Jump to content

stbS

Bruker
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by stbS

 1. Meling solgt til Nimes tydeligvis! Spilt sin siste kamp for RBK.
 2. Herregud, totalt menningsløs kommentar... Få det bort. Ikke akkurat den enkleste tiden å være sportssjef og det I en klubb med minimal budsjett. Bjarmann skal få tid og mye av det. Har troa på en brukbar sesong i år også og en fin tid for Stabæk med han som sportssjef.
 3. "IA trenger egen tråd han også. Han gir alt for Stabæk!" liker å dra frem den her, er den første setningen fra denne tråden, 8 mars 2005. Lite som har forandret seg, han har alltid gitt alt for denne klubben. Hadde aldri vært der vi er i dag uten innsatsen hans både på og utenfor banen. Er neppe siste gang vi ser han i klubben, Stabæk og Nadderud er hans hjem. Den døra står alltid åpen. Gratulerer med ny jobb, dette fortjener du IA! LEGENDE.
 4. Velkommen skal du være! Ser at Benjamin Stokke kommenterte "🤩" på innlegget hans på instagram. Uten at jeg trenger å legge noe som helst I akkurat det. Uansett ikke helt utelukkende med tanke på at Stokke har blitt nevnt flere ganger på forum, itillegg til at han har spilt 3 min med fotball på de siste 5. Så, kanskje..?
 5. Du har vel ikke lekt med tanken på at Molde ser dette som verst tenkelig tidspunkt å komme til Nadderud på? Er i flyten nå, truffet fantastisk bra på overgangene og dette Stabæk laget er man nødt til å ta VELDIG seriøst. Er direkte synd at vi er i September og ikke Mai, alt fra 5-8 plass hadde denne troppen klart helt fint. Nedrykk hadde ikke vært ett tema, det tror jeg heller ikke det blir når vi nærmer oss de siste 2-3 rundene.Tror rett og slett vi kan gå resten av sesongen uten å tape en kamp, kan bli noen uavgjort her og der, men bør holde det. Sekundet motstander laget ser på oss som ett bunnlag så kan dem glemme 3 poeng, er ingenting som skriker bunnlag av den troppen vi har nå i ihvertfall. Banka Molde i fjor, tror vi slår dem I år også.
 6. Føler tema nedrykk handler litt mer om kvinnelaget til stb og dattera, ikke at det er bra men er sånn jeg ser det. JJ er nok veldig klar over at det er kun oppover herrelaget ser nå. Rykker ikke ned med den troppen og treneren der as, ikke faen. Nedrykk er ikke lenger ett tema i mine øyne. Blir en morsom høst!
 7. Selvsagt godt å se vi sikter høyt! Trenger en god erstatter, gjerne en spiller på en 2-3 års kontrakt også. Kan være starten på noe for stabæk, kan bli en slags 2005 all over igjen. JJ og trolig belsvik, spillere på langtids kontrakter. Har vel begge bein på land nå (ialfall for en liten stund) etter gode økonomiske salg, ny stadion i siktet. Etter min mening så er det bare å holde ut i år, noe jeg tror vi kommer til å gjøre med en god spiss inn. Og en ny VB om mulig, men ingen grunn til å sprenge banken for det helt enda. Hanche kan bekle rollen, og ingen grunn til å avvise Moe helt enda, trenger litt tid. Ser bra ut, kan se veldig bra ut tilslutt. Som sagt helt avhengig av ny god spiss, usikker på Stokke. Er definitivt bedre spillere der ute for samme lønn.
 8. Neppe, har nok råd til en ny spiss nå. Samt så har nok salget av Boli vært en work in progress, tipper dem har en erstatter nære.
 9. Belsvik er det bare å ønske tilbake med åpne armer! Takket ja da stort sett alle andre så en annen vei I 2012, vanvittig opprykk i 2013. Mannen elsker denne klubben, og en perfekt assistent for JJ mener nå jeg. En ny spiss og vb inn nå så rykker vi aldri verden ned, kommer til å bli tungt å møte stabæk! For en høst det blir!
 10. Siver Heltne Nilsen hadde vært perfekt og akkurat den spilleren vi trenger. Krige nå IA! Sett penga på bordet, en slik signering kan være forskjellen.
 11. Bare for å sette det hele sammen. Skrevet 8. Mars 2005 (endret) IA trenger egen tråd han også. Han gir alt for Stabæk! Det du ser over er det første innlegget og første setningen skrevet på denne tråden fra 2005. Lite som har forandret seg ser jeg. Er heller ikke overrasket over at det er nøyaktig det som sto på det første innlegget. IAO har alltid gitt sitt beste for denne klubben. Vært i STB lenge, håper han blir med I flere år til.
 12. Trenger ikke å være geni for forstå at han jobber under helt andre forhold enn andre sport direktører I eliteserien. Men utrolig nok er det endel på forumet her som fortsatt ikke skjønner hvor vanskelig jobben hans egentlig er. Siden 2013 har han truffet mye mer enn bommet. Helt tone angivende signeringer for Stabæk suksess .Timmi i 2013, hadde ikke rykket opp uten det venstre benet. Dio og Asante i 2015, aldri verden medalje uten dem. Hoseth og Jacobsen i 2014 og traff på det meste i 2017 etter min bok. Har vært litt uheldig de siste 2 sesongene men er neppe bekymret. Kan allerede se det "IAO har gjort det IGJEN!" inlegget langt i forveien. Legende, og har ofret alt for denne klubben og fortjener mer respekt enn hva som tidvis blir skrevet om han her på forumet. Spess, når det går dårlig. Denne sesongen har blitt litt ødelagt av enkelt feil av spillere og skader. Ref Boli bom 90 min Mjøndalen, rødt kort TOB mot ett Viking lag vi burde tatt poeng fra. Osv. 4 poeng der og 11 poeng inn mot Tromsø kampen så er det ingen her på forumet som klager. Rusike så bra ut mot LSK og venste foten til Jeppe er alltid grei å ha med. Tror vi kommer til å signere litt bedre og forsiktig til sommeren. Når det gjelder ny trener så syntes jeg Rekdal kunne vært bra, kjenner klubben veldig godt og er en god trener. Det er det ikke noe å si på. Men motivasjonen hans kan være ett spørsmål selvfølgelig. Uansett, veldig spennende uker i vente.
 13. Har økonomien til klubben blitt dårligere enn den feks var i 2015?? Før klarte vi å hente spillere som Dio, Asante, El Ghanassey, Keita, Jacobson, Hoseth, Fontanello, Bob Bradley som trener osv.. Det er klart økonomien har alltid vært dårlig, det er begrenset og det er ikke alltid man lyktes. Spesielt når det gjelder det å overbevise gode spillere i å velge Stabæk fremfor noen andre. Men føler vi hadde mer før? Er det svikt i billettsalg? Sesongkort salg? Dårlige sponsoravtaler? Er det ingen rike onkler som sender noen smultringer inn på konto lenger? Føler vi tjener greit i form av salg av spillere. Vet ikke, vet ingenting, kun en tanke. Noen som har litt mer peiling?
 14. Minner litt om 2012 sesongen det her..
 15. Enig, men kan også skjønne hvorfor han starter! Helt klart en av våre bedre passnings spillere, har en spille stil som er litt ulik de andre. Men er rett og slett ikke klar for dette nivået helt enda. Men Askildsen tror jeg blir bra as, ser potensialet.
 16. Her er det STORE muligheter for livsviktige borte poeng!! Vi kan uten tvil vinne denne kampen her. Viking er ikke noe særlig, må treffe med kamp planen nå Berg.
 17. Mye rett i det han skriver, enig. Men overvurdering av Stabæk som klubb er stor, helt vanlig og skulle bare mangle fra supportere så det forstår jeg. Men det er også viktig å fortså at stabæk har blitt avist av MANGE spillere de siste årene. Sikkert i år også. En spiller som har mye erfaring og spiller på ett høyt nivå, skal often ha en million + i året tillegg til div bonuser i form av mål og kamper. Hva skal stabæk gjøre da? Det går ikke, har ikke råd! Så enkelt er det. Hadde IAO hatt muligheten til å lønne flere spillere over en million i året så hadde vi kjempet for medalje hver sesong det er jeg helt overbevist over. Så dyktige er de rundt klubben. Så blir det mye frem og tilbake med lønninger, da kommer man til selge punktet. Hvordan overtale en god spiller til å signere for en mindre lønn? Svaret er Nadderud Stadion. Meh.. dessverre. Marienlyst er finere, det er også Åråsen. Taper ofte der, mellom lønning og Nadderud Stadion. Det er også en REALITYCHECK. Jævlig irriterende, men fakta. Må få den stadion på plass ASAP, den vil gjøre mye for klubben. Spess på overgangs fronten. Så da er det kanskje greit at vi vurderer litt forsiktig og bruker tid med å signere. Alt i alt, har en god følelse for sesongen. Troppen ser grei ut den, det er ingen tvil om at spillere kommer. Både før sesong start og sommeren. Spent på å se Mauritz-Hansen, Boli, Ohi, Braathen og Ola i år. Har også troa på Berg, kritikken mot han har vært litt urettferdig. Mener personlig han passer bra for Stabæk per dags, og blir spennende å hvilken steg vi tar i år. Tviler sjeldent på Stabæk som klubb, de har gitt meg for mange grunner til å ikke tvile. Så jeg melder 9 plass. Lykke til! Ses til sommeren på Nadderud!
 18. Stabæk har vært ett sirkus når det gjelder treningskamper helt siden 2011 sesongen. Da Gilles Mbang Ondo var bedre enn Ronaldo, Messi og Suarez sammenlagt. Vi er også i Februar, har virkelig ingenting å si. Tapte vel mot den gang 2 div laget Kongsvinger for å da tidvis rundspille RBK uka etter i 2014. La gutta trene på sin måte, er helt sikker på at spillet sitter bedre i April. Same old story. Er dog bekymret for at vi ikke får hentet inn de spillerne vi trenger. Per dags er vi rundt 12-13. Men har utvilsomt potensialet til å ende blant top 8 i år. Har troa på Berg, men IAO må virkelig stå frem i år. Hvis i det hele tatt mulig.
 19. Er ikke alltid jeg får bidratt mye på forumet grunnet at jeg bor I USA. Men må si meg direkte skuffet over det jeg leser på forumet. Finn en annen klubb hvis dere ikke orker nedturer. Å være kritisk er lov, men MYE av det folk skriver på forumet her er så latterlig. Spesielt i det siste.. Har vært supporter 18-19 år og noe jeg har godtatt med denne klubben vår er at oppturer og nedturer vil alltid være en del av pakka. Derfor er jeg supporter livet ut, fordi det er så himla gøy. Vi kan ikke være feilfrie, er helt umulig for Stabæk å være feilfri, hverken stadion eller resursene tillater det. I 2012 så var vi ferdig, men på en eller annen sinnssyk måte som jeg til den dag i dag ikke helt klarer å forstå, så rykket vi opp. Vi tok bronse, hadde spillere på A-landlaget, tilbake i Europa. Hvordan? Sånn er det å være Stabæk supporter. Gøy? Jævlig gøy! Vi har hatt en skuffende sesong men å henge ut treneren, enkelt spillere og IAO på ett åpent forum er helt latterlig. Få det bort. Fyll opp de bussene til Skien, fyll opp Nadderud stadion mot godset! Gi klubben den støtten de trenger og fortjener. La oss berge plassen sammen. Rykker vi ned, så godtar man det og fornyer sesongkort til neste år og prøver igjen. Jeg er hverken stresset eller bekymret fordi jeg vet hvor bra det jobbes dag inn og dag ut rundt denne klubben. Samma om vi er I Obos eller elitserien så vet jeg at vi kommer sterkere tilbake. Alltid, uansett. Lykke til!
 20. Skal ikke bare slutte å delta i NM fullstendig da? Banen var grusom, ett hardt arbeidene 2 div lag kan alltid være vrient for hvem som helst. Ullern var flaut, men dette kan jeg leve med. Syntes vi hadde flere muligheter til å avgjøre, og burde gjort det tidligere. Ser bedring i dette laget, og som i fjor og alle år før så har jeg troa på at vi skal gå hele veien til finalen.
 21. Faktisk ett av mine eldste Nadderud minner involver Morten Skjønberg! Var cup kamp mot Aalesund i 2003, alt jeg husker var at vi tapte kampen 4-2! hvem som scorte, hvordan kampen i helhet var, det husker jeg ingenting av! Men det var en hendelse i kampen jeg husker godt der Morten begynte å kjefte på en av ball guttene pga de brukte så jævlig lang tid på å hente ballen, hovedtribunen syntes kjeftinga var litt moro. Var en del som begynte å le. Han spiller faen meg enda for Stabæk!! Gratulerer med en bunnsolid Stabæk karriere! Lokal, Kaptein, 290 kamper, seriemester, landslaget. Mer trenger jeg ikke å si!
 22. Nå må det jobbes som knall hardt på trening fremover! KBK og Sandefjord er meget viktige kamper! Toni må få fart på gutta, få til en sikkelig kamp plan og ha en plan B klar hvis plan A går til helvete! Ikke bare " We need passion, im passion, your passion, more passion, dobbel passion, im stabæk, your stabæk, he is stabæk" Studer motstander langene godt og få sikkelig orden på det defensive! Jeg har troa, men her må det jobbes på veldig mange punkter for dette var veldig skuffende.
 23. Var egentlig bare for å gi Singh sjansen. Gjorde en god figur mot asker og spilte bra før skaden ifjor sommer, men tok dessverre ikke sjansen i dag. Mande fra start neste kamp. Alt i alt skuffende kamp av gutta, føler alle andre lag bortsett fra stabæk hadde klart å snu dette, 2-1 mot 10 mann mot et helt greit molde lag i over en halv time, burde gjort jobben. Dagens lyspunkt var uten tvil Gyasi, Toivio måtte nesten frem med spy posen på slutten der, tivoli var ikke så gøy! Rett og slett lekt med. Håper gutta får inn en god uke med trening, så tar vi lillestrøm på lørdag!
 24. Æsj orker ikke se han i blått igjen Tullprat. Er 100% sikker på at Stengel angrer på at han forlot Stabæk så tidlig som han gjorde! Mer enn villig til å gi han en sjanse til. Han er langt ifra ferdig utviklet, og med Toni bak spakene så tror jeg det kunne vært kjempe bra for både Stengel og klubben. Deila har per dags dato hverken tid eller tålmodighet til å vente på at Stengel skal levere over tid og bli den spilleren alle trodde han skulle bli, det har Toni og klubben generelt. Kjenner jeg IAO rett så følger han med, ville vært en knall signering i mine øyne.
 25. Utdyp? Vær så snill? På spørsmål om hvem han likte best av Hauger og Farnerud svarte han at etter Hauger gikk til godset er det i hvert fall helt sikkert at Farnerud troner Farnerud troner uansett, bedre spiller i blaa drakt har jeg neppe sett! KLASSE spiller.
×
×
 • Create New...