

HenkeBoss hadde mest likt innhold!

Omdømme

710

Om HenkeBoss

 • Rang
  Top boy VF
 • Bursdag 17. nov. 1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slemmestad

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

517 profilvisninger
 1. HenkeBoss

  Nye spillere

  Haha dere som snakker om sarr må kødde. Helt huemist eller? Han skal aldri spille i vår drakt.
 2. HenkeBoss

  John Hou Sæter

  Tao er ferdig og i Kina alt etter hva jeg forstod.
 3. HenkeBoss

  Daniel Granli

  Trodde alle skjønte at vi ikke får særlig mye penger for Daniel akuratt nå (om han hadde hatt kontrakt, om noen ville kjøpt i det hele tatt), antagelig ikke etter denne sesongen heller. Enklere for han å dra når han ikke har kontrakt noe sted, da vil flere ha han. Men selvfølgelig litt kjedelig og ikke få noe for han, men det er nok det beste alternativet Daniel har for å komme seg utenlands i karrieren.
 4. Kjøp medlemskap i Stabæk support i det minste da, om det ikke er gjort alt, så hjelper dere hvertfall oss som vil på kamp
 5. Enig i mye du skriver, og uenig i noe du skriver. Men velge og ikke fornye sesongkort er ikke veien å gå! Håper for alle dere som velger dette at vi i 2019 spiller fin fotball, og at vi får en knakendes god sesong. Det viktigste er å støtte klubben uansett hvordan vi spiller, hvem som spiller, hvor vi spiller og i hvilken divisjon vi spiller. Om Arne erlandsen hadde tatt over og Arild sundgot vært assistent, og babacar sarr hadde vært midtstopper skulle jeg fortsatt hatt sesongkort og gått på kamp. (Okey, skulle vurdert å gjort noen tiltak om babacar sarr hadde kommet inn men) ikke glem at Berg tok over et nedrykkslag, og jeg tror ikke det er enkelt å snu skuta midt i sesong. Er 100% sikker på at vi får se et annerledes lag i år. Poenget er at vi må støtte og møte opp uansett på stadion! Så får vi si ifra på andre måter ved bannere eller møter osv til klubben om det skulle bli for galt. alltid.uansett
 6. HenkeBoss

  Tifo 2019

  Hei alle sammen! Som en del av dere helt sikkert har fått med dere så har det blitt valgt styret for 2019. Her ble jeg valgt til tifosjef igjen i år. 2018 ble et helt OK år når det gjelder tifo. Et problem som har vært for tifogruppen i mange år er at vi er for få bidragsytere, noe som til dels skyldes at dette «miljøet» har vært litt lukket. Jeg ønsker derfor i år og få med fler til å bidra på tifo jobbing. Vi trenger alle mann, kvinner, ungdom og barn. Du trenger ikke å kunne noe av det vi gjør fra før, det lærer vi deg. StabækSupport står for alt av innkjøp av materialer som maling, stoff osv. Vi trenger folkene som kan bidra med hendene, og ikke pengene. Tifo er noe av det viktigste for å støtte laget visuelt. Og vi i Stabæk har til tider gjennom historien blitt sett på som en av de beste i landet på nettopp dette feltet. Vi må tilbake dit, og da trenger vi deg! Føler du at du har noe og bidra med, og ønsker enda fler venner i Stabæk miljøet enn du allerede har, så er dette tingen for deg! Når vi jobber med tifo pleier det også og være noen goder i form av pizza, brus og pølser, kanskje griller vi om sommeren når været tillater det. Det er masse hygge og kameratskap det, og tenk så stolt du kan være å si «den var jeg med å lagde». Ønsker du og bli med i tifogruppa kommenter gjerne her, og send meg en PM her på forumet. Du kan også kontakte meg på facebook: Henrik Sletten. Tar også imot mail: tifo@stabaek.no. Sender du meg melding blir du lagt til i en lukket tifogruppe på facebook. Håper på mange interesserte! Ps: alt som omhandler tifo og deles i gruppen på Facebook skal holdes hemmelig, og må ikke deles med annet enn medsupportere du vet vi kan stole på. Helt til sist legger jeg ved noen gamle godbiter fra glansdager, og noen bedre fra nyere tid:
 7. HenkeBoss

  Troppen 2019

  Fett bilde av IA!
 8. HenkeBoss

  Mediedekning

  Bare folk fra Vålerenga og Rosenborg som bryr seg om hva Josimar skriver. Men enig, klubben bør ha sitt på det rene i sånne saker. Selv stoler jeg hvertfall ikke på josimar.
 9. HenkeBoss

  Terminlisten 2019

  Var vel ikke mandagskamper i år, utenom når det var fridager osv, hvorfor har de tatt tilbake det? Litt skuffet over denne terminlisten for vår del.
 10. HenkeBoss

  Treningskamper 2019

  Den er lagt til på vår hjemmeside nå også
 11. HenkeBoss

  Henning Berg

  Har ikke Manchester United norge eget forum?
 12. HenkeBoss

  Henning Berg

  Kassi skal aldri ut!
 13. Er så lei av å lese «dette er ikke Stabæk, så gidder ikke dette mer», jo det er stabæk nå, jeg kommer alltid til å være med uansett hvordan vi spiller. Alltid.uansett. Toni fotball funket ikke akuratt perfekt det heller med den stallen vi har. Vi får vente til neste sesong og se hvordan vi spiller når vi ikke kjemper om å redde plassen. Ting kan endre seg, gi det litt tid, og en sikker plass så får vi se!
 14. HenkeBoss

  John Hou Sæter

  På vei til Kina?
 15. HenkeBoss

  Gammel blaa aargang!

  Regner med at vi ikke hentet han fordi han ble for dyr å få ut av kontrakt med Heerenveen?
×