Gå til innhold

Stabækfanatics

Bruker
  • Innholdsteller

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stabækfanatics

  1. Med redusert tilskuerkapasitet siden hovedtribunen rives?
  2. Godt at det blir ny stadion! 👍 Men hvor skal vi spille under utbyggingen?
  3. Vi spiller i det minste på en godkjent UEFA stadion hvis worst case scenario skjer at ingen ny stadion kommer.
  4. Blir folk skuffet hvis det ender opp med en oppgradering av Nadderud enn helt ny stadion?
  5. Var kanskje for optimistisk at ny stadion endelig skal komme? Nå kan prisen ødelegge drømmen. Vi er dømt til å bli værende på gamle Nadderud og den må trolig utbedres......
  6. Håper vi får en ny stadion selvsagt. Men hvis kommunen ombestemmer seg eller forsinker hele greia, da må Stabæk som klubb tenke på hva som er realistisk som kan gjøres på gamle Nadderud.
  7. Får vel oppgradere gamle Nadderud istedenfor.
  8. Da får vi trolig ny stadion om 3 år. Flott, men synes Stabæk kan plasse en midlertidig kortside tribune med 200-300 sitteplasser for bortesupportere bak en av målene på gamle Nadderud. Mulig på begge målene, men hvis de økonomiske rammene ikke tillater det, så synes jeg en lang og stor reklameskilt kan fungere. Vi skal fortsatt være på gamle stadion i 3 år til...
  9. Kan ikke vi bare rive Fornebulandet og bygge en ny stor tribune der med VIP fasiliter osv? Vi har jo en ny gressbane nå på Nadderud. Billigere løsning enn å bygge en helt ny stadion. Fjern løpebanen og sett opp lange provisoriske tribuner bak målene som jeg har lagt ut bilder av.
  10. Jeg tenker mer på å plassere bortesupportere dit enn at de inntar plass på Fornebu. Og vi får en lukket stadion.
  11. Hvis vi holder oss i ES til neste år, kan det være mulig å sette korte provisoriske sittetribuner bak målene? For eks:
  12. Veldig synd at Bradley returnere til en fortsatt uforandret Nadderud som den han forlot....
  13. Har en følelse kommunen vil få kalde føtter basert på historikken med Telenor Arena. Med sportslig krise som vi er i nå og hvis det blir nedrykk, så tviler jeg på ny stadion. Hvorfor skal kommunen investere milliarder til en ny stadion til en klubb i fritt fall?
  14. Eller beholde både fornebu og hoved, fjerne løpebanen og sette opp provisoriske sittetribuner for bortesupportere? Fornebu og hovedt. kan oppgraderes, for eks som du nevnte et tak over fornebu skal være mulig. Hvis alt er så vanskelig med gamle Nadderud, så lei Ullevaal eller Bislett.
  15. Hva med å beholde det som kan beholdes, rive Fornebulandet og bygge en ny tribune med 1,5-2000 seter som tilfredstiller kravene fra NFF? Og hvis Stabæk en eller annen gang i fremtiden skal ut i Europa, bruk Ullevaal.
  16. Tenker du på ny stadion eller å utbedre gamle Nadderud?
  17. Stabæk er rett og slett ikke en attraktiv klubb når fasiliten er den verste i eliteserien. Vi får nok kun middelmådige Obos trenere som kandidater.
  18. Laget er i fritt fall og styrer mot nedrykk. Blir det nedrykk nok en gang igjen, så kan jeg garantere folk at det blir ingen ny stadion. Vi må kanskje innse at vi forblir på gamle Nadderud og da må den desverre utbedres.
  19. Ullevaal eller Bislett da? Det går grense til hvor lenge vi blir boende på gamle Nadderud. Jeg tror ikke NFF vil gi oss dispensasjon for å spille der for alltid.
  20. Å pusse opp gamle Nadderudd vil gå raskere og bedre alternativ hvis ikke ny stadion kommer på en stund.
  21. Blir ikke overrasket at ikke vi ser en ny stadion før etter 2030. Kanskje på tide å ha en backup plan i tilfellet vi blir på gamle Nadderud i ubestemt tid? Bislett? Ullevaal? Telenor Arena?
  22. Har Stabæk råd til tribuner på kortsidene med tak? Som for eks det de har i Bergen Åsane?
  23. At nye Nadderud blir klar til 2027? Jeg tror ikke før jeg har sett første spadetak blir tatt.
×
×
  • Opprett ny...