Gå til innhold

fredfredfredfred

Bruker
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

25

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STB

Nylige profilbesøk

411 profilvisninger
  1. Han gjør omtrent alt som er mulig å gjøre feil, feil i den situasjonen. Både før STB mister ball, og etter. Fint med et venstrebein på venstre sidestopper, men ikke til den prisen der. Men det er alltid mulig å forbedre seg. Regner med Bohinen tar tak i det der, for det skal egentlig være veldig ABC for en forsvarer.
  2. Enig i at Næss kanskje ikke skal takle der, men etter min mening er det uten tvil Skovgaard som gjør de største feilene i forkant av straffesituasjonen: Kasper Pedersen slår en litt vanskelig pasning med sprett opp mot Høgh. Allerede da bør Skovgaard skjønne at det er en brukbar sjanse for at laget mister ball. Høgh prøver å få kontroll på ballen, men det er langt fra opplagt at Stabæk får helt kontroll på kule og kan fortsette i etablert angrep. I slike situasjoner der laget har ball, men ikke ordentlig kontroll på ball, og brukbar sjanse for å miste ballen, da skal Skovgaard som sidestopper være i "forsvarsberedskap". Det betyr at han skal ikke dure på fremover og "satse alt" på at STB beholder ball. Han skal posisjonere seg slik at han raskt kan være i en god posisjon dersom Molde vinner ball og vil kontre. Og han kan reagere med å bevege seg fremover/bredere dersom det viser seg at STB klarer å få helt kontroll på ball. Risikoen er for stor, laget blir veldig sårbar mot brudd slik han opererte her. Selv om Skovgaard oppfattet/forstod situasjonen veeeldig seint, hadde han 15-20 meters forsprang på Kristian Eriksen. Det går ikke fort når han løper hjem, men den store feilen er at han åpner opp et stort rom mellom seg selv og Næss. I en slik situasjon handler det om brannslukking - han og forsvaret skal hindre motstander i å komme gjennom sentralt, kommer de til et skudd fra skrått hold har man løst situasjonen ok. Man skal lede mostander utover i banen. Skovgaard skal fint klare å lede Eriksens bevegelse utover i banen her. Kroppsstillingen til Skovgaard gjør det nesten umulig å ha kontroll på Eriksen og kunne reagere raskt nok på hans bevegelser. Også gjør Næss et desperat forsøk på å redde situasjon til ingen nytte.
  3. Hanche-Olsen tar frisparket??? Bohinen er på banen. Merkelig.
  4. Same procedure as last year? Same procedure as every year
  5. Skjerp deg og vis litt respekt. Feirer? Du mener lide seg gjennom torturen
  6. Morsomt å se hvor bredt Stabæk legger stopperne i utspillsfasen. Backene står høyt og Thorby dropper ned og lager en treer bak i utspillsfasen hvis det er nødvendig. Mye fint spill i dag. Motstanden har ikke vært bra, det skal man huske på. Viktig med en god opplevelse nå og respons på den aggressiviteten Bob vil ha inn forsvarspillet. Mange fine ballvinninger høyt i banen i dag.
  7. Ja. Nede å møter/henter ball en del. Sliter litt med å slippe ball når han skal. Ingen bakromstrussel, men det har kantene tatt seg av.
  8. Boli scorer nesten rett etter at han har blitt byttet inn. 5-1. Syns Thorsby har klart seg bra i den dype rollen. Motstanden i dag har ikke vært bra, men fortsatt en god prestasjon. Edit: 5-2 Kevin Beugre. Nannskogs gamle favoritt.
  9. Det ryktes at det etter noen få timer igår kveld var over 2500 som hadde lest artikkelen, så den når frem til en god del. 6000 nå. Good
  10. Bra skrevet. Viktig skrevet. Dessverre vil 90% ha gjort opp sin mening og det som skrives her http://www.stabaek.no/ur-drift/1373-sextrakasseringen vil ikke komme for øyne på de fleste. Lov å håpe at artikkelen vil spre seg og at Rich og andre kan få frem viktige poenger i de riksdekkende medier for deretter å legge denne saken død.
×
×
  • Opprett ny...