Gå til innhold

ingo

Bruker
 • Innholdsteller

  331
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  67

ingo vant dagen sist 12. Januar

ingo hadde mest likt innhold!

Omdømme

3 559

Om ingo

 • Rang
  Rutinert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Nylige profilbesøk

691 profilvisninger
 1. Skal bli. Tippetuppen hadde jeg glemt, enda det var jeg som solgte inn konseptet til Norsk Tipping. You can't win them all 🙂
 2. Her var det mange gode, og ikke minst, konkrete forslag, Phillip! Tar dem med inn i neste styremøte, der sesongkortoppdatering alltid står på agendaen. Det samme gjelder essensen av alle gode og konstruktive innlegg i denne tråden. Kortversjonen min er: - Gjør oss stolte! Vær annerledeslaget med høye målsettinger og positiv fotball - uten at vi skal definere konkret spillestil. Som det jo er påpekt tydelig, vant vi med Janne som trener uten å være veldig ballbesittende, snarere evne å slå om fra possession til kontringer og baller i bakrom. Stabæk-stilen handler mer om tæl, kreativitet og glede enn om spillemønster. - Dyrk egne, unge talenter, men husk på balansen. Bare unge spillere holder ikke og skaper ikke nødvendig utvikling for dem heller, vi trenger en kombinasjon av egenutviklede talenter, som kan blomstre fordi det finnes rutine og holdninger fra erfarne spillere å lene seg på. - Lytt til og involvér supporterne tidlig og kontinuerlig i alt som skjer med vår nye arena. - Tenk offensivt på publikum. Fokus på ungdom som skal finne sitt favorittlag og bli evig blaa. Klubbesøk og skolebesøk. I tillegg; invitér gjerne nye fans til kamper der vi kan forvente mye folk og trøkk fra før. Vi har jo to herlige kamper hjemme i 1. og 3. serierunde med LSK og Rosenborg. Fullt hus her og 6 poeng, så er mye etablert for resten av sesongen. Pliis gjør det mulig å kjøpe en Stabækdrakt (og annet supporterutstyr) på en enkel måte. Noe viktig som er glemt her?
 3. ingo

  Mediedekning

  Enig med alle som sier at klubbens måte å drive gatelaget på må tåle dagens lys, og alt jeg har hørt, sett og lest om dette tyder på at så er tilfelle. Det er sent inn detaljerte og revisorgodkjente regnskaper for driften hvert eneste år. Så MBH og alle andre som er skuffet over at "dette er business" kan legge skuffelsen bak seg. Eventuelt ringe Stein Johansen og høre om han ser på dette som "business". Stein har ledet og drevet gatelaget i disse årene på frivillig og ulønnet basis - vil tro det snarere har kostet ham penger fra egen lomme. Med god hjelp fra bl.a. Audun Tunold og andre ildsjeler har Stein hentet spillere på gata, fått dem på trening, ordnet kamper, ordnet cup'er, ordnet mat, fått tre-fire av dem som før bodde under brua i Sandvika på rett kjøl. Mange av dem jobber nå, (bl.a. for Stabæk Fotball), holder seg nyktre og har fått et nytt liv. Samtidig er det hele tiden tilbakeslag, folk som ramler utpå igjen. Da ligger våre frivillige våkne om natta av uro og kjører rundt for å finne dem neste morgen. Det er så langt unna business som det går an å komme. Kommunen selv sier at knapt noe annet tiltak for rusmisbrukere i bygda har resultater som kan måle seg med dem vi har oppnådd. Det er forøvrig et gigantisk plussregnestykke også, hvis man nå ønsker å bruke økonomiske termer. Èn eneste én som kommer seg bort fra gata og får orden på livet sitt, sparer Bærum kommune for flere millioner kroner hvert år. Skulle noe være galt, må vi selvsagt rette det opp. I mellomtiden er det ok å ha fokus på alt som er RIKTIG - og i hvert fall å formidle til våre frivillige ildsjeler at vi setter enorm pris på den jobben de har brukt all fritid på de siste årene - 100% ubetalt.
 4. Vi må ha som mål for eliteserielaget å havne på øverste halvdel i 2019. Resten handler om "taing the konsekvenser". Både om å fornye, erstatte og forsterke. Du kjenner vel IAO godt nok til å vite at han har en ekstrem vinnervilje?
 5. Uten å ha forhørt meg med resten av styret og den sportslige/administrative ledelsen, vil jeg tro kortversjonen av svaret er enkel: Klubben tar ansvaret for ALT - sportslige resultater, økonomi, publikumstall, akademi, breddefotball, tutti di frutti. Hvem skulle ellers ha ansvaret? Det eneste vi ikke tar fullt og helt skylda for, er fem eller seks feildømte straffespark, som vi enten fikk mot oss eller ikke fikk med oss. Det ansvaret er dommernes, resten er vårt.
 6. ingo

  Jan Peder Jalland

  Jan Peder har gjort en meget god jobb for Stabæk på ulike nivåer i de årene han har vært hos oss. Jalland ble en viktig kontinuitetsbærer, i tillegg til at han har et uutslitelig godt humør og kjenner Stabæk forlangs, baklengs og sidelengs. At han hentes til 16-årslandslaget sier noe om kompetanse og menneskelige kvaliteter. Og så er han vel den eneste Eliteserietreneren som har 100% seiere i kamper han har ledet? 🙂 Kjenner ikke denne saken i detalj, men det kan vel ikke kalles "uryddig" at en trener hos oss har en så god standing at han hentes til jobben som hovedtrener på et av våre viktigste landslag?
 7. Herlig energi, Blaatann! Vi diskuterer dette i styret nå. Om det blir Europaliga 2020 som kortsiktig mål er jeg ikke sikker på, selv om du har rett i at det selvsagt er mulig. Viktig å finne balansen mellom hårete mål og et (lite, men godt) anstrøk av realisme. At vi må bli mye tydeligere på ambisiøse, sportslige mål fremover er helt klart. Trust me.
 8. Utrolig innsats og utrolig resultat. Takker på vegne av hele klubben for innsatsen, som både er økonomisk viktig og viser at vi er og alltid vil være en dugnadsklubb.
 9. Takk til seks gode bidragsytere, jo flere stemmer, jo flere kloke innspill og jo mer å ta tak i! Foreløpig fester jeg meg ved et helt konkret kommunikativt grep som jeg ikke har tenkt på før, men nå føler er både riktig og viktig: Vi utvikler ikke unge spillere for å SELGE dem, men for å få et lag som om noen år VINNER Eliteserien. Så må vi sikkert selge innimellom, men det er ikke vårt overordnede mål, snarere en dyd av nødvendighet. I tillegg er det tydelig at vi bør prioritere skolebesøk, nabotreff etc. i enda større grad enn i dag når det gjelder prublikum. Og en sjappe med supporterutstyr lett tilgjengelige og med nok utvalg, må se dagens lys hurtig. Kom igjen alle som har synspunkter!
 10. Kjære alle Blaa - godt nytt år til hver og en! Jeg inviterer herved til en faglig, god diskusjon og meningsutveksling rundt sesongen 2019. Og NB: Dette initiativet tar jeg som privatperson og Stabæk-fan, ikke som styremedlem, men det ville forundre meg om ikke styret og sportslig/administrativ ledelse vil sette stor pris på gode innspill. Du er herved invitert til å bidra. Jeg har delt temaene i fire: 1.Hva vil vi se rent sportslig? Ambisjoner/mål, spillestil, sammensetning av spillergruppe. Så kortfattet som mulig, men likevel med innhopld nok til å peke ut en klar retning. Og først og fremst - i prioritert rekkefølge. Alt er viktig. Noe er viktigst. Hva syns du? 2. Hva skal være klubbens viktigste budskap? Vi har så mange kanaler ut at de fleste bedrifter og organisasjoner bare kan misunne oss - TV, rikspresse, lokalpresse, sosiale medier, vi følges med argusøyne og med store ører. Hva er det viktigste vi skal snakke om? Vår Samfunnsrolle (barn/bredde, samarbeidsklubber, gatelag, VIVIL, lokalt identitet, felleskap og verdiskaping)? Vårt fokus på Talent- og egenutvikling? Vår rolle som Annerledeslag - som vi i større eller mindre grad har ønsket å ta siden 1990? Våre sportslige Ambisjoner? Vår nye arena? 3. Hva er det ene og aller viktigste grepet vi kan gjøre for å trekke flere tilskuere? Vi kan ikke sette dette "på vent" til nye Nadderud er ferdig for det kan ta tre-fire år. Hva gjør vi i 2019? Hvordan runder vi 4.000 i snitt (bortsett fra å vinne mange kamper)? 4. Hvordan vil supporterne oppleve å bli sett, involvert og lyttet til - og på hvilke områder? Vi sier - og mener - at supporterne er våre aller viktigste interessenter og målbærere. Vi er til for alle som elsker Stabæk, drømmer om klubben om natta, som følger oss både hjemme og borte, i med- og motgang. Hva vil dere oppleve i 2019 (og igjen, bortsett fra at vi går for 2-0 når vi leder 1-0 etc.) Den slags diskuteres nok på andre tråder på Forum.. Jeg er kjempeoptimist foran 2019. Bare tenk på alt som ble ødelagt av at vi spilte tre bortekamper på rad i sesongstarten 2018 og tok plass i bånn mer eller mindre umiddelbart. I 2019 åpner vi med 3-0 hjemme mot Lillestrøm og er i toppen etter tre runder med U på Lerkendal og ny H hjemme mot Molde ! Våre nøkkelspillere blir ett år BEDRE, andres nøkkelspillere blir ett år ELDRE! Henning Berg, Jalland, Kaz, Inge og de andre i støtteapparat og på Akademi kjenner hverandre stadig bedre og har et helt annet utgangspunkt enn i fjor. Nå må vi utnytte momentumet (som da Sparebank 1 nylig både utvidet og forlenget sitt hovedsponsorat med oss!). Det gjelder å nå ut til alle gode hoder og alle gode krefter. Jeg er både spent på å høre/lese hva dere tenker og mener. Ordet er fritt!
 11. ingo

  I A Olsen

  Ja, jeg vil mene at det vakte en viss begeistring at vi berget plassen. Henning fikk én oppgave overordnet alle andre denne høstsesongen, nemlig å sikre ny kontrakt i Eliteserien - slik Toni fikk det i 2016. Begge klarte det med minst mulige margin. Laget som slo Aalesund er "annerledes" i kraft av at det er eliteseriens yngste mannskap og at syv egenutviklede spillere var på banen da vi fikk 1-1 på Color Line (Jeppe, Hancke, Daniel, Børkeeiet, Ola, Hugo og Boli). Vi skal ikke spille "annerledes" i form av å ta maksimal risiko i alle kamper og situasjoner, men ved å være vanskelige å bryte ned, gode til å ta vare på ballen og kjappe til å vende spillet. Vi får det ikke alltid til, men borteseieren med 3-0 mot Odd - som viste seg å bli helt avgjørende - var helt i nærheten av perfekt annerledesfotball. Gi trenere og tropp en god vinter sammen nå, med Kassi, Mauritz, Valencic, Gyasi og et par nye til på plass, så blir dette både poeng og moro!
 12. ingo

  I A Olsen

  Selvsagt har vi en tydelig filosofi som skal gjennomsyre alt vi gjør. Den ideologiske plattformen i Stabæk har forøvrig Sarpsborg 08 fått presentert av oss flere ganger - først da de lå i tredjedivisjon, sist i fjor. Viktigst for oss er å bygge en robust og tydelig KULTUR, basert på en Visjon om være "Annerledesklubben som begeistrer". Dette har vi levd etter siden 1990, og jeg mener det sitter i veggene våre. Dernest skal vi ha fokus på å UTVIKLE spillere selv (i samarbeid med NTG/NTGU) gjennom Norges beste akademi - som jeg vil tro vi allerede er - med ganske god margin til og med. Der vi på 90- og 00-tallet måtte basere mye på kjøp og henting av etablerte spillere fra andre (vi hadde jo knapt juniorlag i 1995), ønsker vi nå å forme spillere som i holdninger og ferdigheter kan bli toppspillere i egen klubb og selges videre når tiden og prisen er riktig. Vi skal være en av lokalsamfunnets viktigste VERDISKAPERE. Vi skal være møteplassen for fotballinteresserte fra Asker til Ullevaal stadion. Vi skal prioritere både herre- og kvinnefotball og er fremdeles den eneste klubben som har tatt gull i både serie og cup for begge kjønn. Vi skal bidra til dem som er vanskeligere stilt enn oss, gjennom Gatelaget og samarbeidet med VIVIL. Vi sysselsetter med stort og smått nærmere 100 personer som betaler skatt, og har flere hundre frivillige. Stabæk har vært årsaken til etableringen av flere av landets mest anerkjente kommunikasjonsbedrifter som i dag har nærmere tusen ansatte. I tillegg har vi Onkel Blaa som ikke hadde eksistert uten oss. Vi har en tydelig BLÅ TRÅD gjennom hele klubben når det gjelder spillestil. Denne er utviklet av klubb og akademi for beskriver presist hvordan vi skal trene i alle årganger, med økt fokus nå på å dyrke individuelle ferdigheter og typer som kan bli elitespillere. Vi samarbeider tett med Bærum Kommune om den nye ARENAEN som vil bety et varig kvantesprang for oss på alle måter- i tilhørighet, publikum, inntekter og aktivitet. Fem punkter - fem fokusområder - fem strategiske grep. Om HB la en defensiv spilleplan da vi ledet 1-0 hjemme mot Aalesund (som forøvrig viste seg å være svært klokt) er dette ikke noe som rokker ved våre prinsipper, selvfølgelig. Da vi rykket ned i 2004 gikk vi opp igjen i 2005 ved å forsterke kulturen, ikke endre den. Da vi ble kastet ut av TA, rykket ned og skulle dømmes til evig pine i 2011/2012, var det Kulturen som bar. Da vi måtte berge plassen på overtid både i 2016 og 2018, var det Kulturen som hjalp oss igjennom. Vi skaper store verdier, både økonomisk og på andre måter. Nå kommer det tre herlige sesonger på vei mot Nye Nadderud. Jeg tror vi er på øvre halvdel i 2019 og flytter inn på nye arena som et Europaligelag. Sann mine ord. Tiden er inne for nye høye mål. Å gå fra 14. til 4. plass (og så medalje) i Eliteserien, er en peanøtt ift å gå fra 5. divisjon til Norgesmesterskap. Når alle drar lasset sammen, klarer vi dette. Hvem skulle ellers klare det?
 13. ingo

  Mediedekning

  Moe og Aaserød har aldri spent penger bedre!
 14. ingo

  Troppen 2019

  Juniorfeil blir borte når juniorene blir seniorer. Det er seniorfeil som er skummelt, for de forsvinner ikke 🙂
 15. ingo

  Troppen 2019

  Skandale! Tenk å glemme Luc Kassi, midtbaneeleganten som er en enorm poengplukker både med assists og scoringer! Såvidt jeg har hørt har han gjennomført en vellykket operasjon, skrevet ny kontrakt og har fire måneder på seg til å bli helt matchfit - til glede for oss alle.
×