Gå til innhold

DerBomber

Bruker
  • Innholdsteller

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av DerBomber

  1. Forventet man poeng her er man i overkant naiv. Vi møter et lag som har rundspilt gode europeiske motstandere. Vi skal nok klare oss, og jeg sitter ikke nedtrykt i sofaen om vi taper i dag. Om Enga og Sandefjord også skulle tape, har dette vært en flott kveld.
  2. Og laget vi har i dag er på papiret langt, langt sterkere enn 2012-utgaven. Sier egentlig det meste.
  3. Til og med i 2012 spilte vi bedre fotball enn dette. Da skapte vi jo faktisk brukbart med sjanser i mange av kampene, men hadde vanskelig for å få ballen i nettet. Nå er vi bare dårlige, dårlige og atter dårlige. Jeg har egentlig sagt mitt etter de siste rundene, så jeg gidder ikke å gjenta meg selv etter denne (noe de mest positive her inne sikkert setter stor pris på).
  4. Her har vi hovedproblemet vårt. Vi kommer ingen vei med denne fyren. Han kan ta den lange, tynne luggen sin og sette seg på toget tilbake til stasjonsbyen. Våte drømmer er fint det, men styrer man en klubb på toppnivå i Norge må man ha evnen til å bruke hodet.
  5. Jeg har sluttet å bli frustrert over dette laget. Styret har selv valgt en tur ned i OBOS. Torgeir "La Oss Stole På En 30-åring I Nedrykksstriden" Bjarmann må ta det hele og fulle ansvaret for situasjonen vi befinner oss i. Ny sportssjef og Kjønø inn som assistent igjen innen neste sesong, takk.
  6. Man står i fare for å rykke ned....og ansetter en 30-åring blottet for erfaring. Dagen det skjedde rant begeret over for meg. Nå har jeg riktignok ikke vært her på en stund, men vi ses igjen når Bjarmann er borte. Kall meg gjerne medgangssupporter, men nok er nok, og jeg har bedre ting å gjøre enn å følge med på en klubb med en totalt ubrukelig sportssjef. Vi har fått vår egen Roald Bruun-Hanssen.
  7. Skamfullt. En soleklar tier på flauhetsskalaen. Dette er toppfotball, så jeg håper trenerteamet forteller hvor elendige spillerne var.
  8. Utrolig sterkt å reise seg på den måten etter nedturen mot RBK sist. Og attpåtil på bortebane, mot et vanligvis bunnsolid hjemmelag.
  9. Enig. Det dummeste vi gjorde var å dele ut så mange hjørnespark til RBK. Flere av dem kunne vært unngått. Regner med at JJ har snakket om dette før kampen. Vi har nada å stille opp med i boksen uten de 195 cm til Yaw.
  10. Vi møter et, på papiret, sterkere lag. Når vi i tillegg mangler to av våre beste, så sier det seg jo litt selv at det blir tøft. Jeg satt egentlig bare og ventet på den første dødballscoringen da jeg så hvor mange cornere vi ga bort på ganske enkelt vis.
  11. Tusen takk, alle sammen! Dere fortjener virkelig et ❤ i tillegg til en "pil opp". Da blir det kamp på meg og!
  12. Noen som vet om en streamingside som viser norsk fotball? Litt krise om jeg ikke får sett kampen i kveld ? Alt annet er prøvd.
  13. Et kjedelig valg, men også et trygt valg, føler jeg. Lykke til, Torgeir! Jeg heier på deg.
  14. Jeg vet ikke om denne videoen er delt her tidligere, men Mix ser ut til å ha tatt ytterligere steg og blitt enda mer komplett siden han var i Norge sist.
  15. Det var en Molde-supporter som skrev dette, så mulig han forsøkte å være sarkastisk (jeg velger å se på det som positivt). Men vi som følger Stabæk vet utmerket godt at IA er en tryllekunstner, og jeg synes beskrivelsen er ganske passende. Han har gjort ting få andre ville ha klart. Å få en trener av Bradleys kaliber til en nyopprykket klubb i Norge, blant annet, er smått utrolig. Hadde det vært opp til meg, skulle jeg ønske at vi tømte pengesekken (den er vel ikke fyldig akkurat, men kanskje litt tjukkere enn for noen år siden) for å beholde IA, men jeg respekterer at andre har et annet syn. ?
  16. Jeg velger å sitere et innlegg fra en bruker på VG Debatt (et norsk diskusjonsforum) for å gi deg den perfekte beskrivelsen av IAO: "Inge Andre Olsen kan få fire på rad på tre trekk. Han kan bestille en Big Mac på Burger King og får den servert. En gang ble han bitt av en kobraslange. Etter 5 dager med uutholdelige smerter og ukontrollerbare kramper døde kobraen." Om IA drar til Aalborg, så får dere en sportssjef som kan ta dere til nye høyder. Det finnes sikkert en enda bedre sportssjef ute i den store verden, men dere finner neppe en bedre i Skandinavia.
  17. IA er uerstattelig. Vi kan sikkert finne en knakende god arvtager, som kan gjøre en kjempejobb, men for meg er IA helt unik. Da jeg leste denne nyheten tidligere i dag, gikk det kaldt nedover ryggen på meg. Jeg kan liksom ikke se for meg en hverdag uten den mannen. Ja, jeg har vært frustrert på han noen ganger de siste årene, men til syvende og sist er jeg utrolig glad for at det er akkurat han som har vært der. Og jeg er evig takknemlig! Jeg tror Ståle Solbakken kommer til å bli skjelven i knærne om IA blir sportssjef i Aalborg. Med god grunn. Se på hva han har gjort for oss med minimalt med penger, og tenk dere hva han kan få til i en klubb med større økonomiske muskler. Om han velger å dra, så skjønner jeg det. Og jeg kommer til å heie på Aalborg, så lenge det ikke er vi som står på den andre banehalvdelen. Det blir selvfølgelig veldig tungt, men IA fortjener denne muligheten. Jeg håper av hele mitt hjerte at han blir værende, selvsagt, men OM han drar, så håper jeg det kommer en mulighet til å få takket han skikkelig. Legende som spiller! ? Legende som sportssjef! ?
  18. Italiensk musserende vin. Den jeg har liggende i kjøleskapet kostet i underkant av 150 kroner på polet - men den er jævlig god på smak, i hvert fall for en som på ingen måte kan kalle seg for en vinkjenner. ?
  19. Om vi taper mot TIL, så kan fort et av de andre lagene finne på å hjelpe LSK. Jeg håper med andre ord at vi går for tre poeng på søndag. Om alt hadde vært opp til oss mtp. LSK-nedrykk, så hadde jeg gjerne sett at vi tapte og sendte dem ned i OBOS. Men akkurat nå er sjetteplassen litt for fristende, spør du meg. Proseccoen ligger for øvrig klar i kjøleskapet, og den blir nok tømt relativt kjapt om LSK ryker.
  20. Praktkamp! Vi kunne vunnet 5-0 med litt bedre presisjon. Da blir det eliteseriespill også neste sesong! Det ser lyst ut for klubben. Vi har rett og slett et forbanna bra lag når ting fungerer, som det har gjort store deler av sensommeren/høsten.
×
×
  • Opprett ny...