Jump to content

PKhelten

Bruker
 • Content Count

  434
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

567

About PKhelten

 • Rank
  avhengig

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

592 profile views
 1. Kanskje vi endelig har avslørt identiteten til Arni!
 2. Synes det er sterkt gjort. Men den Haugesund gjør mot Olli når han er alene igjennom kvalifiserer til straffe! Dommer blåser bare hvis han faller dessverre. Jeg sier fall der. Taktisk sett må man straffe motstander for hodeløse involveringer.
 3. Elsker denne mannen! For en vilje og kapasitet.. Veldig bra du er en stand-up guy men nå har det seg slik at man må falle for å få straffe i moderne fotball. Fall neste gang motstander feller deg bakfra innen 16m.
 4. Svak andre omgang men tar med oss det positive her. Kosuke jobber og jobber. Også veldig sterk assist på 1-0. Det går sakte men riktig vei. Vi har en spiss? Skytte er kommet hjem etter å ha gått seg vill nordpå! 3 poeng!!
 5. Synes vi skal være fornøyd her. Billig straffe men kunne fort fått en på handsen til Kosuke og. RBK med noen store i første omgang også. Vogt var svært svak og må ta sin del av skylden for begge målene. Jeg kan ikke vite hva Vogt har fått beskjed om, men å rygge og gi så mye rom når man har sikring er ikke nødvendig. Vi var MYE bedre offensivt uten Bohinen.. hva betyr det. Kosuke har vist bedre takter men falt tilbake idag. Nå må Valencic få tid til å vise seg fram. Botheim bedre idag.
 6. Vogt igjen!! Rygger og rygger og gir rom! Bytt ut!!!
 7. Be for kroppen til Bohinen nå alle sammen!
 8. Denne kampen også løper Kosuke ned egen spiller og ødelegger en overgang. Han trekker seg også bakover idet en pasning kommer foran mål og rekker ikke fram. Svært lite fotballforståelse i den mannen
 9. Vogt helt krise så langt. Nivåforskjell over hele linja. Langtidsprosjekt dette laget..
 10. Stabæk AS er villige til å punge ut for en spiss de har tro på. Selv om de ønsker å være nøysomme mtp COVID-19 ser de behovet for en målscorer. ASet er OK fornøyd med det sportslige men liker ikke utviklingen siste tiden. Mitt bidrag: Virker som om forretningsdelen av Stabæk er enige med mange her inne om at det er en spiss vi trenger. Det har også jeg ment stund nå. Samtidig heller jeg mer og mer mot at midtbanen er for defensivt orientert, og at det kanskje ikke nødvendigvis er en dyr spiss som løser det sportslige akkurat nå. Etter Brann kampen synes jeg dette ble mer synlig. Uansett, ja takk til en målscorer!
 11. Spillmessig går det oppover men uttellingen uteblir. Nå er det utfordrende program framover. Etter Start hjemme tenker jeg vi vet hvordan pulsen blir fram til november. Håper vi får inn eller tilbake en offensiv spiller som kan utgjøre en forskjell snart. Da er jeg sikker på at det snur.
 12. Bittert å tape, Brann har en sjanse og ingenting mer. De har dessverre mer flaks idag og får spille på det de er gode på. Parkere bussen. Synes vi er inne på noe nå og hadde en tidvis veldig god 1.omgang. Vi klarer fortsatt ikke spille mot etablert og har som vanlig ingen plan B. Må bare bygge videre på det som er bra idag.
 13. Jeg tror ikke Stabæk er i noen posisjon til å finne en bedre trener enn Janne akkurat nå, jeg tror heller ikke vi burde se oss om etter en ny trener. Det jeg undrer på etter å ha sett mange svake kamper siste tiden er om Janne bruker spillergruppen på ‘riktig’ måte. Uten at jeg vet hva ‘riktig’ måte er. Det tydeligste er vel at vi har en veldig sterk midtbane. Allikevel pådrar vi oss brudd og skaper ingenting framover. Den defensive involveringen er også tidvis svak. Den røde tråden her virker å være at vi ikke henger sammen og ikke får til noe som helst offensivt (og nå også surrer defensivt?). På papiret er spillerstallen langt bedre enn hva som skjer på banen, mener jeg. Derfor må jeg spørre hvorfor. Har ikke trener ett visst ansvar for hva som skjer på banen når det ikke er noe galt med spillerne tilgjengelig?
 14. Flott bevegelse, nedtak og avslutning. Viser virkelig lovende takter, akkurat der.
×
×
 • Create New...