Jump to content

Mr. Diamond

Bruker
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mr. Diamond last won the day on May 4 2016

Mr. Diamond had the most liked content!

Community Reputation

551

About Mr. Diamond

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik
 • Birthday 03/28/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. Ifølge Lars Johnsen og Josimar kan det være snakk om flere hundre millioner kroner.
 2. Velkommen tilbake! Digger at IAO og Lumanza klarte å skværet opp ved forrige korsvei, og ikke bare lar brente broer være brente broer. Langtidskontrakt er helt konge!
 3. Noen som tolker meldingen med veldig blaa øyne? Kan aldri tenke meg at IA vil ta Lumanza inn igjen etter den exiten Lumanza hadde. https://www.vg.no/sport/fotball/i/VR1QMr/full-konflikt-etter-streik-og-stabaek-overgang-lavmaal
 4. Velkommen! Hvor lang kontrakt er det snakk om?
 5. Nei takk! Pellegrino er en fjott. Han mente at Bærums gode sesong var takket være ham selv, og at de var fortapt da han dro til LSK. Men klubben gjorde det vel enda bedre etter at han dro... Et ego som jeg ikke ønsker i STB. Men enig angående Njie. Pellegrino er mer produktiv.
 6. Sympatisk fyr. Kjipt hvis vi mister ham nå som han er i god form, men så kom han vel ikke hit for å spille hele livet i ES.
 7. Ja, nå er jeg vel like spent på svaret som IAO.
 8. IA: "Vi bare dobler prisen på den ene spilleren, så den er veldig grei." Lars Johnsen: "STOPP PRESSEN!!”
 9. Hugo, Ola, Sandberg og Berg om kveldens kamp: https://www.vg.no/sport/fotball/i/70B5ro/stabaek-profil-mener-brann-er-shaky?utm_source=vgfront&utm_content=row-4
 10. Men det var et eksempel på klapp i forkant av frispark du kom med der, ikke straffe. Vi klapper jo her hjemme i forkant av corner, også. Det gjør meg ingenting.
 11. NRK Sport, tror jeg det var. Jeg hørte på rundt 0840. Går vel i loop en del av innslagene der.
 12. Ja, som jeg hørte Berg si på radioen i morges, og som underbygger innlegget ditt; hvis vi måtte jage mål så kunne han satt inn Daniel eller Mokhtar, men slik kampen utviklet seg ønsket han heller stor løpskraft.
 13. Kan du vise til én annen fotballarena i hele verden hvor publikum klapper i takt på straffespark? (Må være toppdivisjonsfotball, ikke barnefotball) Jeg syns det er helt dødfødt. Vi får spørre spillerne om hva de foretrekker. Hvis de ikke vil ha det syns jeg speaker bør be folk om å avstå fra å klappe før etter at straffesparket er tatt.
×
×
 • Create New...