Jump to content

GeirSJ

Bruker
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GeirSJ last won the day on June 16 2017

GeirSJ had the most liked content!

Community Reputation

324

About GeirSJ

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Staaaaabæææææææææææk!

Recent Profile Visitors

209 profile views
 1. Snakket med en som jobber i RBK på fest i Trøndelag etter kampen i går. Han var mest opptatt av hvordan i helvete Stabæk kunne ha råd til å hente en så god spiller.
 2. Mye artig spill framover, mange kombinasjoner men noen ganger litt overkomplisert kanskje. Men vi har mest ball, flest skudd, og gutta klarer å spille hverandre fri. God omgang!
 3. Er en eller annen hos discovery som har glemt å starten sendingen ser det ut som. Straffen for å ikke møte opp på nadderud får vi vel si...
 4. Beste signeringa i tippeligaen i år!
 5. App er bare en klønene og dyr måte og lage noe dårligere. Samarbeid med andre klubber om en supporterapp ville bare gitt masse funksjoner vi ikke bruker, og funksjoner på det vi vil ha som ikke funker slik vi vil. Lag heller en snarvei til nettsiden på "skrivebordet" på mobilen din, så har du mobilapp. Varsler kan du få ved å skru på epostvasler i kontoinnstillingene og så skru på vasler på eposten din på telefon😜
 6. For å si det sånn: plasten i kunstgressene og flyreisene til bortekamp er større klima- og miljøutfordringer enn litt flomlys i sola noen timer annenhver uke. For ikke å snakke om tidlig seriestart og det det fører med seg av undervarme-bruk.
 7. Demidov gir seg jo etter sesongen, og da er det fantastisk å ha erstatteren klar allerede! Fin forsterkning i år og da, selv om det nok er andre posisjoner Jönsson heller skulle ha forsterket akkurat nå. Forrige kamp startet vi jo med fire stoppere bak: Hanche-Olsen, Demidov, Vihman og Strømnes. Hanche har dog gjort tingene sine veldig bra på back-plass i år, overraskende offensiv, leken og ikke bare sterk i duellene som man kanskje skulle forvente av en stopper. Så han kan godt få bli der en stund syns jeg (kan ta en Skjønsberg og flytte innover etterhvert når mer rutine er på plass?). Blir fint å få Moe og Hernandez tilbake i troppen - Kirk og Sun har ikke sett ut som eliteseriespillere og var de eneste forsvarerne på benken forrige kamp. Uansett - velkommen Amankwah!
 8. Kun en midtbanespiller på benken, og han har kyssesyken? Og kun Sun (med høyst usikkert nivå) og Vogt som alternativer bakerst. Vanskelig førdte kamp for Jönsson med så tynn tropp. Lukter i hvert fall spilletid for Vogt da:-)
 9. Haha, jeg er no kidding i Alta den uka😂 Av helt andre grunner en fotball, men da ser det ut til at det blir bortekamp på meg!
 10. Flott innlegg etter 34 min også. Litt høyt for Ola som nesten fikk den ikke på mål, men Bohinen var ledig rett bak og enda bedre plassert...
 11. Kult at når Berg skal bytte ut to unggutter som har løpt seg ferdig mot slutten, så er det to nye unggutter som får tillit. Jeg kan skjønne hvorfor også da, både Vogt og Aga gjorde en god jobb med akkurat det Berg trengte - å holdt trykket oppe på Glimt og vinne ball. Spesielt Aga hadde noen flotte gjenvinninger i sitt innhopp.
 12. Hvor mye artigere er det ikke med 8000 seter som stadig er utsolgt enn 12000 hvor det ofte bare er halvfullt? Kan umulig være god økonomi i å leie en stadion med tusenvis av tomme seter de fleste rundene heller, selv om det kanskje er noen kroner tapt akkurat kampen mot Rosenborg og Vålerenga.
 13. Hanche lå jo veldig høyt i avslutningen av kampen, gjorde han ikke? Ble jo til og med avblåst for offside på et løp inn i 16-meteren på et tidspunkt. Jeg syns han var overraskende offensiv, og tryggere med ball enn jeg forventet fra en omskolert stopper (selv om det ikke alltid ser lekkert ut på en humpete matte). Jeg tror Hanche blir bra på backen for oss jeg, selv om han sikkert er enda bedre på "riktig" side.
 14. Jeg tror for øvrig det er Messi som er på vei, passer perfekt beskrivelsen
 15. Haha, liker hvordan navn nevnes her, og så plukkes opp på Eurosport, for så å refereres her igjen med TVen som kilde 😂 Åpenbart at de ikke vet mer enn å lese her og håper noen her treffer.
×
×
 • Create New...