Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Community Reputation

1,705

About Drosselmeyer

 • Rank
  Hardfør

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

572 profile views
 1. Også enig Odd. Til tross for overtak i ballinnehav og spill, fikk Molde til svært lite i første omgang (målet et hederlig unntak). Og andre var langt mer jevnspilt, men Molde fikk bedre uttelling på sine sjanser. Og det ene burde vært frispark til Emil i forkant. Så 4-1 var et veldig flatterende resultat for Molde.
 2. Molde vinner fortjent, men uten å imponere. Synes vi er dårligere enn Molde er gode. Periodevis brukbart med mens det andre perioder er vi veldig svake.
 3. Men dessverre fikk Horneland sparken. Hadde vært digg om han hadde fortsatt lenge, lenge...
 4. Greide seg bra. Men kanskje litt mange støttepasninger.
 5. Rekdal mente også klart rødt til Kassi, synes det er vanskelig å skjønne. Lekven kommer skliende, når ballen først og trekker seg, men intet som tyder på at Kassi stempler/ønsker å skade bevisst. Og kan ikke kalles farlig spill. For øvrig enig.
 6. Utrolig irriterende at det nå synes opplest og vedtatt at Saggi tabbet seg ut og frarøvet VIF seieren. Som flere andre har påpekt sies det overhodet ingenting om at straffen var særdeles billig (kan kanskje forsvares, men ikke i lys av at fellingen av Vogt ikke ga noen ting), og i tillegg den viljehandsen. Og mediene løper bare i flokk, og gjentar seg selv.
 7. Veldig bra med Kassi tilbake fra start. Syns han bør spille midtspiss inntil ny spiss er på plass.
 8. Ser i VG at Saggi har null problem med å bli kalt maktsyk og en egoist av Shala, fordi de har så god tone, og fordi Saggi sier at Shala ikke skulle hatt det andre gule kortet. Unnskyld uttrykket, men hva faen er dette for noe? Shala burde få en kamp karantene ekstra for å komme med slike uttalelser.
 9. Shala var het i toppen etter scoringen. Mange taklinger på grensen til gult selv etter det første han fikk. Det andre var på grensen, men tror det var fordi han hadde fått tilsnakk flere ganger tidligere.
 10. Men det med at det var klart rødt kort, tror jeg er Fagermos egen oppfatning, og ikke noe Saggi sa. Hørtes i alle fall sånn ut. Ganske sykt uansett.
 11. Enig i at det er en del å kritisere Kino for, men vi kan merke oss at han er fremme og lukter på retur ved begge scoringer. På 2-1 er han med på å åpne for returen som Oliver setter.
×
×
 • Create New...