Gå til innhold

Mr. Diamond

Bruker
 • Innholdsteller

  227
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Mr. Diamond vant dagen sist 4. Mai 2016

Mr. Diamond hadde mest likt innhold!

Omdømme

412

Om Mr. Diamond

 • Rang
  Mer å melde enn Bondevik
 • Bursdag 28. mars 1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

238 profilvisninger
 1. Mr. Diamond

  Nye spillere

  Ble vel ikke lovet. Det som ble sagt på møtet var at de jobbet med flere navn til midtstopperplassen, og at alle var over 190 cm. Ble ikke gitt noen garanti for at de ville lykkes å signere noen av disse.
 2. Mr. Diamond

  Mediedekning

  https://www.nettavisen.no/na24/sentralbanksjefens-skjulte-hilsen-til-fotballfansen/3423593441.html
 3. Mr. Diamond

  Nye spillere

  Kort fortalt. Sart ble frikjent, men dømt til erstatning. Han har anket denne dommen, så saken er ikke helt ferdig. Og nå går det rykter(understreket) om en ny anmeldelse for nok en sovevoldtekt. Da gikk nok Molde lei hele fyren, og det bør alle andre gjøre også. Kan vi legge denne død nå?
 4. Mr. Diamond

  Mediedekning

  Rådmannen er soleklar på at han mener at alt har vært ryddig og redelig fra Stabæks side, og at svarene på spørsmålene ligger i redegjørelsen hans når man går igjennom hele redegjørelsen (ikke bare det som ble opplest i formannskapet). Og at hvis redegjørelsen og konklusjonen ikke samsvarer med de svarene man ønsket seg så kan man selvfølgelig ta dette videre i komiteene. Lykke til med det, Nikki. Likte også at Siw Wikan fikk meldt sin tydelige misnøye med Nikki S sin videre mistenkeliggjøring av Stabæk og mistro til rådmannens konklusjon når ting står så klart. "Det er direkte ufint". Jævlig irriterende vinkling av møtet på TV2, men ikke overrasket. Blir så lei av at sånt skal få lov til å "henge i luften" på den måten som Nikki og TV2 greier her.
 5. Enig med duckster ang. mulighet til å gå til siste uleste innlegg. Og hvordan gir man et innlegg en "Like"? Android 8.1.
 6. Mr. Diamond

  Praktisk info

  Ikke problem her. Kjører Android 8.1.
 7. Mr. Diamond

  Kamptråd: Stabæk-Sandefjord

  Enig. Helt jævlig frustrerende. Få det vekk!!
 8. Mr. Diamond

  Gammel blaa aargang!

  Brustad til Skottland på lån. 18:54 31.08.18 DEL Del Brustad lånes ut til Skottland Fredrik Brustad lånes ut fra Molde til den skotske Premiership-klubben Hamilton. Det melder MFK. 29-åringen har spilt totalt 59 kamper og scoret 15 mål for Molde i de drøye to årene han har spilt her. Kontrakten hans strekker seg ut 2019. Låneavtalen gjelder fram til kommende sommer. Hamilton ligger etter tre serierunder på niendeplass, to poeng bak Hibernian, som Molde møtte i kvalifiseringen til Europa League.
 9. Mr. Diamond

  Luc Kassi

  Utrolig kjipt. God bedring, Luc!
 10. Mr. Diamond

  Filip Valencic

  Velkommen!
 11. Det var vondt å se på Hanche i dag. Stakkars gutt. Desverre fortjent å gå i dusjen i pausen. Var det det niende poenget han kostet oss i dag? Har mistet tellingen. Ellers så forstår jeg ikke hvorfor Broch ikke fikk prøve seg i andre omgang. All ære til Ola B. men jeg tror Broch kunne skapt mer ut fra hvordan kampen ble i den omgangen. Vi hadde jo allerede Moussa, Ohi og Boli i gang.
 12. Mr. Diamond

  Marcus Sandberg

  Velkommen!
 13. Mr. Diamond

  Gammel blaa aargang!

  Belsvik gir seg i Fram Larvik. https://www.vg.no/sport/fotball/i/3j3E29/petter-belsvik-ferdig-i-fram-han-foelte-seg-tom
 14. Snittalder? Ta din egen alder og del på to. Så trekker du av tre.
 15. Mr. Diamond

  Franck Boli

  Siterer VG på denne: Stabæk har vært et av de klareste 4231-lagene i Eliteserien de siste to årene, men etter at Toni Ordinas fikk sparken onsdag, la Jalland om til 442 fra start mot Haugesund.Men det var ikke bare formasjonen som Jalland endret på før kampen. Franck Boli har bekledd venstrekanten for Stabæk hele denne sesongen, men mot Haugesund var han flyttet opp på topp i tospann med Ohi Omoijuanfo. Det ga Stabæk helt andre strenger å spille på."Bolis to scoringer fra spissplass var like mange som han hadde etter 13 kamper på venstrevingen."
×