Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Content Count

  720
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17

Drosselmeyer had the most liked content!

Community Reputation

1,318

About Drosselmeyer

 • Rank
  Hardfør

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

395 profile views
 1. Og som har en spiller jubler når han klarer å filme, slik at Børkeeiet blir utvist. Det er bare søppel som ikke hører hjemme på en fotballbane. Ta tak i det du Bjarne.
 2. Synes du noen på Viking var bedre?
 3. Synes vi gjør en god første omgang og første halvdel av annen. Holder meget godt defensivt mot et av forslagene i ES. Får ikke til mye offensivt vi heller. Siste 20 er det Viking-dominans, virker som om vi går litt tomme. Dommeren er en annen historie, han var helt krise og bør flyttes til lavere divisjoner. Skal ikke være å mulig å overse fellingen av Braaten som er et klart rødt kort Herlig å lese at Berntsen synes vi er usympatiske, det er akkurat slik det skal være😊
 4. Morsomt at du i første setning spør om jeg «sliter med usikkerhet» og i neste setning beskylder meg for å drive med hersketeknikk😂
 5. Du skjønner utmerket godt hva jeg mener. Da jeg så at Godset hadde tatt ledelsen tenkte jeg «f..., det hadde vært bra om den kampen endte uavgjort». Men du føler altså behov for å si til alle STB-supporter på forumet at du syntes dette var sterkt av Godset. Det er nesten så jeg mistenker et snev av skadefryd. Fascinerende!
 6. Selvsagt. Jeg er bare fascinert av at du alltid fokuserer på det negative.
 7. Synes det var en grei duell som Yaw vant. Ingenting å dømme på der.
 8. Hva mener du egentlig her?😊
 9. Ja, for det er jo sånn at alt som står i media er sant, det har vi lang erfaring med.
 10. Trenger bare fire seire til for å nå 35 poeng!
 11. Skjønner ikke kritikken, synes de ser dritfine ut jeg.
 12. For en utvikling Hanche har hatt denne sesongen! Nesten ute av laget store deler av fjoråret, men i år er han en bærebjelke og kaptein med stor K. Gleder meg til han er tilbake neste kamp!
×
×
 • Create New...