Gå til innhold

kristh0707

Bruker
  • Innholdsteller

    646
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

Alt skrevet av kristh0707

  1. Han her kan bli ordentlig, ordentlig god!
  2. Det er altså så vanvittig hvor bra Rossbach har vært til nå. Så utrolig positivt overraska!!
  3. Han skapte ikke allverdens i dag, men kom til klubben på onsdag så regnet ikke med at relasjonene skulle sitte allerede i dag. Dog veldig positiv til spillertypen: svært hurtig og mye eksplosivitet. Har troen på denne karen!
  4. Må si man blir vanvittig imponert over hva denne guttungen holder på med på banen i dag. Holder lekestue med Bryne-gutta på midtbanen. En slik slepenhet, teknikk og driv med ballen i beina ser man sjeldent hos 16-åringer (!!!!). Unikum dette.
  5. Enormt å se på Olderheim i første omgang. Leker seg jo utpå der og har så lave skuldre. Fantastisk å se på.
  6. Fytti den er så viktig og deilig for Diabate!!!!! Og herlig lagt opp fra Olderheim, for en speller!
  7. Vinge benkes, men liker denne 11eren. Må kunne si at det også er en meget solid benk.
  8. Noen som har vært på trening siden onsdag og kan gi noen takes på hvordan Ellegaard har sett ut?
  9. Ifølge Transfermarkt var han ferdig i Toronto i slutten februar og har siden stått oppført under MLS Pool, som jeg antar er MLS-spillere uten kontrakt som er draftbare.
  10. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserie-profilen-legger-opp-som-31-aring_sto20001744/story.shtml Fredrik Haugen legger opp
  11. Savner en prat med Finstad enten i Budstikka eller stabak.no i dag!
  12. Ingen som vet årsakene til at de fire nevnte nederst ikke er med?
  13. Noen som var på dagens økt og fikk med seg drillet 11er?
  14. Merker jeg er veldig spent på hvordan vi står mot dette Aalesund-laget. Christian Johnsen er jo viden kjent for sin beinharde opptrening med Raufoss, og nå har han fått sin første hele pre-season med Aalesund, så løpskapasiteten i dette laget skal det nok ikke stå på. Noen svært bra offensive spillere man skal være obs på i Atanga og nysignering Braga fra Moss. Disse to sammen med Solskjær Jr. starter fort på topp på mandag. Defensivt er det store spørsmålet hos mandagens motstander, så føler meg sikker på at vi skal klare å skape en god del, men må naturlig nok tette igjen bakover også for tre poeng. Magefølelse: 2-1-seier i favør STB
  15. TV 2 og Lutnæs tipper oss på en 3. plass. https://www.tv2.no/spesialer/Sport/tabelltipsobosliga2024/
  16. Tar det som et tegn på at Piggy nok er ferdig i klubben og går til Start?
  17. Jon Haukvik Øya klar! https://www.stabak.no/nyheter/jon-haukvik-oya-19-klar-for-stabaek
  18. Gratulerer til Aleksander Andresen og resten av G19-gutta som skal til EM!!! En meget fin arena for Andresen å vise seg fram på dette i juli. https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-19/2024/g19-disse-starter-i-den-siste-kampen-i-eliterunden/
  19. Et enda bedre tips. Kanskje de i landet som kan og vet mest om OBOS, TV2s Petter Bø Tosterud og Amund Lutnæs, snakker om STB fra 01:25:00 sirka her.
  20. "39-åringen vil være på plass på Nadderud for fullt i løpet av våren", skrev Stabæk i pressemeldingen da han ble ansatt.
  21. Anbefaler Fotball TV sitt times lange program om OBOS-tabelltips. Snakker om STB fra rundt 58:00 og utover. https://fotball.tv/programs/opprykk-260324
  22. Ja, blir spennende å følge han utover sesongen, men det man har sett til nå har rett og slett vært meget skuffende. Håper han kan overbevise.
×
×
  • Opprett ny...