Jump to content

Mr. Diamond

Bruker
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mr. Diamond last won the day on May 4 2016

Mr. Diamond had the most liked content!

Community Reputation

459

About Mr. Diamond

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik
 • Birthday 03/28/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. I det store og det hele syns jeg vi har et j@√|@ lekkert og velfungerende forum. Snakker om det datatekniske etter oppgraderingen, ikke brukerne...😉) Funker som fjell, dette. Takk, Petter (og evt. andre som har bidratt)!
 2. Og om signeringen blir godkjent av NFF (i tide).
 3. Noen som vet hvor lang tid NFF normalt bruker på å godkjenne en slik overgang?
 4. Velkommen! Vi har ventet lenge på deg. I flere dager, faktisk.
 5. Ja, dette funker fett! Har sett en del video av Youness siden dette rotteracet begynte. Jeg synes han ligner litt på Brochmann, men med høyere klasse på finter, skudd og passninger. Jeg tror dette kan bli veldig bra når Boli er den som skal få jobbe foran ham.
 6. Men i helvete da, kan de ikke bare si "to be continued... TOMORROW" (ref. Instagram) hvis de ikke har tenkt å fullføre "jakten" i kveld? Har gnagsår på fingrene av å oppdatere overalt i timesvis.
 7. Faen. https://www.budstikka.no/stabak-fotball/fotball/sport/rusike-ute-i-minst-fire-maneder/s/5-55-837727
 8. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Roland_Alberg Var vel linket til transfermarkt-profilen hans litt lenger bak i tråden her.
 9. Du misforstår nesten med vilje, eller? "Sitt stille og ro" er selvmotstridende, og det var ikke det jeg skrev. Du kan jo ikke sitte stille OG ro. Med teskje; Når du står i båten skaper du bare bølger og uro, men du kommer ingen vei. Når du setter deg ned og tar tak i årene og ror, så skaper du framdrift. Ringo er nok den som for mange er nærmest i å representere (med fare for å banne i kirken) " hvis jeg sier noe mange nok ganger, så blir det sannheten", selv om du prøver å vri det over på ingo. Trump-referansen din er her også temmelig frekk (les: provoserende). Og "sesongarbeidere" ER respektløst i denne sammenhengen, selv om du synes det er humoristisk og legitimt. De sistnevnte er vel mest fordi det passer din egen agenda. Er det så hardt å forstå at kanskje ikke alle ballene har trillet ned i kurven til IA slik han eller styret hadde ønsket, og at aktuelle spillere underveis har sagt "takk, men nei takk.", og at slikt er vanskelig å gardere seg mot? Jeg synes ikke at man kan klage på IA for at disse spillerne til slutt ikke ville signere av en eller mange grunner. Folk som klager på manglende resultater her blir for meg litt som de som spør ""hva koster fisk/hvor langt er et tau?), men som allikevel blir forbannet når når de får regningen. Slike er vanskelig å tilfredsstille. Mitt ønske er slik: ta med deg inspirasjonen fra @ingo , og sett kursen etter @ringo, så er du på god vei. De er ikke nødvendigvis motstridende, og det vet du også. Alle vil STB det beste. Og det går an å ha to tanker i hodet samtidig. Surmuling får deg i hvertfall ingensteds. Og ja, jeg er skyldig i at jeg slenger meg på "hallejula-koret" så fort @ingo legger inn et godt ord. Hvis ikke hadde jeg trukket inn årene for lengst...
 10. "Slakt"? Virkelig!? Synes @ingos motsvar er helt legitimt, når han stiller spørsmål ved @ringos ordvalg, samtidig som jeg er fan av @ringo. Jeg er t.o.m. langt over konfirmasjonsalder. Og ja, vi er alle i samme båt. Akkurat nå er det mange som ønsker å stå i båten, og så har vi noen som sier at vi må sette oss ned og ta tak i årene. Jeg tilhører sistnevnte.
 11. Aftenposten har kastet terninger. https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Stor-karing-Dette-er-de-fineste-og-styggeste-draktene-i-Eliteserien-271407b.html
 12. Jeg tror tanken er at hvis en kineser får spilletid og gjør det greit i en utenlandsk toppdivisjon kan det heve markedsverdien hans i Kina betraktelig.
 13. Jeg så ikke andre omgang, men dødballene i første syntes jeg ikke var så halvgærne. Ikke minst Bolis brassescoring som kom på offensiv dødball. Renå Olsen slo inn frispark utenfor hjørnet av 16 til Børkeeiet som nikket til Boli.
 14. $$-Forumbruker "boie" har bursdag i dag, og det er positivt. Gratulerer med dagen, boie!
×
×
 • Create New...