Jump to content

joffen

FairFans
 • Content Count

  2,354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

190

About joffen

 • Rank
  Skaff meg ett liv
 • Birthday 04/15/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. Enig med @mbh. Fint at dere har funnet dere en syndebukk, men Valencic er i mine øyne mye verre. Helt usynlig. Isaksen har aldri bidratt med noe på sine innhopp. Kino er i hvertfall i nærheten av ballen.
 2. Jeg er ikke helt enig i at Kino ikke har noe å bidra med. Han fungerer bra som et oppspillspunkt, men er da avhengig av at noen er rundt til å ta andreballene. Kommer til en del sjanser, så mangelen er i avslutningsfasen og i presspillet på topp der Edvardsen er så god.
 3. Takk for svar. Jeg skjønner bare ikke greia. Debatt død.
 4. Når kommer forbudet mot nummer over 30? Synes det ser fjollete ut med 72, 77 osv.
 5. De færreste logget seg vel på for å se Trang Fødsel, så med mindre StabækLars står på scenen kan dere egentlig bare droppe musikken.
 6. Topp produksjon @Posse Du har muligens en ny kunde her hvis du sjekker eposten din Ellers tenker jeg som flere andre at videosamtale er hyggeligere enn robotene.
 7. Vet vi noen om hvilke spillere han har hatt i agentstallen sin som kan være aktuelle? Jeg er positiv foreløpig. Virker som en trygg ansettelse, og passende for oss.
 8. Og sørger for at han blir i klubben også etter karrieren. Han vil uten tvil kunne styrke akademiet og klubben generelt.
 9. Ikke for å kapre IAs tråd, men kan hende det var underbevisst på grunn av sistnevnte. Kanskje har dommerne det på samme måte? Uansett, gjort er gjort og tapt er tapt.
 10. Det gjelder nok meg og. Jeg tenkte først "Shit, der kan de få straffe". Så fikk de det, men etter reprisen ser jeg jo at det bare er rør og at jeg kunne gå og legge meg.
 11. OBS! Da jeg lot klubben selge billetten min til godsetkampen i fjor endte de med å slippe hele kortet mitt slik at setet forsvant også i kvaliken. Sjekk at de kan sette dere på plass igjen etterpå! For øvrig flott tiltak.
 12. Synes det er et lite problem med Tobbe, Emil og Luc på midten. De blir litt like, og Emil trakk litt mye inn sentralt. I tillegg vil han alltid ha ballen i bena, noe som hindrer overganger. Synes Hugo var bra på kant, særlig i 1. omgang.
×
×
 • Create New...