Jump to content

Nr14

Bruker
 • Content Count

  3,629
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Nr14 last won the day on June 12 2019

Nr14 had the most liked content!

Community Reputation

3,658

About Nr14

 • Rank
  junkie ++

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er en spennende spiller som forhåpentligvis Belsvik kan utvikle enda mer. De er litt samme spillertyper. Den eneste bekymringen jeg har er om vi har fått en vel skadeutsatt spiller. Vi trenger ikke flere offensive spiller med rask vei til sykestua.
 2. Ikke ødelegg sola. Cap og solbriller er perfekt tilbehør. Ligger klar hver søndag. Vi har ikke så mange soldager i Norge så de vi har gir bare en ekstra spiss til kampen.
 3. Gøy å se. Hvilken side ligger VIP bokser på og spillertunnel ift Gamle ringeriksvei
 4. 2020 blir gøy. 25 års jubileum bør bety nye drakter. Da kan vi rette opp tabben etter de mørkeblå 100 års draktene.
 5. Her traff vi ikke helt med utviklingen. https://www.abcnyheter.no/nyheter/sport/2019/12/31/195638269/viking-selger-thorstvedt-til-genk
 6. Lumanza har vel et godt stykke igjen før formen er der så han holder i 90 min og kvalifiserer til en slik liste. Bohinen ligger vel nærmest i tillegg til Sandberg som kommer topp 10.
 7. Selvfølgelig kan IA erstattes. Nå må vi ha blikket rettet fremover mot Nye Nadderud, være med å bygge klubb og lag i en enhet som aksepterer ulikheter og ikke minst tar innspillene i positiv mening. Synes Ingo startet på den riktige foten med sitt juleevangelie, så da lever vi godt med litt frelser inni den 👍
 8. Kanskje nye toner med å være åpne her kan være en ny start og offentlig anerkjenne den største utfordringen vi har å det er å få flere på tribunen. https://www.vg.no/sport/fotball/i/MR27yK/rbk-vif-og-brann-tause-molde-bekrefter-34950-ubrukte-billetter?utm_source=vgfront&utm_content=row-1
 9. Det må være administrasjonen og styret som ansetter IAO sin etterfølger og ikke IAO selv.
 10. Ja klar over det men trodde han rapporterte til IAO
 11. Ny sportssjef må også ha et hjerte for kvinnefotballen da den også blir viktig for oss fremover. Hvis ikke så må det tydelig komme frem i hvordan vi jobber administrativt fremover mellom herre og kvinnelaget. Kunne vi lokket Geir Bakke til å ta et steg opp i karrieren sin så ville det vært spennende.
 12. Lykke til i ny jobb, mye bra gjort gjennom mange år.Tidspunktet for endring nå var riktig. HoF bør være forbeholdt spillere.
 13. Noen som har oversikten over hvor mange spillere som har kommet og gått i klubben siden det siste opprykket vårt. Sitter med en følelse at vi bør prøve å få mere kontinuitet enn vi har hatt de siste 5-6 årene. Det bør være et av styringssignalene som går fra styret og administrasjon til IAO sin etterfølger.
 14. IAO har gjort mange gode overgangsvinduer og noen mindre vellykkede. Vi ønsker lykke til, så må vi som klubb starte å se fremover å ikke alltid prøve å børste støvet av gamle storheter. Støtter Ingo med referanse til kirkegården, dit ønsker vi ikke å reise.
×
×
 • Create New...