Jump to content

ingo

Bruker
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

ingo last won the day on May 22

ingo had the most liked content!

Community Reputation

6,778

1 Follower

About ingo

 • Rank
  en det går gjetord om

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

1,703 profile views
 1. Det har vært høyt tempo og høylydt temperament i øktene de siste dagene, akkurat som det skal være. Kassi er bedre enn noensinne, det sier ikke lite. "I en klasse for seg utpå der", sa en av trenerne i dag. Laget "hans" (de spiller tre faste lag - de blå, de hvite og de gule) vinner nesten hver gang og dette er blodig alvor. Lumanza ser fit ut, må ha gått ned mellom 5 og 10 kilo. Emil herjer han også, og av de øvrig ser Amakvah, Hanche og Solheim bra ut, Oliver er minst like energisk som før og Vetlesen slåss som et vilt dyr og hater å tape. Markus i kassa er strålende. Så blir det spennende å se Roman Gall i morra, sportsdirektør Bjarmann har store forventninger. Uroen er jo spissplassen. Azemi var sjuk i forrige uke og ser blek ut, Kinoshita er aktiv og påskrudd, men misser mye. En ti-måls mann inn, så kan det bli virkelig morsomt i år. Vi har jo nesten alltid hatt en sånn; Fodstad, Belsvik, Daniel, Veigar, Dio, Ohi og Boli. Vi trenger en spiiiss!! Trenerteamet er jo så godt skrudd sammen som et team kan være; alle kjenner hverandre og de driver tempoet og vinnerviljen i hver eneste økt. Snakket med Janne, han stråler og sprer glede samtidig som han legger lista høyt. Og så er det en del unggutter som tar steg nesten fra trening til trening. Peder Vogt og vårt svar på David Luiz (Marius Lundal?) er blant disse.
 2. ingo

  Ingo

  Tusen takk, alle blaa venner. Den 66-teksten hadde jeg ikke tatt inn over meg, men jeg skal telle ned. Beware.
 3. ingo

  Nadderud

  Museum og Hall of Fame sammen. Det bare MÅ vi ha! Med venstreskoa til Nannskog, Tommy's drakt med TV2 logoen på, Andre Flems minimale shorts ifra sesongen 1990, cupfinale- drakta med den grønne armen, "jubileumsdrakta" fra 2012 da vi ikke hadde råd til striper, kampprogrammet mot Valencia borte (David Villa, Juan Mata og David Silva på banen om jeg husker rett) og banneret fra Åråsen med "Vi drar hjem.1945".. Her må det letes i skuffer og skap!
 4. ingo

  Nadderud

  Det snakkes blant dem som er tettest på om "Norges mest TIFO-tilrettelagte stadion". Sidestilt med "Norges best atmosfære-tilrettelagte stadion" med akustikk i særklasse. BDet er dette som er viktigst av alt for å få publikum til å komme; viktigere enn å vinne kampen . Bare å glede seg, med andre ord.. Og nå har 700 personer svart på spørreundersøkelsen, så tilfanget på idéer burde være enormt. Moro at vi alle blir invitert til å mene noe mens det ennå er tid.
 5. Familiebillett betalt på VIpps!!! Fy fanden jeg er på full fart inn i den digitale verden 🙂 Her er det vel bare på hive seg på, både for å støtte litt ekstra og for å få levert et topp produkt. Høhydrepunkter fra 8-0 kampen mot Molde på Nadderud høste 2006, regner jeg med. Kjente fjes i studio regner jeg med. Bra live-konsert regner jeg med. Og en rant fra matta er jo alltid en del av Stabæks sjel. Mobilisér folket, folkens!
 6. Og takk fra hele Stabæk for at dere - enda en gang - tar et tak for klubben vår! Dette er et tiltak folk setter stor pris på, det merker man når man møter Stabækfolk (og andre folk) langs veien.
 7. Jeg er en evig optimist, selvsagt uten påvirkningskraft på regjeringen utsendte statsråder. I følge Vg vurderer de seriestart 15. juni. I så fall bomma jeg med 14 dager. Da synes jeg selv det gikk ganske bra..
 8. Tror nesten jeg må korrigere "den sorte perle". Kan derimot bidra til Paul Davis-kulten ved å fortelle at Jan Økern og jeg tok ham ut i båt på Oslofjorden for å gi ham et godt inntrykk av både nasjonen og klubben. Vi spanderte lunsj på ham på Hotell Oslofjord. Paul hadde aldri spist reker og Økern måtte skrelle for ham, men Davis spiste som en mann og syntes Norge var et vakkert land..
 9. Kjære Blaa venner - kan vi tro på seriestart 28. mai hjemme mot Kristiansund, for stappfulle tribuner på Nadderud? Tror norsk fotball har en historisk mulighet i å skape en grassat økning i support og engasjement, etter månedsvis uten en kamp fra Premier League, Serie A, la Liga, Champions League, EM-kvalik, EM turnering og OL. Folket er sultefora! Vi er sultefora!! Nå kjenner vi, veldig mange av oss, på hva fotballen faktisk betyr for våre liv. Hvor viktig fellesskapet er. Hvor deilig det er å gi lidenskapen fritt utløp. Hvor sentral fotballen er i vårt livs terminliste. Hvor skal vi være, når og hvor lenge? Tenk deg en første serierunde uten ett ledig sete på noen tribune? Det kan vi få til hvis vi bestemmer oss og gjør jobben sammen med forbundet, Toppfotball, Discovery, sponsorer, supporterklubber og sesongkortholdere. Max antall tilskuere på én serierunde der alle lag med store stadioner spiller hjemme, er 95.000. Da runde vi lett 100.000 😉 Forventingene mine ble ikke mindre etter at jeg overvar dagens trening på Tobbebanen. Fire grupper a 5-6 spillere i hver slik reglene tilsier, ingen vurderte å kødde med dem. Èn trener pr gruppe, kule pasningsøvelser, tempo, intensitet og drilling på pasninger via sentral midtbane, til kant, spiss og pang! En god prat med Jan J og Petter D. forsterket optimismen. De ser at spillerne har trent godt hver for seg og er i fin fysisk form. Jeg trakk etter treninga frem Hancke, Kassi og Emil og ble ikke motsagt. De så rett og slett fantastiske ut, både i pasningsøvelsene og avslutningene. Satte Emil 5 av 7 innlegg fra kant, og det mot en fokusert Marcus Sandberg mellom stengene. Kassi suveren i pasningsøvelsenem, ikke bare presis, men med enorm fart i kula - slik noen av oss husker Pontus Farnerud på hans beste. Ellers ser Hugo mye mer robust ut, Jesper Isaksen kan bli en herlig overraskelse, Oliver danser og Ola scorer. Janne J er ikke stressa over en mulig mangel på storscorerende spisser, og Mats Solheim sa at vår nye mann Gill er strålende når han bli brukt riktig. Mats kjenner ham fra Allsvenskan og hans tid der i Sundsvall. Belsvik trakk også frem Peder Vogt og sammenlignet ham med en ung Tom Stenvoll - som tar skritt for skritt og blir bedre for hver måned som går. Lumanza trente alternativt på gym'n i dag, men det er bare noe småtteri, Yaw var trente også alternativt, men mener selv han skal være frisk - og i kampform - til det braker løs. Sola skinte. Stabæk vant.
 10. Må vel ta på meg den...
 11. Herlig å få hele lagoppstillingen! Vi vil ha navnene på alle gutta som spiller på våre akademilag
 12. Jepp. Mathias er ansett som en 15-åring av internasjonal klasse av dem som drifter Akademiet vårt. Fem ungutter fra årgangen 2006 og oppover har en slik "intern" ranking. Faren hans spilte for Stabæk på midten/slutten av 80-tallet. Bestefaren satt i styret sammen med meg i flere år. Den gangen vi var to i styret. Det var Gabrielsen senior som arrangerte treningsleir i Pescara i Italia i 1986. Han samarbeidet med tett med Knut Knutsen og vi ble behandlet som stjerner. Seniorlag, juniorlag og guttelag møtte opp på Østbanen og tok tog til Adriaterhavskysten midt i Italia. Da toget stoppet i Hamburg på vei nedover, stormet alle spillerne (ca 60) av toget for å gå på Mac'ern på Hamburg Hofbahnhof. Vi hadde ikke mac'ere i Norge den gang. Moro at en gutt med slik bakgrunn har et så stort talent. Så gjelder det å ikke hausse ham opp for mye. Det er det bare jeg som har lov til.
 13. Noen som vet om, når og hvor kampen mot Haugesund streams i morgen/søndag?
×
×
 • Create New...