Gå til innhold

BlaaChristian

Bruker
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Om BlaaChristian

  • Bursdag 20. feb. 1996

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Kan evt ta en Rayo Vallecano som har hatt denne bortedrakten - enten "stjele" hele idéen og ha skikkelig fokus på et regnbueflagg, eller kun ha regnbuen nederst på ermene f.eks
  2. Synes egentlig drakten var ganske fin, jeg. Dessuten er det jo klubbemblemet som betyr noe (og det synes jeg blir finere og finere for hver dag som går!)
  3. Europa League-kval på en bane i USA? Da skjønner jeg godt at republikanerne mener Obama har gjort dem for europeiske.
  4. Med tanke på at alle de andre kampene har blitt streamet på Portlands Youtube-kanal vil jeg tro denne kampen også streames
  5. Nå skal ikke jeg påstå at jeg kan altfor mye om hverken Stabæk eller Bobs taktiske valg, men jeg synes at venstrebacken er en av de mindre viktige posisjonene å få inn en ny spiller på. I tillegg har STB, hvertfall sålenge jeg kan huske, lekket som en sil bakover uansett hvor gode enkeltspillerne er... Vi har vel både Johansen og Lange, pluss Granli, Næss, Meling, Espung og Trondsen (og en liten joker i Haugstad, som vel kan spille overalt?), som alle kan spille der om nødvendig (riktignok er kanskje ingen (med unntak av de to første) optimale, men det er dekning)? Jeg mener også at Johansen holder Tippeliga-nivå, og vel så det, om han bare får noen kamper å spille seg inn på. Derimot kan man vel enes om at en målgarantist hadde gjort seg? Ellers mener jeg at det hadde vært morsomt å få se en midtbane med Dahle, Gorozia og Stephens foran Trondsen og Kassi (hvertfall om Hoseth og Soko ikke blir med neste år).
  6. Det står vel ikke noe om at han skal til Sheffield W? Såvidt jeg kan se skriver de bare at jobben der er ledig, men at de har tre andre kandidater. I tillegg tror (eller håper er kanskje mer riktig) jeg at han blir fortere lagt merke til om han får til noe med Stabæk enn med en bakgårdsklubb i England, ikke fordi vi er så gode men fordi han isåfall klarer noe ingen hadde trodd. Mens for å bli lagt merke til i England (da tenker jeg Championship) må han nok rykke opp med en av klubbene. Dette tror du ikke på selv engang. Selvsagt er det mye lettere å bygge seg et navn i en av de store fotballnasjonene enn i lille Norge. SW er en tradisjonsrik klubb som snart er 150 år gammel og har en stadion som rommer 40000, i et land der vi tidligere har sett hvor kort veien er fra suksess i småklubber til ansettelse i større klubber (Rodgers, Martinez etc.). Hva har vi å stille opp med? Jeg sier ikke at det er sannynlig, men noe jeg håper. Dessuten har eksemplene du bruker klart akkurat det jeg sier at må til for å komme til en større klubb... For all del så er jeg enig i at om man har suksess med f.eks. SW så er det enklere å komme seg videre enn det er fra Stabæk, men det er for det første mye vanskeligere å ha suksess, og det er fort å bli glemt om man ikke får det til. Når var f.eks sist du hørte om manageren i Bournemouth? Og for alt jeg vet er det ikke sikkert han vil til England! La oss si (og igjen dette er bare et eksempel) at han vil til Italia. Og kanskje AC Milan, da er det en fordel med oss. Evt om han vil til en annen italiensk klubb så er det lettere fra oss, hvertfall om Milan sender over noen talenter som kan gjøre at Stabæk blir skrevet om i italienske aviser. I tillegg kan han vel ikke tape noe på å være i Stabæk, rykker han ned er det forventet med stallen han har til rådighet, berger han oss er det en stor prestasjon. I England, f.eks SW, er det forventet å holde seg oppe og han får mest sannsynlig sparken om de rykker ned, da blir veien videre hvertfall lang! Men for all del, om han klarer å rykke opp med en klubb i England så er det større enn å klare å holde plassen med Stabæk. Men fallhøyden er som sagt mye høyere!
  7. Det står vel ikke noe om at han skal til Sheffield W? Såvidt jeg kan se skriver de bare at jobben der er ledig, men at de har tre andre kandidater. I tillegg tror (eller håper er kanskje mer riktig) jeg at han blir fortere lagt merke til om han får til noe med Stabæk enn med en bakgårdsklubb i England, ikke fordi vi er så gode men fordi han isåfall klarer noe ingen hadde trodd. Mens for å bli lagt merke til i England (da tenker jeg Championship) må han nok rykke opp med en av klubbene.
  8. Såvidt jeg vet så spiller Leif Gunnar Smerud en veldig defensiv fotball, noe som kanskje ikke passer Stabæk så godt. Men han er visstnok opptatt av å utvikle egne spillere og er veldig opptatt av å ha en sunn økonomi. Noe Stabæk definitivt trenger! Legger ved en link der bl.a Smerud blir intervjuet om egen fotballfilosofi: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article3182364.ece Alt i alt mener jeg at han hvertfall er en bedre kandidat enn f.eks. Erlandsen og Bergersen, om de faktisk var med i vurderingen.
×
×
  • Opprett ny...