Jump to content

Mr. Diamond

Bruker
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mr. Diamond last won the day on May 4 2016

Mr. Diamond had the most liked content!

Community Reputation

504

About Mr. Diamond

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

341 profile views
 1. IA: "Vi bare dobler prisen på den ene spilleren, så den er veldig grei." Lars Johnsen: "STOPP PRESSEN!!”
 2. Hugo, Ola, Sandberg og Berg om kveldens kamp: https://www.vg.no/sport/fotball/i/70B5ro/stabaek-profil-mener-brann-er-shaky?utm_source=vgfront&utm_content=row-4
 3. Men det var et eksempel på klapp i forkant av frispark du kom med der, ikke straffe. Vi klapper jo her hjemme i forkant av corner, også. Det gjør meg ingenting.
 4. NRK Sport, tror jeg det var. Jeg hørte på rundt 0840. Går vel i loop en del av innslagene der.
 5. Ja, som jeg hørte Berg si på radioen i morges, og som underbygger innlegget ditt; hvis vi måtte jage mål så kunne han satt inn Daniel eller Mokhtar, men slik kampen utviklet seg ønsket han heller stor løpskraft.
 6. Kan du vise til én annen fotballarena i hele verden hvor publikum klapper i takt på straffespark? (Må være toppdivisjonsfotball, ikke barnefotball) Jeg syns det er helt dødfødt. Vi får spørre spillerne om hva de foretrekker. Hvis de ikke vil ha det syns jeg speaker bør be folk om å avstå fra å klappe før etter at straffesparket er tatt.
 7. Husker du hvor kult det var i fjor? Da publikum klappet og Ohi bommet gang på gang? Sånn klapping er greit på corner, men aldri på straffe. Det blir ikke kleinere når det ikke blir mål. Ja til engasjement, men først etter at ballen ligger i nettet.
 8. Trampeklapp når straffe skal tas; FÅ DET VEKK!!!!!!!!!!!!!!!
 9. I det store og det hele syns jeg vi har et j@√|@ lekkert og velfungerende forum. Snakker om det datatekniske etter oppgraderingen, ikke brukerne...😉) Funker som fjell, dette. Takk, Petter (og evt. andre som har bidratt)!
 10. Ja, dette funker fett! Har sett en del video av Youness siden dette rotteracet begynte. Jeg synes han ligner litt på Brochmann, men med høyere klasse på finter, skudd og passninger. Jeg tror dette kan bli veldig bra når Boli er den som skal få jobbe foran ham.
 11. Men i helvete da, kan de ikke bare si "to be continued... TOMORROW" (ref. Instagram) hvis de ikke har tenkt å fullføre "jakten" i kveld? Har gnagsår på fingrene av å oppdatere overalt i timesvis.
 12. Faen. https://www.budstikka.no/stabak-fotball/fotball/sport/rusike-ute-i-minst-fire-maneder/s/5-55-837727
 13. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Roland_Alberg Var vel linket til transfermarkt-profilen hans litt lenger bak i tråden her.
×
×
 • Create New...