Gå til innhold

stbS

Bruker
  • Innholdsteller

    514
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

Alt skrevet av stbS

  1. Vi har gjort mange bomkjøp og tulle signeringer ja. Men vi må også annerkjenne at ikke alle unge spillere kommer til å finne sin beste form hos oss. Det er helt umulig for alle klubber å få til. Noen ganger så må dem til nye steder, trenere, lagkamarater, miljø, trenings rutiner osv. Piggy er en sikkelig STB gutt, men vi må godta at det ikke har funket og han ikke har vært god nok. Stabæk og Piggy er ingen match på banen. Ønsker han masse lykke til videre! Håper du leverer varene og er på landslaget om noen år med Veum!
  2. I Eliteserien er det vanskeligere å holde det gående om det går i mot. I Obos går det fint, stort sett. De andre lagene taper og gir bort såpass mange poeng at det skader ikke å avgi poeng selv her og der. Det kommer til å skje. Kun en gang de siste 10 årene har et lag på 3 plass endt med mer enn 60 poeng. Stort sett er det alt fra 49-57 poeng på 3 plass. Det gir opp mot 12-15 kamper per sesong man kan tape poeng og fortsatt rykke direkte opp (så lenge vi ikker taper mer enn 6 kamper). Så lenge vi gjør jobben Nadderud og slår lagene nedover på tabellen på bortebane så bør det holde i massevis. Jeg tror vi ender på 1 plass i år.
  3. Er en good feeling rundt klubben. Ny stadion på vei, Bob Bradley som trener og syntes mange av ung gutta på vei opp nå ser veldig spennende ut! Nivået i Obos er såpass svakt at jeg er overbevist på direkte opprykk selvom det skulle bli litt poengtap her og der. Dette skal vi fikse! En uke igjen nå!
  4. Kunne vært en situasjon hvor vi kunne vært tålmodige og se hvordan det går frem til sommeren. Men har har vært SÅPASS svak at vi bare må hente inn noen før vinduet stenger. Tror også han klarte å spille seg ut av start 11eren mot Aafk i går. Har i det minste brukbar fart, om han klarer å forbedre det meste ved spillet sitte så er det mulig han kan bli en viktig spiller utover sesongen. Håper vi så klart!
  5. Elendig første touch, dårlig til å drible, veldig forutsigbar, dårlig bevegelse som spiss. Virker som en veldig svak signering dessverre.. Men han har brukbar fart og vi skal gi han litt mer tid så klart.. Men har mye å gå på. Håper han har mer å bidra med utover sesongen.
  6. Har fått mye etter seg, mye av det riktignok fortjent! Men i dag fortjener dem mye ros og creds! Grattis og herlig innsats!
  7. Ny nadderud stadion!!!! Lets go!!
  8. Har Stabæks pre season noen gang vært en indikasjon på hvordan sesongen kommer til å gå? Vi hadde en bra pre season i 2011 og 2012, begge sesongene var lett å glemme. Svak pre season begge gangene under Bob men gode sesonger. Tenker man ikke skal legge for mye i disse treningskampene, spess med Stabæk briller på. Formen og spillet som fryder setter seg i mai/juni tiden så kjører vi på derfra. Inntil da så håper jeg vi klarer å fikse max 3 poengere på hjemmebane og styre unna tap mot Aafk, VIF og Moss på bortebane. Åsane bør vi slå greit.
  9. Det er ikke godt. Helt sikker på at han kommer til å ha mer å bidra med utover sesongen. Men nå trenger vi virkelig en sikkelig spiss snart!
  10. Hvordan var Diabate? Fortsatt et stykke unna?
  11. Tydelig at Bob ikke har tillit til han helt enda.. Han vil utvilsomt få sjansen på et eller annet tidspunkt. Veldig viktig at han tar den, men er veldig sikker på at Piggy starter de første rundene på benk.
  12. Utifra de gode rapportene vi har fått så er nok Obasi først pri. Virker som vi fortsatt leter etter vår Stokkelien/Gift Orban. Diabate blir viktig men trenger litt tid virker det som, kan vokse utover sesongen. Vi trenger uansett en klar matchvinner fra første runde.
  13. Uten tvil! Bra folk rundt seg også virker det som. Brentford prøvde å dra ned prisen betkraktlig, dem sa sikkert mye bra men handlingen deres noe helt annet. Bra han holder seg unna dem.
  14. En til spiss og reserve keeper som kan pushe Rossbach, muligens en ny HB men de 2 andre kommer først. Om Diabaté er vår 15+ mål mann gjenstår å se, men vi trenger en til. Utenom det så tror jeg vi kan prøve oss med det vi har frem til sommeren. Bør være mer enn godt nok for Obos.
  15. Tilbake til nye spillere, Daniel Granli skadet? Eller sliter han med spille tid? Ble satset på av Bob i sin tid, mulig en retur kunne vært noe for han og oss? Til sommeren evt. Hatt en brukbar karriere i Norden!
  16. Ser det ikke lovende ut etter 5-6 serierunder så har vi et problem, ikke trenings kamper 2 måneder før seriestart! Gutta skal få tid til å spille seg varme og gode.
  17. Njaaaa.. sett dette før under Bob. Tapte vel mot et B preget Kongsvinger (den gang 2 div) i 2014 bare 2 uker før seriestart. Da var det krise her på forum og sesongen var det bare å avlyse. Så holdt vi tidvis lekestue mot RBK i general prøven uken etter, samtidig en bra start på sesongen. Deilig med kamp trening for mange, 2 måneder til seriestart. Dette blir bra!
  18. Patrick Metcalfe var en bra squad spiller sist vi var i Obos. Er Hegardt på samme nivå (forhåpentligvis bedre) så er dette en fornuftig signering!
  19. Tidligere kongen av 1 div, Kristian Opseth på ett års kontrakt kunne vært noe. Er nok litt mål i han enda.
  20. Et sted mellom skuffet og fornøyd kan man være. Åpenbart at Gent stress selger nå, må virkelig å raknet fullstendig i form eller falt av med treneren. Tenker dem kunne hatt litt is i magen og ventet til sommeren. (Spess med Europa sluttspill osv) Skulle man på liv og død ha 30-40 mill EUR i August, så tror jeg man kan ha litt baller og takke nei til 12 mill bare noen måneder senere. Stol på spilleren deres, er jo bare 21 år og har allerede vist hva han kan! Litt stusselig business av Gent, men bra business av Stabæk. (Selvom det burde vært mer imo) Takker uansett for 17 mill og ønsker Gift lykke til!!
  21. Tenkte det samme, er en del feite lønninger borte også med Bakenga, Krogstad, Edwards og Simen. Kanskje 2 for mye ja. Men vi trenger ny HB, 2 på midten, 2 på topp og kanskje en ny reserve keeper. Tenker også at det er mange som ser på Stabæk som en fin mulighet nå som Bob og Michael er her i 2 år minimum. Tenker interessen til å faktisk spille for Stabæk tross Obos er helt annerledes enn da vi sist gikk ned med trener eliten Eirik Kjønø.
  22. Helt greit med spillerene ut, jeg mener personlig Walstad var den viktigste å få med videre. Ottesen har gjort sitt, varierende utvikling. Nivået hans ligger et sted mellom Eliteserien og Obos. Han mener han kan få til bedre, det mener vi også. Lykke til!
  23. Han skal ha en ting. Veldig flink til å selge drømmen på intervju! Lever veldig godt på de årene i Grorud fortsatt.
  24. Trenger helst nye 5 spillere. Ny HB, 2 på midten (Haugen for mye skadet) og (helst) 2 nye på topp. Da bør vi være klare for sesongen.
  25. Med både Bob og Michael i klubben så er vel ikke Diomande så utenkelig. En skadefri Dio hadde revet i stykker Obos ligaen, men er vel det som er problemet. Aldri skadefri.. Walstad er jeg MEGET positiv til, bra spiller og spilte seg varm under Bob. Holder Eliteserie nivå etter min mening, så han på en langtidskontrakt hadde vært noe.
×
×
  • Opprett ny...