Gå til innhold

shaggy

Bruker
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. keiko. hold deg for god til å komme med idiotiske utalelser på gjestenes sitt forum. stabækfolket som møtte opp, gjorde en veldig bra innsats og sang igjennom hele kampen selv om de lå under. tippeligaen er i år så tett, at alle slår alle, og det kommer til å være tett hele sesongen tror jeg. de lagene som har en fordel når vi kommer til høstsesongen er de som har en bred tropp pga skader og gule kort. ffk bør minst skaffe en stopper til pga det. lykke til vider i sesongen stabæk, og vi ses på nadderud til høste..
  2. hei igjen folkens! først vil jeg ønske dere velkommen til plankebyen! med spillet vi leverte i dag, tror jeg dere trygt kan innkassere 3p. maken til bedritent spill finner men ikke i de 6 øverste divisjonene. men vi får se på tirsdag, om eggen har gitt gutta litt god gammeldags spank, for det trenger de noe sinsykt. igjen velkommen, og jeg håper mange av dere tar turen..
  3. hehe, neida, han heter pettersen! håper dere får masse glede av han, og tror at dere kommer til å være glade for at dere gav ham kjangsen. han er ung og lovende, og tror det var med tungt hjerte å gi han beskjed om å finne en annen klubb. men nå er vi så godt forspent med midtstoppere, og det ville vært synd at han han hadde slitt benken. godt at jørgen fikk komme til en klubb med ambisjoner om direkte opprykk. lykke til med jørgen!!
  4. fryktelig synd at dere ikke klarte det! hadde håpet i det lengste, at dere skulle klare det! får trøste hyttenabo'n litt i morgen, da han er svoren stabæk supporter! jeg vet hvordan det føles nå, da ffk har opplevd det, og det som værre er, men til trøst kan jeg si, at det tar ikke lange tiden før man begynner å se fremover igjen! tror dere kommer til å rykke opp til neste år igjen, og vi igjen møtes i 06 sesongen. ikke at jeg er så mye "inne" i det, men etter min mening, bør ikke stabæk legge ned for mye resurser i å beholde martin andresen!! men, det er min mening!! lykke til videre! det "årnær sæ" for dere, som vi sier i fredrikstad!!
  5. faan, satt hvis innlegget under feil tema! kan webmaster vær så snill å flytte innlegget mitt til der det hører hjemme, så jeg ikke virker fulstendig mongo! på forhånd takk!
  6. god kveld bærumsfolk!! vil med dette ønske dere lykke til i morgen! vi skal ta tromsø i morgen, og hvis dere gruser molde, forkorter dere moldensernes lidelser, slik at de kan senke skuldrene i siste kamp, i trygg forvissning om at de spiller i 1 div til året! jeg skal til bærum til året for å se ffk mot stabæk. ikke til molde! vi selv har heller ingen planer om å møte alta til året!
  7. registrerer at jeg har sinnsykt med skrivefeil i innlegget! orket bare ikke å redigere det!
  8. jepp, det var klapperne til moss som gjorde at vi tapte mot dem i fjor! vi ble miljøskadet hele gjengen. supp som spillere! dere har noe å frykte til søndag! molde er heller ikke ukjente med slike saker tror jer, el var det bodø glimt?? same shit. dere gruser molde uansett! kailio valgte molde isteden for ffk, da han ikke vill ta noen risiko på å spille i 1 div til året! han kom i sommer!!
  9. god kveld rosenborg dødare!! vil bare ønske dere lykke til mot molde på søndag! slår dere mode, er i allefall kvalik plassen sikret for oss! satser på at vi tar tromsø, og kan ha en bekymringsfri kamp i stavanger som avslutning på sesongen!
  10. ingen fare pedro! alle er sin egen lykkesmad i disse dager! men, lyn må vi ta ganske enkelt, og vi skal i allefall stille mannsterke opp på tribunen! dere må vinne. vi må vinne. da ser jeg ingen annen løsning enn at molde får tape, men det er greit! spent på å se skøyerstrekene til bastionen!!
  11. ikke at det er min sak, men jeg syntes faktisk det var merkelig av styret å sparke hovedtreneren nå! burde nok kanskje vært ventet med til serien var over! lite en ny person kan tilføre et lag, når det gjenstår kun 4 kamper, og det er en fare for at det kan spre seg mer usikkerhet i gruppen! uansett så håper jeg det ordner seg for dere, og at dere får tatt nok poeng til tl spill til året også, forhåpentlig vis sammens med ffk! lykke til
  12. når vi var i bergen var vi ca 700 supportere! ikke så dårlig det, med tanke på at vi lå desidert i bunnen, og avstanden! 1500 i stavanger er nok fult mulig! blir nok satt opp et par togsett, og en del velger nok å fly! håper både ffk og stabæk blir å finne i tl til året også! liker lag som spiller underholdende fotball, og ikke lange veien er det heller! håper bare dere får på plass en ny stadion snart, for det er rimelig langt til matta fra vår plass! lykke til videre i sesongen!
  13. skjønner dere veldig godt! vanvittig kjipt med nolduser som tar seg jobben med å registrere seg i et forum, kun for å spre dritt!! har ikke registrert det selv på deres forum, men hvis det er noen fra ffk som har vært her og lagt fra seg dritt, beklager jeg det på deres vegne!! lykke til videre!!
  14. gjør jo ikke vår kamp mindre viktig dette her nei!! kommer til å bli en knokkelkamp i morgen! gru/gleder meg! måtte det beste laget (fra fredrikstad) vinne!!
  15. bora snakker bra engelsk han! barret snakker faktisk også litt dansk, etter tiden i agf. piiroja trenger ikke snakke for å prestere! det har han bevist for oss nå, og enga i fjor!
×
×
  • Opprett ny...