Jump to content

Stabækfanatics

Bruker
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

About Stabækfanatics

 • Rank
  Like skrivefør som Martin Schanke

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Hvis utfallet blir at ny Nadderud er ikke klar tidligs 2025, så ser jeg kun tre realistiske alternativer: 1. Flytt tilbake til TA. 2. Bruk Ullevaal. 3. Riv ned Fornebulandet og bygg en billig tribune med tak som møter kravene til både eliteseriespill og europacup. Antall sitteplasser: 1500+500 ståplasser.
 2. Hvorfor er det så lite engasjement for klubben? Budstikka skriver såvidt noenting om Stabæk. Tapet på fredagen var det bare en liten notis om. Til og med i småbyer som Molder eller tettstedet Lillestrøm er det ramaskrik for tiden.
 3. Tar heller Ullevaal. Ingen bruker den nå.
 4. Hva sier dere til Branns Deyver Vega i Stabæk? Han har slitt med spilletid, og er inn og ut av laget. Hans profil passer ikke med Branns destruktiv fotball. https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Vegas-vanskelige-vinter--Det-har-vart-litt-trobbel-250222b.html
 5. Vet du hva du snakker om nå egentlig? Det er mange utbedringer som ikke er enkle å bare gjøre, feks størrelser på garderober osv. Det er komplisert bygningsmasse som er av en annen tid og har betydlige mangler og slitasje, det er ikke bare å bruke sandbapir, male over og bygge et tak på andre sida. Hva med å rive kun Fornebulandet og bygge en ny tribune der?
 6. Jeg ville heller gått for en mye billigere løsning: Utbedre Nadderud sånn at den tilfredstiller kravene fra NFF. Et tak over Fornebulandet er ønskelig, og kanskje en provisorisk tribune på den ene kortsiden. Få til en avtale med TA som vi kan bruke i europakampene.
 7. Jeg stusser litt på om Toni er egentlig riktig mann for Stabæk. Greit nok at han er veldig engasjert under kampen, men resultatene uteblir. Vi kommer til å rykke ned uansett om han står der og skriker i 100 minutter.
 8. Jeg tror NFF kommer til å kreve at Nadderud oppfyller kravene fra eliteserien. De kan ikke gi disp. i evigheter. Og hvis det er sånn at det kommer til å ta 5-10 år før vi får en ny stadion, så synes jammen det er riktig å pusse den opp til kommende sesong. Når det gjelder e-cup, så kan vi låne Bislett.
 9. Det trenger ikke å koste all verden med å utbedre Nadderud. Få et tak over Fornebulandet, puss opp garderobefasiliteter sånn at de møter NFF og Uefas krav og benytt ståtribunene igjen. Da har vi plass til 7000 tilskuere.
 10. Jeg tror det sistnevnte er mest sannsynlig enn en ny stadion, noe jeg håper skjer til neste sesong.
 11. Kan ikke Stabæk og kommunen bygge et tak over Fornebulandet og utbedre tribunen sånn at den møter kravene til fra NFF og Europa? Kan vel ikke koste allverdens mye? Og kanskje sette to side provisoriske tribuner på begge sider av målet?
 12. Billigste og mest fornuftige løsningen Stabæk kan foreta seg nå, er å bygge ut Fornebulandet tribunen med tak, som tilfredstiller kravene fra både NFF og UEFA. Dette kan bli gjort ferdig til høsten.
 13. Blir det utbedring av Nadderud i år? Noen som vet om noe?
×
×
 • Create New...