Jump to content

HenkeBoss

Ressurspersoner
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by HenkeBoss

 1. Håper vi får eget tifo rom og eventuelt sted med god plass man kan lage tifo!
 2. Ja.. vi må eventuelt heller spille på steinharde og frosne baner.
 3. Fordi de ikke åpner kiwi tribunen?
 4. Tar gjerne en øl i pausen jeg
 5. Dette er standard over hele landet, at supporterklubbene sliter med rekruttering. Den nye generasjonen har ikke blitt godt nok rekruttert, det er helt sikkert. nå vet ikke jeg hva styret planlegger for i år, men fokuset på at noe må gjøres har vært der i noen år alt. Så er spørsmålet bare hvordan man skal klare det, når klubben ikke har bidratt med så godt spill på banen de siste år.
 6. Skulle blitt 39 år i går, mandag.
 7. Vil helt klart savne oppgjørene mot Lillestrøm. Men og få gleden av å se smerten og nederlaget for laget, og supporterne til lsk gjør at jeg kan ofre de oppgjørene.
 8. Denne ble forøvrig lagt ut for noen dager siden:
 9. Sannsynligheten for at skytte er her i 2020 er vel ganske liten tror jeg.
 10. Keïta klar for klubb i Asia visstnok.
 11. Han klarer også å skrive at Ola brynhildsen er vår beste utespiller. Den er god. Da har vi lært noe nytt i dag også. Ola bedre enn Emil osv. Javel ja!
 12. Det stemmer. Var lov i 1-2 sesonger. Så ble det slutt. Det er jo bla akuratt det folk har jobbet for å få tilbake, og det er en av tingene supporter klubber klager over at de gikk tilbake på. Det var også lov i 2013 og 14 (om jeg ikke husker feil), og ha pyro på så og si hele feltet vårt. Dette er det også blitt instramminger på, som nevnt med 1-2 rad.
 13. Når det gjelder pris for pyro(ulovlig) så kommer det an på omfang og tidligere straff man har fått for bruk. Jo oftere jo større bot. Og ha pyro hver kamp, da også lovlig blir veldig kjedelig til slutt. Når det gjelder godkjenning så er det for oss helt greit, de fleste instanser godkjenner. Men vi har opplevd å få avslag pga for stor mengde i følge feks politi. Hvor vi da har måtte sette antall enheter ned. På bortebane er det ikke lovlig. Og det er heller ikke lov over de to første radene på vårt felt. Og man får heller ikke lov under kamp. De krever ved innmarsj.
 14. Dere skjønner ikke hvorfor man har på balaklava?
 15. Troller du eller mener du dette? Ingen som har snakket positivt om bluss kastingen mot verandaen, ei heller raketten. Dette er nevnt som negativt i begge innleggene over...Dette innlegget ditt franckthebank må være det dummeste jeg har lest av deg(utrolig nok). Her kunne liv gått tapt? 😂 også er det ikke en eneste skade oppstått? og hooligans har ikke noe med dette og gjøre. Har ikke vært meldt om noen form for vold iløpet av dagen heller. Du har så lite innsikt i dette at jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder svare deg engang. Bare blitt servert TV2-nyhetene regner jeg med.. Mer av sånne tribunekamper som i dag, takk!
 16. Ingen av delene. Synd med fyrverkeriet og bluss på banen. Men resten av tribunekampen er klasse!
 17. Vil heller satse på Stb-LSK. Mer temp på de matchene de siste 5 årene.
 18. Det er en del sannhet i innlegget til Torres. Selvom han kanskje burde gått enda litt roligere ut. Det er også godt poeng at det bør planlegges bedre. Men helt ærlig, av så mange medlemmer må det være 3-4 stk ekstra som kan være med en lørdag ettermiddag, er du ikke enig? lukket forum finnes, som jeg gjentatte ganger har bedt folk ta kontakt med meg om de ønsker å være med i. Fortsatt ikke mottatt EN eneste melding. Men vi får prøve igjen etterhvert. Nå får vi ikke til det som var planen til neste kamp, så vi får gjøre et nytt forsøk snart.
 19. Vestallstar har lagt opp og blitt veggis.
 20. Hvorfor ingen nye ønsker å bidra lurer jeg også veldig på. Jeg har prøvd å etterlyse flere til å hjelpe ved å legge ut et laaangt innlegg på forumet hvor jeg startet en egen tråd, hvor mange nye meldte seg?: 0! Og jeg forstår ikke hvorfor, er det fordi folk tenker at noen andre kommer til å gjøre jobben uansett, så de trenger ikke meg? Isåfall er dette feil, og her har du svaret på hvorfor det har vært så lite tifoer i år. Jeg som tifoansvarlig og de 3-5 som har pleid og hjelpe meg er slitne av og måtte gjøre jobben selv, stort sett hver gang. Så om noen ønsker tifo er det bare å melde seg så har vi grupper hvor dere kan legges til. Det trengs sårt
 21. Kunne ønske jeg skrev like bra som posse. Enig i alt som blir skrevet!
 22. Litt selv promotering: En del her som bør høre på denne, en del i starten og innimellom ang flagg/tostangs osv her. 13:10 og utover snakkes det positivt om flaggingen vår. Enig med MSP om at det handler om å profilere klubben og oss selv, og jeg også er generelt for masse flagging. Og ønsker at folk fortsatt skal forbinde SS med mye flagging og tostangs.
×
×
 • Create New...