Jump to content

PKhelten

Bruker
 • Content Count

  391
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

475

About PKhelten

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

550 profile views
 1. Kollaps etter 0-2 men jeg synes ikke dette er så helsvart. Rosenborg fikk ikke til noenting fram til de var heldige med 0-1. Vi har for lavt tempo og stopper opp siste tredelen. Hadde vi vært bare litt flinkere og kjappere ville matchen vært snudd. Tror jeg.
 2. Hadde ikke forventet poeng fra denne kampen uansett. Tidvis veldig bra og tidvis absurd stor forskjell på lagene. Kinoshita like irrelevant som vanlig. Emil merkelig svak idag dessverre. Vi MÅ bli giftigere offensivt og da må vi nok ha nye spillere. En på vei heldigvis.
 3. Vet det er fyfy å si men håper vi sparer nøkkelspillere og benytter alle bytter idag
 4. Sett høydepunktene fra BG kampen nå. Junker virker smart, skarp og klinisk. Hadde vært utrolig spennende å få innblikk i hvorfor Stabæk ikke innløste klausulen. Junker var idag, alt Kinoshita ikke er. Kinoshita var også tilsvarende elendig i fjor. Det har vært ganske åpenbart at Kino ikke er en spiller som kommer til å sette 10+ mål om noen i det hele tatt. Jeg har alltid hatt stor tiltro til IAO og klubbapparatet. Men etter å har sette Kino i 180 min sliter jeg med å skjønne hva de har tenkt.
 5. Syntes ikke vi kunne klage på dommeren denne kampen når det røde kom. Nå kan vel begge lag klage på dommeren
 6. Ikke når man ser hvordan han spiller. Ville blitt veldig glad om han motbeviste meg men ser ikke helt hvordan det skal skje.
 7. Kinoshita er for dårlig. Skjønner ikke hvorfor han starter...
 8. 2-1. Mister initiativ 10 min før pause
 9. Emil Bohinen er Stabæks heteste salgsobjekt, og har brukt ferien på å besøke aktuelle klubber. Han tar ikke lett på sin neste kontrakt. Simen Waagsether 09. januar 2020, kl 10:28 Onsdag var han tilbake på Nadderud, og deltok på Stabæks første trening for sesongen. Hvor lenge den talentfulle midtbanespilleren blir, er likevel usikkert. Med ett år igjen av kontrakten, kan det bli aktuelt med et klubbskifte. Daglig leder Jon Tunold og avtroppende sportslig leder, Inge André Olsen, reiste før jul til England – hvor de besøkte flere klubber, blant annet Premier League-klubben Sheffield United og Championship-klubben Leeds. – Jeg har vært en tur innom Sheffield, noe som ble en god erfaring å ta med seg videre i karrieren, sier Bohinen etter onsdagens trening. Taus om Leeds Budstikka er kjent med at Bohinen selv også besøkte Leeds, uten at 20-åringen ønsker å kommentere dette. Selv forteller han at turene er viktige, når han skal ta valget om veien videre. – Jeg reiser for å være sikker på det neste valget jeg tar. Muligens det viktigste steget jeg tar i karrieren. Jeg er glad for at Stabæk har vært samarbeidsvillige, og latt meg reise rundt for å bli kjent med de eventuelle klubbene, sier Bohinen. En rekke europeiske klubber fulgte Bohinen tett gjennom høstsesongen, og selv om interessen er stor, utelukker han ikke å forlenge med Stabæk. – Det nærmer seg en avgjørelse. Først og fremst må klubbene bli enige, så får vi se hva det ender med. Samtidig er det aktuelt å forlenge avtalen min med Stabæk, for her har jeg en god arena for videre utvikling, sier Bohinen. Forventer bud Forrige uke uttalte Stabæk at de forventer konkrete bud på 20-åringen før overgangsvinduet stenger i løpet av januar. – Det er stor interesse rundt ham. Jeg ønsker ikke å kommentere navn på noen klubber ut over dem som er nevnt, men det er flere som følger Bohinen. Både engelske og fra andre europeiske klubber, uttalte daglig leder Jon Tunold til Budstikka.
 10. Vanvittig svak i avgjørende situasjoner
 11. «Vi skal heve kvaliteten og engasjementet rundt norsk fotball»
×
×
 • Create New...