Gå til innhold

PKhelten

Bruker
  • Innholdsteller

    690
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av PKhelten

  1. Vi kommer til å slite på defensiv dødball i år…
  2. Tenker det er bra at han nå ikke fornyer. Vi må starte på nytt, ikke se oss bakover på det som var bra en gang. Behold Vinge, Næss og Petterson. Resten av styre og stall kan bare gå for min del.
  3. Vi hadde aldri vært i denne situasjonen om vi klarte det i Sandefjord og Aalesund. Fortjent nedrykk, vi er ikke bedre. Nå er det bare å starte på nytt…
  4. Synes vi hang svært godt med i 20 min og var farlig frempå. Glimt er rett og slett for gode oss per nå. Forstår ikke denne svartmalingen. Hva forventet vi liksom? Synes vi gjorde en hederlig innsats og ble hardt straffet. Så får vi håpe den som evt ropte rasistiske uttrykk ut på banen blir straffet enda hardere..
  5. Håper på høyt aktivitetsnivå her etter sesongen. Nivået og spesielt tempoet er altfor lavt. De nye leiesoldatene tilfører ingenting og Vetti er på lån. Uten å nevne navn er det andre som ikke tar nivået og ikke viser bedring under Bob der andre blomstrer. Det viktigste nå er å beholde Bob, kvitte seg med rask og bygge over tid.
  6. Vi blir fullstendig ydmyket så her er det bare å komme seg opp i ringa
  7. Helt herlig. I dag var vi griseheldig, det er ingen vei utenom det. Å se RBK spillere i fullstendig villfarelse over å ikke få hjelp av dommer på hjemmebane var også herlig.
  8. Jaja han skulle strengt tatt vært byttet ut for 15-20min siden
  9. Takk for oppklaring ref mål via hånd fra medspiller. Hva var første annullering?
  10. Fordi ballen er innom hånden til Kabran. Hånden er klink inntil kropp, ser det ut som. Kan de ikke bare vokse opp og forstå at VAR er ødeleggende og dommerne håpløse. Flytt VAR pengene til dommertrening.
  11. Bakenga fighter, Ottesen treffer på innlegg, Edwards løper, Vinge herjer og vi malte på etter 1-0! Stabæk leker og for en herlig etterlengtet opplevelse!!
  12. Jeg er også fortsatt prinsipiell motstander av VAR. Hadde troen i starten, men har endret mening etter som det dreper hele sporten. Uansett hvem dommeren er.
  13. Hva skjedde der egentlig? VAR brukt korrekt, på rimelig tid, korrekt avgjørelse og vi ble ikke fucked over? Skjønner ingenting jeg nå.
  14. Et spillemessig løft, uten tvil. Det er tabellsituasjonen og kvaliteten på enkeltspillere som gjør at alt er så bekmørkt. Pulsen går jo ned når Sturla slår inn mot Bakenga. Vi er fullstendig ufarlige og det er for dårlig kvalitet på pasninger, innlegg og avslutninger.
  15. Kabran og Bakenga virker mette. Og de holdningene Edwards til tide viser har INGENTING å gjøre utenfor eller på banen.
  16. Om det stemmer at vi har 10-15% på Nusas videresalg tror jeg vi har reddet økonomien i to-tre år fremover. For en spiller!
  17. Akkurat i det man var i ferd med å gi opp hele klubben. Så er det noen som tryller igjen! Da blir det flere år med frustrasjon da…. faen heller
  18. Tre ting vi kan lære av denne fra TV2: «Jeg ble innkalt til møte søndag kveld, men da var jeg allerede hjemme og følte ikke behov for å delta på et hasteinnkalt møte etter et par glass vin. Jeg har ikke snakket med noen i klubben. Man kan vel si det er litt symptomatisk for sånn det har vært, svarer Bohinen.» 1. Bohinen fullstendig resignert og har antagelig vært det lenge. Med tanke på uttalelser i media etter dårlige prestasjoner har vel det vært ganske lett gjennomskuelig. 2. Dårlig/uærlig intern kommunikasjon innad i organisasjon. Når voksne mennesker ikke snakker sammen når ting butter i mot er det fullstendig barnehage. 3. Ledelsen har satset på en barnslig kødd. Gått imot egen klubbfilosofi for å blidgjøre en middelsminus OBOS trener. Eller. Ledelsen/klubben er så hinsides dysfunksjonell at en dedikert Stabæk sjel har fullstendig mistet motet og bestemmer seg for å kulminere det hele med offentlig oppvask. Stabæk som klubb kommer elendig ut av dette. Uansett hvordan man snur og vender på det. Bohinen fremstår uprofesjonell til en nesten uforståelig grad og det samme gjør klubben.
×
×
  • Opprett ny...