Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Content Count

  877
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Community Reputation

1,820

About Drosselmeyer

 • Rank
  Hardfør

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

607 profile views
 1. Dette er jo forumet i et nøtteskall😂
 2. Har vært veldig anonym de gangene han har fått sjansen hittil i sesongen, men som andre også har trukket frem, synes jeg han viste seg frem med sin gode venstrefot i går. Flere gode cornere. Selv om han ikke traff på alle frisparkene, tror jeg bare det skal små justeringer til før han har en god og presis innleggsplater ala Jeppe.
 3. Enig, synes han tar steg for steg og blir bedre for hver kamp. I dag var han aggressiv og jaget mot keeper gjennom store deler av kampen, i tillegg til målgivende. Langt bedre enn Botheim som knapt viste noes som helst.
 4. OK, men det blir på grensen til useriøst å dra inn at Ingo mener korona er overdrevet. Selv synes jeg ikke det er rart at folk er mer forsiktige med å oppsøke steder med mange mennesker. Slik er det jo over alt nå.
 5. Enig i det, mente egentlig å si at de var spådd å være med i gullkampen.
 6. Leste kamptråden nå etter at kampen var ferdig. Veldig mye negativitet, gitt. Synes vi spiller en helt OK kamp, 2. omgang best mot et lag som er med i gullkampen. Er ikke bekymret for nedrykk, selv om det bare er fem poeng ned til direkte nedrykk nå. Det er imidlertid mange lag i mellom, og så snart vi får litt mer stang inn, kommer trepoengerne.
 7. God førsteomgang, hvor vi burde ledet. Annen omgang var den mest frustrerende i år, tydelig at midtbanen ikke fungerer, Bo og Lumanza dra ned tempo og er ingen boksåpnere. Da blir det vanskelig å spille godt angrepsspill.
 8. Enig, må gi han kred for innsatsen i dag. Helt annen vilje enn tidligere i sesongen.
 9. Du sier selv at du er useriøs, men uansett: Hvilken annen trener, som er tilgjengelig og realistisk å håpe på, mener du kunne gjort det bedre enn Janne? For å svare på spørsmålet selv: Det finnes ingen. Dette blir rett og slett helt useriøst å diskutere.
 10. Prestasjonen til Kino på den scoringen er faktisk jævlig bra. Synes han hadde et meget bra innhopp i dag. Kanskje 4-4-2 med Botheim og Kino på topp er det som skal til.
 11. Skjerpings, Petters navn står skrevet inn i Stabækhistorien med GULLBOKSTAVER. Han tok trenerjobben ingen ville ha i 2012, nederlagsdømte som vi var. Deretter ledet han oss tilbake til ES på første forsøk i 2013. Fantastisk at en så flott fyr er med oss videre.
 12. Straffen som vi fikk var jo noe billig, det er det vanskelig å komme bort fra. Begge spillerne forsøker å heade ballen, FKH-spilleren kommer høyere enn Olli, og lander på ham etterpå. Ser litt klønete ut, men synes straffe er strengt. Men at Velde tar en «Castro» er jeg enig i.
 13. Jeg mener det er altfor tidlig å konkludere på om Botheim er god (nok) eller ikke. Dette var hans andre kamp for oss (første fra start), det sier seg selv at han må få litt tid til å bli kjent med laget og spillestilen. Jeg synes det ser lovende ut så langt, og bedre enn Kino, som ikke har samme unnskyldning som Botheim.
 14. Velkommen skal du være, Erik. Har stor tro på dette.
×
×
 • Create New...