Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Content Count

  794
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Community Reputation

1,561

About Drosselmeyer

 • Rank
  Hardfør

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

469 profile views
 1. Et eksempel til etterfølgelse når det gjelder å gjengi hovedinnholdet i et innlegg bak betalingsmur.
 2. Velkommen. Dette blir bra!
 3. Høres jo i hvert fall ut til at det ikke er helt fastlåst.
 4. Utrolig kult, ikke minst for ham selv, om han slår til i 2020.
 5. Tror Fellah kunne tilført oss mye, ikke minst rutine. Og selv om vi har gode spillere på sentral midtbane, skader det vel ikke med litt konkurranse.
 6. Akkurat det var nå ganske så sympatisk da.
 7. Jeg har heller ikke inntrykk av at det spiller så stor rolle om det er igjen ett, to eller tre år av kontrakten. Hvis klubben vil ha ham nå, og særlig dersom det er flere klubber som er interessert, må de jo punge ut, uavhengig av kontraktslengde.
 8. Emil er vel ikke «mest sannsynlig ut»? Ser han er på opphold hos Sheffield Utd, men høyst uklart om han blir solgt, eller?
 9. At IAO er uerstattelig er nok å ta i, men at han har vært svært viktig i Stabæks «suksess» de siste årene og at det vil bli svært vanskelig å erstatte kan det ikke være noe tvil om. Til dere som mener at han har bommet mye de siste årene, kan dere komme opp med et navn på noen som har gjort det bedre i en tilsvarende stilling i ES de siste 7-8 årene.
 10. Måtte de bli der nede lenge, lenge...😊😂
 11. Uendelig med takk Petter. Du tok på deg jobben som trener i 2012, da vi var på konkursens rand, rykket ned, men tok oss deretter rett opp igjen året etter. Magisk. Ingen tvil om at Stabæk er klubben i ditt hjerte.
 12. Fint om du kan sette inn en link til der klubben kaller Ola og/eller HG for «forrædere». Du behøver foresten ikke å gjøre det, for du vet like godt som meg at klubben aldri har sagt dette, eller noe som ligger i nærheten. Som flere andre her inne har påpekt tidligere, har klubben sagt de er skuffet over at Ola/HG ikke ønsker å forlenge, og at akademiet ikke er bærekraftig over tid hvis ikke talentene legger igjen penger (ut over utdanningskompensasjon) når de drar videre. Det er noe ganske annet. Problemet med å komme med denne typen helt feilaktige påstander, er at det setter klubben i et ufortjent dårlig lys. Hva er egentlig hensikten?
 13. Sier mye om Viking at de har en sånn søppelspiller som kaptein.
×
×
 • Create New...