Gå til innhold

joffen

FairFans
  • Innholdsteller

    2 522
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av joffen

  1. Si hva du vil, men det er hvertfall bedre å se treningskamper på stadion enn på Tobbebanen.
  2. Bare å se på Messihøydepunktene, så ser man at det er skikkelig Mikke Mus til tider.
  3. Her er det bare å smøre på. Denne undersøkelsen kam umulig gi positive resultater for NFF.
  4. Morsom vri med den quizen! Øveraas hadde jeg aldri klart.
  5. Bradley har snakket om at han ønsker seg et oppspillspunkt. Vi får se om dette er vedkommende.
  6. Nå er det mye med oss som er amerikansk style, så kanskje vi kan bruke det til noe positivt? En god lysdesigner og produsent ville sikkert laget et ok show. Puristen og den gamle ståfeltsupporteren i meg tenker at det er unødvendig, men nå som jeg har med fireåringen på tribunen setter jeg mer pris på det som foregår også utenom kampen. Nå synes jeg for eksempel at Stabukkene er ok, mens jeg før barn synes det var ultrateit. Jeg syntes også at storskjerm var unødvendig, men setter mer pris på det nå, selv om jeg sjelden bruker den til mer enn å sjekke hva klokka er. Her er et tenkt eksempel som jeg tenker kunne dratt opp stemningen litt mer enn det gjøres i dag.
  7. Dette blir bra! Det vil jo alltid være ting man ønsker seg som man ikke kan få. Personlig hadde jeg ønsket meg lukkete hjørner uten seter, og heller serverings- eller annet næringsareale. NTG kunne hatt klasserom, det kunne vært klatrehall etc. Jeg håper også man lukker veggene bak tribunene så man slipper snøføyke i nakken under medaljeseremonier osv. i desember. Familerestaurant før kampene med enkel servering kan brukes som kantine i hverdagene. Akustiker bør inn for å sørge for best mulig akustikk over SS, og tilsvarende dårlig over bortefansen. De bør høres ut som de synger inn i en pute (eller ønsker vi oss Norges beste bortefelt for å selge ekstra billetter?). Harrytassen i meg ønsker LEDlys som blinker og herjer ved innmarsj og seier, kanskje til og med ved mål, hvis jeg føler meg ekstra gæren. Litt lysshow før kamp tåler jeg hvertfall. Bra lydanlegg må man også ha. Det var mine to usammenhengede cents.
  8. Får ikke akkurat vann i munnen av dette.
  9. Walstad! https://www.stabak.no/nyheter/walstad-er-med-videre--vi-skal-opp-igjen
  10. Blir ansatt hos Atta Aneke: https://www.vg.no/sport/fotball/i/jlGLx0/torgeir-bjarmann-klar-for-ny-jobb-blir-sportssjef-i-agentselskapet-til-atta-aneke
  11. Med fare for at bare Jan Fredrik og jeg diskuterer i denne tråden: Vi avslutter hjemme mot Aafk 9. november. Disse kampene flyttes vel ikke pga. europacup. Edit: Og nest siste hjemmekamp er VIF. Blir mao. spennende helt inn.
  12. Hele lista her: https://www.obos-ligaen.no/nyheter/her-er-spilleplanen-for-obos-ligaen-2024
  13. Har han hatt vært noe sted det har gått bra de siste 10 årene?
  14. Får legge til Wangberg og. Har kanskje et par år til i kroppen, og bra i Obos.
  15. Jeg beholder gjerne Ottesen, Krogstad og Edwards. Petterson ville jeg gitt venstrebeinet mitt for, men han er for god for Obos.
  16. Ikke minst tapte HamKam begge sine mot VIF, og Tromsø spilte to uavgjorte mot dem. Det er mange å skylde på for nedrykket vårt.
  17. Jeg er ikke motstander av to-fire midtukekamper om sommeren mot å avslutte serien i november. Sett oss opp mot Godset, LSK, KFUM, og FFK/ODD klokken 19, så lider ingen noe særlig.
  18. Vi må ta poeng i Haugesund. Målforskjellen vår er så dårlig at vi går ned om begge bak oss tar ett poeng og vi taper. Håpet vårt er Tromsø. Dette blir en forferdelig uke. Alle til Haugesund!
  19. Og hvis man på død og liv må ha pledd og kakao, er det i hvertfall muligheter for førstnevnte på hovis. Bedre at du sitter der enn hjemme!
  20. Jeg har ikke oversikten tidligere vinnere, men såvidt jeg husker er det veldig mange defensive spillere som har vunnet i det siste. Det sier mye om hvordan vi har hatt det den seneste tiden. Petterson er viktigst sportslig, Bakenga på andre kriterier. Vinge kan man si er viktig som et symbol på optimismen som kom inn med Bob.
×
×
  • Opprett ny...