Jump to content

Chr.

Bruker
 • Content Count

  3,150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  223

Everything posted by Chr.

 1. NM G16 - de åtte kvartfinalistene: https://www.fotball.no/turneringer/nm-g16-telenor-cup/nm-g16-telenor-cup/
 2. NM G16, 1/8-finale på Nadderud nå: Stabæk 2-0 Sandefjord ved pause
 3. Træff oppdaterer visstnok på Twitter.
 4. MinFotball oppdaterer ved scoringer.
 5. G19 åpner høstsesongen med bortekamp mot Vålerengen idag kl 1845. I vårkampen vant De Blaa 6-3, men har ikke vunnet én kamp siden og er i poengnød. Kom og støtt De Blaa til seier over rivalen i øst! Kampen går på kunstgresset bak Vallhall.
 6. Det er jo spesielt i den forstand at det ikke er mange forunt å få en slik mulighet, men det er jo ikke unikt. Mange norske gutter reiser ut til akademier i europeiske klubber rundt den alderen. Jeg er usikker på om han reiser alene eller sammen med en eller to foreldre.
 7. August har vært på treningsopphold hos Sporting noen ganger over noen år, og har såvidt jeg har forstått, fått en såkalt ‘utviklingskontrakt’ over ett år. En fin mulighet til å vise seg frem over tid.
 8. Tobbe i troppen for Brøndby mot Inter Turku ikveld. 👍🏼
 9. Direktesport.no 2-0 Aga (Arnstad) Fint angrep der Gyasi bruker tempo og vinner ballen med senting til Arnstad.
 10. Speaker uttaler alle navn korrekt, men kommentator sliter med de fleste.
 11. Ja, fortjent. Arnstad = Arnstedt Torgersen = Torgeirsen Torvund = Torvand Jonas Brauti = Jones Geelmuyden = Sjilmøjden Alt bortsett fra sistnevnte bør vel være ganske greit å uttale...?
 12. Mattias Cooper Seip på hodet etter frispark fra Arnstad, eller Arnstedt som kommentator sier.
 13. G15-trener Andreas Johansen på spørsmål om han er fornøyde med turneringen: «Ja, egentlig fornøyd. Helsinki som vi tapte mot i første kampen slo Dinamo Zagreb 2-0 i finalen. Et lag vi burde slått, men vi hadde den værste kampen vi kunne hatt, dessverre. Ville slått dem 8/10 ganger. Fantastisk respons fra gruppen hvor vi vinner to kamper på rad dag 2. Fortsetter igjennom turneringen ubeseiret. Med uavgjort mot Helsinki ville vi gått videre fra gruppen, så det irriterer.»
×
×
 • Create New...