Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Content Count

  822
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Community Reputation

1,623

About Drosselmeyer

 • Rank
  Hardfør

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

510 profile views
 1. Det tipper jeg er et av forslagene som NFF nå vurderer. Spesielle tider krever spesielle løsninger.
 2. Det du sier om man har rett på sykemelding ved karantene, stemmer ikke. Det kommer helt an på hva slags jobb du har. Det sitter mange folk i karantene (blant annet Bent Høie) uten å være sykemeldt. Kommentaren din om harselering taler for seg selv😊
 3. Hvor i den artikkelen du lenker til er det Røde kommer med harselerende kommentarer om Molde og RBK? Kan være enig i at kommentaren om Østerrike, sett i ettertid, ikke er helt heldig, men les igjen hva han er sitert på. At folk vil ha «14 dagers sykemelding» etter å ha vært i Østerrike er noe annet enn at de (etter det vi nå vet) burde ha vært i karantene.
 4. Ja, for dette har jo på ingen måte eskalert siden Røde kom med sine uttalelser?
 5. Og hvilken informasjon sitter du på som tilsier at klubben ikke har gjort disse vurderingene? Lett å være etterpåklok.
 6. Flere mulige forsterkninger nevnt de siste dagene: - Romain Gall (midtbane) - Emil Jonassen (forsvar) - Hady Sangare (forsvar) - Kaloyan Kostadinov (midtbane)
 7. Mulig det ikke er noen «toppsignering», men er det ikke en ganske OK signering likevel? Hadde selvsagt vært topp å få Birger tilbake, men det er vel ikke så realistisk.
 8. Så ikke kampen, men ut fra resultatet virker jo dette solid.
 9. Så til dagens dilemma (for de som følger RR): Skytte eller Mix?
 10. For de som ønsker å se målene, ligger hele kampen tilgjengelig på Aftenpostens nettutgave. Det er kanskje flere som har abonnement på den avisen enn på Stavanger Aftenblad.
 11. Problemet er ikke at folk deler det de hører av rykter osv. Rykter er rykter og må tas for nettopp det. Det jeg synes er irriterende er at folk bruker kilder «tett på» osv for å underbygge at deres mening er riktig. Hvis jeg f eks har vært kritisk til Lumanza kan jeg si at jeg har fra folk «tett på» at han virker mett og umotivert (selv om det som nevnt av andre neppe er fra en type som har hatt dypere samtaler med Lumanza). Eller jeg kan si om en situasjon eller sak som er omtalt i media at jeg har fra «sikre kilder» at dette i virkeligheten er helt annerledes (les mer negativt for klubben), men ikke vil si noe mer om hvor eller fra hvem jeg har dette. Slik «info» mener jeg med fordel kan droppes da det tilfører null og niks.
 12. Av referatet på Budstikka ser det ut til at Stabæk spilte en god kamp og kontrollerte Kampen, særlig mot slutten. Veldig positivt at Hugo scorer to.
 13. Han er selv nokså kategorisk avvisende, så tviler på at dette er aktuelt.
 14. Brynhildsen ikke på benken en gang. Mobbingen fortsetter. (Ironivarsel)
 15. Så du mener vi blir bedre av å forsterke oss? Det tror jeg de aller fleste er enig med deg i...
×
×
 • Create New...