Jump to content

ShermanCostello

Bruker
 • Content Count

  1,653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

ShermanCostello last won the day on October 3 2018

ShermanCostello had the most liked content!

Community Reputation

2,575

About ShermanCostello

 • Rank
  Alle ser opp til meg!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

558 profile views
 1. Nå må enkelte her ta seg noe alvorlig sammen. Det er politikernes oppgave å passe på at offentlige midler blir brukt ordentlig. Jeg kjenner Nikki godt og kan skrive under på at han er en ordentlig fyr fra a til å som bruker hele fritida si på å jobbe så godt som gratis lokalpolitisk. Forhåpentligvis er det null problemer med dette og alle er fornøyd. MDG-shaminga over kan du bare drite i en sak som handler om ettergang av offentlige penger.
 2. Medgangssupporter fordi du har vært med lenge nok til å huske spillere mange her ikke har hørt om en gang? Ta deg sammen.
 3. Du skal ha takk for at du ledet laget til ny kontrakt. Dersom spillet nærmer seg ordentlig Stabæk-fotball, det fortsatt er et fornuftig, jevnt innslag av akademi-spillere, og vi får litt bedre resultater neste år, så er det greit at du leder laget videre. Hvis vi spiller like bedritent trist neste år så fortsetter nok sesongkort-rekka mi på Hovis til å fortsette ned fra 3 til 2 (som skjedde nå) og videre. La oss håpe vi unngår det og at klubben finner seg selv i løpet av en god vinter. anyway - nå skal det feires! Endelig ferdig.
 4. Nå har jeg spilt 4-2 til STB hver kamp i hele år uten at det har slått til (siden VIF 30.09 i fjor). Begynner å bli et par tusen bortkasta penger. Satser på å gå i null i kveld!
 5. Men de handler jo ikke om Toni vs Berg. De handler om Berg. Jeg er så drita lei av å bli stempla som «Toni-supporter» bare fordi jeg er kritisk til Berg. Hersketeknikk.
 6. Da går han i det minste ut med en viss ære. Denne fotballen kan vi under ingen omstendigheter videreføre. På søndag er jeg enig i at stilkarakterene har null å si, men å fortsette en hel sesong på denne måten er helt uaktuelt. Da er det ikke Stabæk lenger.
 7. Én kamp igjen. Så er vi forhåpentligvis ferdig med det.
 8. However. Jeg er dessverre ganske sikker på at vi får et ganske labert utgangspunkt etter kveldens kamp... ...men at vi redder det i en snuoperasjon på søndag som er så sinnsyk at jeg blir med og starter Henning Berg fan club etter kampen!
 9. Jeg skjønner poenget ditt, men det er fortsatt absurd å ønske seg et resultat som gjør at Ålesund må score en gang mindre på hjemmebane...
 10. Det var vel et element av meta-humor der, ja.
 11. Det er i hvert fall ingen lag som har en så bra gåsehudmultimediaguru som oss! Posse ❤️
 12. Den siste setningen der sier ganske mye om hvorfor jeg og mange har klubben et stykke opp i halsen siden i sommer. Godt å få det fra en nøytral journalist, så man slipper å si det selv og bli drept av forumpolitiet fordi man visstnok har en Ordinas-agenda - eller en annen agenda; jfr det en bruker skriver her om at "All misnøye mot Berg før det blir bare forstyrrelser og destruktiv for klubben." Sieg heil, her skal det ikke herske uenighet!
 13. Hvorfor hadde den hatt en annen lyd? Vi har spilt nitrist og bedritent etter sommerpausen og har glemt hvem og hva vi er. Ja, vi var få sekunder unna å redde plassen med den ubegripelige flaksen vi fikk via andre resultater – noe vi også ville gjort hvis geniet på benken hadde brukt byttene sine for å få inn mer friske bein til å presse, samt drøye tida. Men det er jo strengt tatt et under at vi ikke har rykket ned for lenge siden. Det er ikke vår egen fortjeneste. Berg har virkelig ikke levert bedre resultater, selv om enkelte her virker å ha en religiøs overbevsining om det motsatte.
 14. Ja, det har jeg spurt om mange ganger nå. Akkurat som mot Brann, hvor hvem som helst kunne blitt bytta inn på slutten og ytt bedre press; så hadde absolutt alle på benken kunnet bidra med å sprinte opp og stresse de som skulle pole inn i feltet vårt, og ikke minst, som du sier, hadde det gått minst et minutt på det. Hvis man først vil ha kynisk fotball så er dette 101 grunnkurs. Disse idiotfeilene fra Berg har kostet oss mange poeng nå.
×
×
 • Create New...