Gå til innhold

ingo

Bruker
 • Innholdsteller

  366
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  75

ingo vant dagen sist 10. Mars

ingo hadde mest likt innhold!

Omdømme

4 000

Om ingo

 • Rang
  Rutinert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Nylige profilbesøk

848 profilvisninger
 1. De som mener at Henning ikke har sjarm og TV-tekke, bør absolutt sette av halvannen time,. Utrolig bra.
 2. Skulle gjerne ha lagd det, men dessverre. Utrolig bra. Lagd av noen som vet hva fotball er.
 3. Tror det var i 1912. Alltid vært opptatt av kontinuitet.
 4. Hvordan er den låta der en linje lyder "-....én ting til, den må ha striper..."?
 5. Hørte du noe om Kassi?
 6. Sammenlignet med TV-sendingen var Stabæks prestasjon fremragende i dag - men lista må nok legges høyere enn dét. Kameramannen må ha hatt en særdeles dårlig dag på jobben, for ballen var i bildet cirka halvparten av tiden. For å ta det positive i selve spillet: Vi skapte enormt med sjanser i første omgang - ved Boli, Ohi og ikke minst Ola Brynhildsen, som vel kunne scoret 5. Spissene våre var farlige og gikk på mange gode løp før pause. Emil Bohinen var banens suverene ener i 75 minutter, men ble litt borte på slutten. Vihmann klarte seg ålreit igjen, men det mangler nok en makker - som kanskje heter Vadim Demidov. Børkeeiet kom ikke helt til sin rett i dag, Vetlesen og Matthew ikke heller og Kassi må nok spille noen kamper før han er på gammelt nivå. Frustrerende med tabben til Sandberg, som snudde kampen.Da hadde vi vært dominante i 45 minutter. Alt i alt står ikke jubelen i taket her i Skogveien 74E, men det var tendenser i angrepsspillet (altså særlig i første) som så meget lovende ut. Så spørs det hvor gode Ull Kisa er. Jeg tipper omtrent på nivå med Mjøndalen, Ranheim, Start, Viking, Tromsø, Odd og Stabæk.
 7. Det jobbes under høytrykk med emisjonen, og flere enkeltpersoner og miljøer har uttrykt interesse for et selskap med et unikt "varelager" - altså Akademiet som kontinuerlig vil utvikle verdier og egne unge spillere som allerede er etablerte elitespillere - og en ny fremtid med en arena som vil doble eller tredoble det meste - publikum, sponsorer, næringsvirksomhet. Hvorvidt det blir tegnet for 15, 20 eller 25 millioner gjenstår å se. Tror ikke vi har planer om å sette et maxbeløp. Og alle er invitert med - også nichb, Ringo star og Johan Cruyff (no 14).
 8. Vi er optimister. Prospekt utvikles nå, og en rekke tidligere og nye aksjonærer har signalisert interesse etter foreløpige presentasjoner. Her kan alle delta som har lyst til å gi Stabæk nok finansielle muskler til å få max avkastning på sine verdier (spillerstallen, akademiet, ny arena etc) og samtidig ha muligheter for hyggelig avkastning. Alt vi eier og har verdsettes til ca 25-30 millioner kroner ETTER emisjonen - egentlig ikke mer enn vi kan få på et par gode spillersalg.
 9. Ikke "gammel", men ellers var det riktig, KH94;-)
 10. Spørsmålet er her det helt fundamentale: "Hvorfor driver vi med fotball???" Noen vil svare at vi gjør det for å kvalifisere oss til Europa Nations League og kanskje få et klubblag som kan komme til gruppespill i Europa og tape for Genk. Mitt svar er at vi gjør det for å skape lidenskap og fellesskap, kultur og samhørighet, glede og sorger for flest mulig. Fotballen er en helt unik møteplass der vi deler en kjærlighet på tvers av alder, kjønn, etnisitet, tro, seksuell legning, inntekt og utdanning. Ingen andre arenaer gjør dette i samme grad som fotballen. Synes Geirtis gjennomgang lenger opp i tråden er glitrende, den viser oss en fotball som favner stort sett hele landet. Jo flere regioner, byer og områder som er med, jo mer fyller vi fotballens rolle i menneskers liv.
 11. "En hel oppkjøring uten at vi har fylt på troppen..." er vel å overdrive. Luc Kassi, Simen Mauritz-Hansen og Daniel Braaten spilte ikke for oss i fjor. Matthew blir trolig ett tilskudd på midtbanen, det kommer en midtstopper (esteren eller han vi helst vil ha og trolig får) og man jakter en defensiv midt. I tillegg er det jo fylt på med noen unge talenter som neppe kommer til å spille veldig mye, men som skaper kvalitet i treningsarbeidet. Så se vi jo allerede (ref at de unge blir ett år BEDRE) at Ola har tatt store steg og at Bohinen har gjort et kvantesprang hvis han følger opp og blir stabil på nivået han viste annenomgangen mot Odd. Som ledd i det evig pågående Stabækprosjekt om dannelse og kulturinteresse, siterer jeg derfor Henrik Wergeland her: "Klag ikke under stjernene over mangel på lyse punkter i ditt liv".
 12. Syns vi feller dommer over spillere litt vel raskt nå. Jeg så Veigar Pall Gunnarssons, Alanzinhos og Tortol Lumanzas første kamper og de holdt definitivt ikke nivået vi var ute etter.
 13. En svak førsteomgang, men det hjalp veldig i annen. Litt pga Demidov og ganske mye på grunn av Bohinen, som leverte 45 meget gode minutter. Ola får også pluss i min bok, og Ohi jobbet hardt. Vår estiske prøvespiller gjorde seg absolutt ikke bort. Var ikke veldig synlig, men lå riktig posisjonert og vi slapp til lite i 2. omgang. Demidov ruvet nok mer i annen enn Strømnes i første. Når vi unngår dumme balltap og sleivete pasninger på midten, kan dette bli riktig så bra. Summa summarum var Odd beste i første, vi i andre og resultatet fortjent til slutt. Bare å glede seg, vil jeg si.
 14. Det er mye man gjerne skulle delt med den utsøkte forsamlingen Stabæk Support, men Inge André er streng mot meg og sier at jeg er løsmunnet. Jeg har likevel fått lov fra Mr Olsen til å gi en oppdatering til dere så konkret som det er mulig, uten at alle skjønner hvilke spillere det er snakk om. Her er mitt forsøk på en kilen balansegang: - Vi jobber med å få tre nye spillere inn før seriestart: En kant, en defensiv midtbanespiller og en midtstopper. - Kantspilleren er for alle praktiske formål klar, og blir sikkert presentert i løpet av uka. Det er en voksen mann med rutine som har spilt mange sesonger på øverste nivå i et land som er omtrent på nivå med Norge vil jeg tro. Dette er en overgang og ikke et lån. Som dere vet tenker vi bare kortsiktig når det ikke finnes andre muligheter. - Midtstopperen nærmer seg. Inge André er enig med klubb, det gjenstår litt med spiller og agent, men ingen ting som burde stoppe det hele. Stopperen er en utenlandsk landslagsspiller, høy, sterk og med gode holdninger. Han kommer med fire-fem års erfaring som toppspiller hvis vi får de siste brikkene som plass. Her er det snakk om kjøp og lang kontrakt. - En defensiv midtbanespiller vi har prioritert den siste tiden, røk for oss i går. Han kom til at Norge ikke var riktig land for ham. Det betyr at en jobb gjenstår med denne posisjonen, og det kan ta litt tid. Det er jo krevende greier Inge driver med - han skal finne en spiller han og trenerne vil ha, med rutine og lederegenskaper, som vil til Norge og som ikke har for høye lønnskrav, en agent som støtter opp og ikke tenker mest på egen lommebok, og en klubb som vil la spilleren gå, enten gratis eller for lite penger. Altså: Tre spillere/posisjoner som skal dekkes. En i boks, en på vei inn i boksen og en som tenkte utafor boksen. Da gjenstår det bare å håpe at IA ikke kaldkvæler meg - men dette er vel akkurat så konkret at man kan bli ganske glad, men ikke så konkret at alle forstår hvem vi snakker om?
×
×
 • Opprett ny...