Gå til innhold

GeirSJ

Bruker
 • Innholdsteller

  194
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

GeirSJ vant dagen sist 16. Juni 2017

GeirSJ hadde mest likt innhold!

Omdømme

247

Om GeirSJ

 • Rang
  respektert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Staaaaabæææææææææææk!

Nylige profilbesøk

114 profilvisninger
 1. Jeg har ikke fulgt med helt og er helt blank på denne Rusike. Noen som vil oppsummere litt for meg? Hva slags rolle har han pleid å bekle? Hva ansees som styrker/svakheter Meritter/erfaring
 2. Kreativt navn på spissen vår nå: Åodji
 3. 1- 0 til odd og lyden er tilbake
 4. Kreativt å kjøre kommentatorsporet i loop. Litt sånn Jarle Berhof-stil
 5. Bekrefta: https://www.dagsavisen.no/sport/nytt-spisstalent-til-kfum-1.1267165?paywall=true
 6. På topp: Med Mauritz-Hansen og Ohi på topp ville vi fremdeles hatt en av tippeligaens farligste spissduoer da, selv uten Boli. Eller Ola hvis man forventer mye bakrom. Og det er jo noen fra de yngre rekker som banker på også.
 7. Ekspertene forventer at vi skal ligge lavt, men Berg var soleklar på at "vi skal spille vårt spill, ha mye ball og angripe" i før kampen-intervju nå. Det tror jeg er den eneste rette innstillingen i dag.
 8. Her glemmer du Franc Boli. Han er 100% rett.
 9. Jeg har akkurat flytta til Valle, så håper virkelig det går an å få unntak fra regel nr. 10... 😛
 10. Ikke bare har han godt tak, det skjedde to ganger ila et par sekunder og. Philips begynner og løpe, men blir holdt igjen. Så stopper han og starter på nytt og blir holdt igjen en gang til. Greit straffespark, men skjønner jo at Sandefjord føler det som at hele verden er mot dem når de får straffespark mot to min på overtid og så mål imot to minutter på overtid av overtiden. Hadde det vært motsatt hadde jeg klikka:-p
 11. Vi får satse på at dette er en Veigar-type, som kompenserer for kraftig bygning med lavt tyngdepunkt og dødsmasse assists;-) Fin pasning på måleti går,da!
 12. Jeg tror Stabæk blir kjøpt opp av pengesterke investorer og gjenoppstår som Tønsberg Dynamos på en flunkende ny stadion under Slottsfjellet.
 13. Billy McKinlay er ledig! https://www.bbc.com/sport/football/44140002
 14. Varmere OG VÅTERE sier ekspertene. Mer ekstreme regnskyll er ikke akkurat et argument for naturgress dessverre:(
 15. Han nevnte det så vidt i intervjuet etter kamp. Sa han ikke var sikker på om han snubla i gresset eller hva det var, og da han så reprisen så han at han ble tatt. Jeg syns det er tøft av han jeg å ikke gidde å sutre over at det ikke ble blåst. Han hadde jo heller ikke hørt kommentatoren, så konteksten for intervjuet var jo veldig annerledes for oss enn han.
×
×
 • Opprett ny...