Jump to content

Nr14

Bruker
 • Content Count

  3,531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Nr14

 1. Sliter med å se at JJ er en landslagstrener.
 2. Skader og gule kort kan fort bli skjebnesvangert for oss utover høsten. Vi skal prise oss lykkelig for sommerens overgangsvindu. Ganske tynn benk i dag og en haug med 6 poengskamper igjen. Kjenner uro som er større enn Odd sin simulator som sier under 10% sjangse for kvalik.
 3. Med seier nå er vi ute av sumpa. Nå spøker det veldig. God form på de rundt kvalik. Dette kan fort ende med en ekstremt nervepirrende høst.
 4. Viking er jo milevis foran VIF i den kategorien.
 5. Våre danske venner har fått en dipp. Junker ganske usynlig i de siste kampene. Usikker om vi skal jobbe noe særlig for å ha disse med videre hvis de blir dyre. Spillerlogistikk er ingen dans på roser.
 6. Hva er årsak til at Pellegrino havner både i Mjøndalen og Kristiansund og ikke hos oss.
 7. Han har stagnert fullstendig og det er bare å selge ila vinteren.
 8. Brynhildsen urutinert som ikke faller på første holding. Når han først faller ser det for dumt ut. Klar straffe. VAR!!!!!!
 9. De som vil skjønte dette med god margin. 👍
 10. Han holder nok maks 35 minutter nå så vi bør drøye å starte han og jeg tar gjerne en sånn overtenning 100 av 100 ganger. Synes egentlig ikke at taklingen var så hakkende gæren.
 11. Hva fikk han på de forskjellige avisbørsene? Hadde frisparket gått inn ville det vært en 9’er her. Nå ble det 8
 12. Fra en Molde-spilleren var min første reaksjon. kan noen i VAR gjøre en sjekk.
 13. Han er med å snu hele kampbilde vårt med noen sugende returløp, tøff i duellen og vinner jammen meg 2 hodedueller. Dette er en type spiller vi har savnet i mange år. Gleder meg virkelig til fortsettelsen.
 14. Spilte seg opp utover kampen. Var nok litt rusten når han kom til oss men har noe på gang nå.
 15. I dag tok han et kjempesteg på sin hittil størst mangel. Nå vender han spillet med noen fantastiske pasninger og har en solid duellstyrke. Dette er nært landslagstropp. Fortsett med dette, ta fornuftig valg med neste klubb og det er landslag om 1-2 år.
 16. Meget solid debut. Dette blir veldig spennende fremover.
 17. Det er ingen tvil om at MFK har overtatt som Norges Møkkalag med god margin. Kontinuerlig holdinger, klaging på alt og samler kort i bøtter og spann. Bohinen BB og med Hanche som god nummer 2.
 18. Molde er et skikkelig møkkalag
×
×
 • Create New...