Jump to content

GeirSJ

Bruker
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GeirSJ last won the day on June 16 2017

GeirSJ had the most liked content!

Community Reputation

378

About GeirSJ

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Staaaaabæææææææææææk!

Recent Profile Visitors

359 profile views
 1. Hvis Ghanassy joiner oss nå er han sikkert akkurat kommet i form til Lumanza har spilt en overlegen vårsesong og blir solgt i sommervinduet.
 2. Flott prestasjon av Vetlesen! Godt løp, vender av en spiller og plasserer den iskaldt i lengste hjørne!
 3. Han spilte vel enda litt lenger mot Grorud faktisk, den som spilte lengst av alle utespillerne da.
 4. Tre høydepunkt på en svak dag: Solheim var EKSTREMT involvert framover de få minuttene han fikk i riktig posisjon som høyreback. Edvartsen blir bra i år. Mye energi og den eneste som utmerket seg i 2. omgang. Ble flyttet inn i midten etter noen bytter og forvant litt da. Lumanza spilte lengst av alle utespillerne😍
 5. Will Donkin inn for Hanche Olsen. Solheim flyttes inn i midtforsvaret.
 6. Sies Anton Sjøberg, prøvespiller, på venstre back
 7. Kinoshita på topp. Vetlesen, Isaksen og Edvartsen inn på midten (lumanza fortsatt på banen). Hanche og Pignatel i midtforsvaret, og Solheim inn på back. Usikker på hvem som er på venstre back, men Moe er tatt av i hvert fall.
 8. Grorud startet omgangen med høy pasningstempo og bra fart fremover som vi ikke klarer å håndtere. Spiller seg enkelt igjennom ledd. Første målet er Brauti veldig dårlig plassert, og andre målet er det bare flaks at ballen havner hos målskårer. men Grorud har flere sjanser så de leder fortjent. Siste 20 min venner vi oss til tempoet, forsvarer oss bedre og kommer til flere gode sjanser. Både Valencic og Azemi kunne scora. Men alt i alt dårlig.
 9. Vi kan si mye om Ola og hans valg av agent, men han er i hvert fall klok nok til å holde kjeft sjøl.
 10. Var på intility hvor det er to stykker, og må si: hva er egentlig vitsen med storskjerm? Repriser av mål er jo fint, men akkurat når laget har scora er man jo mer opptatt av feiring enn av repriser? Og resten av kampen ser man heldigvis bedre ved å kikke mot banen enn mot skjermen. Kan skjønne det i amerikanske idretter hvor det som vises på skjerm er en helt egen produksjon og underholdningselement (dem om det!). Må jo koste en god del å kjøpe, vedlikeholde og lage innhold til sånne skjermer for å bare bruke dem 15*90 min i året?
 11. Ronny Deila: "Det var en ramme en Eliteserie-kamp verdig, og så er det bedre at vi kan luke borte noen småting enn å ha glisne tribuner" (han hadde antagelig ikke hørt om kastingen av bluss mot balkongen da han sa dette, altså, men jeg syns det står seg)
 12. Satt i bilen og så kampen på mobil. Det ble en "kjedelig" kamp, men er det noe vi har hatt mangel på i Stabæk så er det kamper hvor vi har god kontroll og slipper til få sjanser så skal ikke klage på det. Det er mulig det var en litt uheldig mikrofonplassering, og jeg tar heller det en total stillhet som på Aspmyra, men må si det er litt spesielt å høre en eller annen enkeltperson som skriker kontinuerlig til motstanderens trenerbenk hele kampen fra start til slutt. God grunn til å kjefte litt ekstra når det skjer ting på banen etter to kamper på rad mot Viking med fremprovoserte utvisninger. Men litt flaut å høre på skrikinga mot Berntsen.
 13. Jeg er litt tilhenger av å ikke skalere stadioner etter en eller to toppkamper hvert år jeg. De fleste kampene er tross alt mot lag som ikke trekker ekstraordinært med publikum, og hvis vi skulle få til en tilskuervekst må det jo være mer lønnsomt for klubben å drifte et lite stadion som ofte nærmer seg fullt enn et stort stadion som bare er fullt mot Rosenborg i medgangsår. Man taper litt penger på at folk må snu i døra en kamp eller to som blir full hvert år, men sparer mye på å ikke måtte skalere apparatet til et for stort stadion alle de andre kampene. Bedre produkt for tilskuerne blir det og.
 14. Mye artig spill framover, mange kombinasjoner men noen ganger litt overkomplisert kanskje. Men vi har mest ball, flest skudd, og gutta klarer å spille hverandre fri. God omgang!
 15. Er en eller annen hos discovery som har glemt å starten sendingen ser det ut som. Straffen for å ikke møte opp på nadderud får vi vel si...
×
×
 • Create New...