Jump to content

PKhelten

Bruker
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

422

About PKhelten

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

231 profile views
 1. Tror du 2 forsterkninger vil utgjøre noen forskjell når laget ikke henger sammen og vi lekker som en sil mens vi desperat prøver å parkere en buss i 90 min?
 2. Bort! Dritt kjedelig 'hvitt flagg' fotball uten resultat på bortebane hver eneste gang. Hvorfor i helvete stiller vi opp på matta engang? Kunne like gjerne gitt 3p på walkover. Kan ikke huske denne type frustrasjon siden 2012. Få han bort så vi kan redde stumpene og kanskje plassen.
 3. Ut med Kassi ja..... Okey. Det positive idag er at gutta går i kampen og kjemper, det er ett godt tegn når vi må først må lete desperat etter det.
 4. 1 meter høye Brynhildsen og Boli i boks nå vi har ballen på kant. Pakket inn av 4 forsvarere. Få Henning Berg vekk. Det er pinsel å se på. Nå er det 40 min til med samme planløse mølet. Jeg kan ikke huske at det har vært så fælt å se Stabæk siden 2012.
 5. Brynhildsen og Askildsen ut please
 6. Her får dere bare sitere meg og så håper at jeg tar feil. HB har ingenting i Stabæk å gjøre. Vi har ikke sluttet å slippe inn enkle mål, vi har ikke intensitet og vi har ingen plan overhodet. Vi måker ballen opp til Boli og mister ballen på de få kantløpene som kommer. Det er flere år framover vi må belage oss på å kjempe mot nedrykk. Men jeg ser mye heller at vi forsøker å spille fotball og havner på 13.plass enn å spille HB-fotball og havner på 10. Det er gørr kjedelig å se på. Det er aldri noen plan B. Samtlige kamper på godt underlag i år har vi blitt utmanøvrert, utkjempet og enkelt slått av lag som skal være mulige å slå med denne stallen. Jeg håper inderlig vi ser etter en erstatning. Sportslig motgang og spillende fotball er en ting men motgang og drittfotball er noe helt annet med tanke på engasjement rundt Stabæk.
 7. "Angitt fremdriftsplan avslutter med vedtak av reguleringsplan i Kommunestyret sommer 2020. For å sikre en forutsigbar fremdrift for alle involverte i og rundt anlegget, er det viktig at GJØNNES GÅRD det fokuseres på videre prosess i gjennomføringsfasen, slik at stadionanlegget kan stå ferdig til vårsesongen 2023." 2020?😂
 8. Synes jeg er helt feil. Vi har en sjanse ila 90 min. Den skal riktignok sitte men jevnt over taper vi fortjent.
 9. Mye uheldige skader og vanskelig start tatt i betraktning synes jeg vi skal være fornøyd med 7 poeng på 6 matcher. Vi trenger en sterk høstsesong når Kassi og Rusike bl.a er tilbake. Det kommer nok ikke poeng på bortebane og vi er avhengige av å ta poeng spillende lag etter som HB kun har en plan til enhver tid. Tror dette går men vi trenger litt flaks.
 10. Fortjent tap dessverre. Brynhildsen helt ute. Skulle ikke spilt andre omgang. Ingen plan B. Klarer ikke demme opp på noen av kantene ila 90 min. Vi er elendige og taper fortjent. Når alt avhenger av at Boli skal putte på den ene sjansen han får ila 90 minutter så fortjener vi ikke bedre.
 11. Noen som har status? Synes ikke klubben er flinke nok til å informere fortløpende om skader.
 12. Synes Rusike var bra idag. Håper på rask oppdatering
 13. Synes ikke denne kineseren har gjort seg bort overhodet!
 14. Mitt tips: Vi har krabba men nå skal vi opp og stå.
×
×
 • Create New...