Jump to content

GeirSJ

Bruker
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GeirSJ last won the day on June 16 2017

GeirSJ had the most liked content!

Community Reputation

463

About GeirSJ

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Staaaaabæææææææææææk!

Recent Profile Visitors

515 profile views
 1. Da ble det tommel opp fra M-A-N da. Kontrakt ut 2023.
 2. Man kan si hva man vil om Svein-Erik Edvartsen, men det er faktisk litt kult å ha en med toppdommerkompetanse som vurderer dommernes prestasjoner. De fleste fotballeksperter har jo spillerbakgrunn. Her er hans vurdering av gårsdagens to straffer:
 3. «generelt lite aksept fra omgivelsene på de fleste avgjørelser» hehe i hvert fall en ting som er som det pleier på tribunene på nadderud stadion
 4. Men hvis nye stadion får naturgress vil ikke verken herrene, NTG eller damene få spilt mye der. Selv om kunstgress også er ganske dyrt når det skal være fra øverste klasse og brukes mye, så gir det en helt annen bruk av en bane. Da kan banen brukes hele dagen i stedet for kun en trening innimellom og kampdag for to lag.
 5. Norman Hansen mot Trondsen, det blir en spennende duell!
 6. Glimt burde til og med scora enda ett eller to mot slutten av omgangen også. Ruben Kristiansen spiller så dårlig på Branns venstreback at man nesten må lure på om han er betalt for det.
 7. Blir spennende å se hvilke spillere som er klare på Onsdag. Worst case får vi et ganske nytt lag, hvis Kassi, Solheim og Amankwah er ute. Gitt at Vogt fremdeles er syk kan vi kanskje forvente Øverås Olsen og Pignatel inn i forsvaret, det er vel ikke noen andre å ta av? Midtbanen har vi mer å velge i, mest sannsynlig er det vel kanskje at Jönsson gjør det samme som i kampen mot Molde: Edvartsen ned på kant og Kinoshita på topp. ;en jeg håper han prøver noe annet: Jeg kan se for meg Vetlesen ut på kant og Lundal inn på midten fra start, evt. Vetlesen i samme posisjon som de forrige kampene og Gall fra start på kanten. Lundal har vel sett bedre ut enn Gall i innhoppene, men ikke all verdens å dømme på. Og Vetlesen har jo vært god i den rollen han har hatt. Et annet alternativ er Isaksen inn fra start, men hvilken posisjon ville han tatt i tilfelle? Darren Maatsen er kanskje ferdig med karantene, men uten en eneste trening med laget er nok et innhopp det meste vi kan forvente hvis han er i kampform.
 8. Edvartsen sin energi gjorde seg på topp, altså. Ikke et dårlig alternativ, selv om det ikke ble scoring denne gangen. Og at han kan score vet vi jo både fra forrige kamp og fra Grorud.
 9. Gammel blaa årgang-temakamp i Trondheim nå. Meling utvist. Anders Trondsen assist på RBK-utligningen. Så slo Hedenstad frispark som Trondsen scora på. Og så utligna jammen meg Junker, og hadde målgivende bare minutter etter.
 10. Jeg må si kampen la debatten om kunstig publikumslyd død for meg. De som var der gjorde et kjempebidra og lagde god stemning for oss som så det på TV, takk! Sto ikke mye tilbake fra normallyden når det er bortekamp i Bodø:-P Tar heller noen titalls supportere og heftig bruk av volumknappen for stadionlyden enn klein kunstig FIFA-lyd any day.
 11. Fra 43:04 her for de som vil se: https://tv.nrk.no/serie/nyheter/202005/NNFA41030420/avspiller
 12. Jeg tipper de ender med å velge alternativ 2 først, og så går for en alternativ 5 når noen bestemmer at EM blir avlyst. Kan ikke skjønne at det er realistisk å gjennomføre et EM sånn som det er nå. Og det er jo ingen vaksine i gjerde denne gangen slik det var forrige pandemi (svineinfluensaen i 2009).
×
×
 • Create New...