Gå til innhold

ShermanCostello

Bruker
 • Innholdsteller

  1 650
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  28

ShermanCostello vant dagen sist Oktober 3

ShermanCostello hadde mest likt innhold!

Omdømme

2 556

Om ShermanCostello

 • Rang
  Alle ser opp til meg!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

395 profilvisninger
 1. ShermanCostello

  Henning Berg

  Du skal ha takk for at du ledet laget til ny kontrakt. Dersom spillet nærmer seg ordentlig Stabæk-fotball, det fortsatt er et fornuftig, jevnt innslag av akademi-spillere, og vi får litt bedre resultater neste år, så er det greit at du leder laget videre. Hvis vi spiller like bedritent trist neste år så fortsetter nok sesongkort-rekka mi på Hovis til å fortsette ned fra 3 til 2 (som skjedde nå) og videre. La oss håpe vi unngår det og at klubben finner seg selv i løpet av en god vinter. anyway - nå skal det feires! Endelig ferdig.
 2. ShermanCostello

  Eliteserien 2019, hvordan skal det gå?

  Seriegull for faen!
 3. Nå har jeg spilt 4-2 til STB hver kamp i hele år uten at det har slått til (siden VIF 30.09 i fjor). Begynner å bli et par tusen bortkasta penger. Satser på å gå i null i kveld!
 4. ShermanCostello

  Tobias Borchgrevink Børkeeiet

  Men de handler jo ikke om Toni vs Berg. De handler om Berg. Jeg er så drita lei av å bli stempla som «Toni-supporter» bare fordi jeg er kritisk til Berg. Hersketeknikk.
 5. ShermanCostello

  Henning Berg

  Da går han i det minste ut med en viss ære. Denne fotballen kan vi under ingen omstendigheter videreføre. På søndag er jeg enig i at stilkarakterene har null å si, men å fortsette en hel sesong på denne måten er helt uaktuelt. Da er det ikke Stabæk lenger.
 6. ShermanCostello

  Henning Berg

  Én kamp igjen. Så er vi forhåpentligvis ferdig med det.
 7. However. Jeg er dessverre ganske sikker på at vi får et ganske labert utgangspunkt etter kveldens kamp... ...men at vi redder det i en snuoperasjon på søndag som er så sinnsyk at jeg blir med og starter Henning Berg fan club etter kampen!
 8. Jeg skjønner poenget ditt, men det er fortsatt absurd å ønske seg et resultat som gjør at Ålesund må score en gang mindre på hjemmebane...
 9. ShermanCostello

  Henning Berg

  Det var vel et element av meta-humor der, ja.
 10. ShermanCostello

  Stabæk på video

  Det er i hvert fall ingen lag som har en så bra gåsehudmultimediaguru som oss! Posse ❤️
 11. ShermanCostello

  Henning Berg

  Den siste setningen der sier ganske mye om hvorfor jeg og mange har klubben et stykke opp i halsen siden i sommer. Godt å få det fra en nøytral journalist, så man slipper å si det selv og bli drept av forumpolitiet fordi man visstnok har en Ordinas-agenda - eller en annen agenda; jfr det en bruker skriver her om at "All misnøye mot Berg før det blir bare forstyrrelser og destruktiv for klubben." Sieg heil, her skal det ikke herske uenighet!
 12. ShermanCostello

  I A Olsen

  Hvorfor hadde den hatt en annen lyd? Vi har spilt nitrist og bedritent etter sommerpausen og har glemt hvem og hva vi er. Ja, vi var få sekunder unna å redde plassen med den ubegripelige flaksen vi fikk via andre resultater – noe vi også ville gjort hvis geniet på benken hadde brukt byttene sine for å få inn mer friske bein til å presse, samt drøye tida. Men det er jo strengt tatt et under at vi ikke har rykket ned for lenge siden. Det er ikke vår egen fortjeneste. Berg har virkelig ikke levert bedre resultater, selv om enkelte her virker å ha en religiøs overbevsining om det motsatte.
 13. ShermanCostello

  Kamptråd: Stabæk - Godset

  Ja, det har jeg spurt om mange ganger nå. Akkurat som mot Brann, hvor hvem som helst kunne blitt bytta inn på slutten og ytt bedre press; så hadde absolutt alle på benken kunnet bidra med å sprinte opp og stresse de som skulle pole inn i feltet vårt, og ikke minst, som du sier, hadde det gått minst et minutt på det. Hvis man først vil ha kynisk fotball så er dette 101 grunnkurs. Disse idiotfeilene fra Berg har kostet oss mange poeng nå.
 14. ShermanCostello

  I A Olsen

  Godt poeng. Enkelte her virker å leve i en alternativ virkelighet - uten at det er noe nytt. Jeg synes det ble gjort flere grunnleggende gale ting i sommer, men det går mer på desperasjonen som endte med at vi kastet deler av klubbsjela ut av vinduet for å få kortsiktige resultater. Sjokk - det funka ikke. Vi sitter igjen med en Sayouba som råtner på tribunen i Odense, en Tonni Brochmann som meget mulig skal spille en divisjon over oss i 2019, og en fotballtrener som står for det diametralt motsatte av hva klubben er bygd på stilmessig så lenge de aller fleste på dette forumet kan huske, og attpåtil har vært en fiasko resultatmessig. Dette kan leses som et stjerneeksempel på at aktører (innenfor og utenfor sport) som går på kompromiss med egne verdier, visjoner, merkevare osv og ikke tør å stå i det, gjør det dårlig på sikt. I sum er vi vel uansett alle enige om at sommervinduet ikke var en suksess, dog med litt ulike utgangspunkt. Men jeg forventer og håper at klubben tar en fot i bakken i vinter og tar et større seminar for å finne ut hvordan vi skal komme i tråd med verdigrunnlaget vårt igjen. Hvis strategien videre skal bli, som enkelte fabler om, å brenne av penger på rutinerte spillere for å lage et kynisk, hardtspillende lag, så er vi nok ganske mange som kommer til å skalle av og miste interessen etter hvert. Og da er i hvert fall klubben ferdig. Norsk fotball har nok drittlag som det er fra før av.
 15. ShermanCostello

  Mer liv fra $$

  Jeg kan ikke huske å ha hørt Hovis så bra på mange år. Det ble til og med kjørt to eller tre kasterop internt på hovis. Det er typisk at det kun skjer i kamper hvor det står mye på spill og når det går bra i matchen, men føler likevel at det var tilnærmet trøkk på lørdag.
×