Jump to content

Sortebillen

Bruker
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sortebillen last won the day on December 13 2019

Sortebillen had the most liked content!

Community Reputation

296

About Sortebillen

 • Rank
  i ferd med å etablere seg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

461 profile views
 1. 1-0 Tokstad 9 min. Godset har åpnet klart best
 2. DT sin stream funker. Budstikka funker ikke
 3. Ser ut som: Sandberg Solheim - Hanche - Yaw - Jonassen Edvardsen - Bohinen - Lumanza - Vetlesen Kassi Kinoshita
 4. Fin sak med Vetlesen og Vogt: https://www.tv2.no/sport/11404125/
 5. https://www.sporcle.com/games/ChristianDd/xi-stabak-2010-201 Om du kjeder deg på hjemmekontor anbefaler jeg å sette av 11 minutter til denne Stabæk-quizen. Oppgaven er å skrive inn alle 11erne i perioden 2010-2019. Mye vanskeligere enn man skulle tro. Endte selv på "bare" 86p/110p, med et par utilgivelige miss. Post gjerne poengsummen deres her (ingen hjelpemidler tillatt)!
 6. VG: 13:11 Sindre Øgar KNETRØBBEL FOR AMANKWAH Stabæks solide midtstopper Yaw Ihle Amankwah har fått kjenning av en gammel kneskade og kan bli satt på sidelinjen en stund fremover. Stabæk-lege Arne Røde opplyser til VG at Amankwah skal undersøkes av spesialist i ettermiddag, og at det er usikkert hvor lenge han blir ute.
 7. Har klubben fått bøter for blussingen i høst enda?
 8. Troppen har vel et klart behov for en rendyrket ving, spesielt hvis Ola stikker? Det sagt, så er ikke Moussa nødvendigvis det beste alternativet.
 9. Erlien ønsket av Stabæk – Ranheim nekter å selge https://www.adressa.no/100Sport/fotball/Erlien-onsket-av-Stabak--Ranheim-nekter-a-selge-287609b.html?rs4276121582397646261&t=1
 10. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/tidligere-stabaek-helt-trener-med-klubben_sto7668631/story.shtml?fbclid=IwAR3I0L5uGlzwMTRkEAEMW6pyvfq2B2GwYekpb8o0acr1a85dV3eOsru2lAA Ghanassy trener med Stabæk. Klubbløs for tiden.
 11. S-simen svar på mye av det samme her, men prøver jeg og: Oppsettet blir ikke nødvendigvis bedre, men oppmerksomheten rundt Eliteserien kan få seg et betydelig løft. All den tid TV2 og andre større medier nærmest utelukkende fokuserer på engelsk fotball (og litt tysk/spansk), er den store blesten rundt Eliteserien fraværende. Eurosport har god dekning, men ellers publiseres det knapt nyheter om Eliteserien (ja, det er off-season nå, men det var tynn suppe under sesong også). Selv VG, som har et redaksjonelt samarbeid med Eurosport, har vært svake i dekningen. Skal vi ha et håp om å fylle Nye Nadderud Stadion, er vi avhengig av publisitet rundt produktet Eliteserien. Lunsjsamtalene på jobben må handle om rivaloppgjøret STB-VIF, ikke Liverpool-ManUtd. Skolebarna i Bærum/Asker skal ha Stabæk som favorittklubb nr 1, ikke Chelsea og Manchester City. Skal vi nå slike tilstander, er man avhengig av større publisitet rundt Eliteserien, og det tror og håper jeg TV2 kan bidra til (gitt at de faktisk kjøper rettighetene..)
 12. https://www.vg.no/sport/fotball/i/0nl2O0/tv-2-mister-premier-league-rettighetene-viaplay-overtar-tv-sendingene-fra-2022 En gledens dag for norsk fotball? TV2 mister rettighetene til PL etter 2021/22 sesongen, mens Discovery har Eliteserie-rettighetene ut 2022. Må være lov å håpe på at TV2 går all inn i Eliteserien fra 2023? TV2 satser alltid knallhardt og gjennomført på sine produkter, noe som garantert vil gi norsk fotball et løft. Discovery/Eurosport har forsåvidt gjort en grei jobb med Eliteserien, men TV2 har ressursene til å satse i mye større skala (slik vi så i norsk fotballs storhetstid rundt 2005-2008).
 13. https://www.bt.no/sport/i/RR2xVa/brann-faar-kamp-om-stortalentet-eliteserieklubb-har-henvendt-seg?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR00oNF4S5WeBNv__N750vizakrHEEm3OZIToI9k9EVnyeeKVSbZsNVX0mU#Echobox=1576263950 Brann får kamp om stortalentet: Eliteserieklubb har henvendt seg Åsane opplever stor interesse for Ole Martin Kolskogen. Publisert: Publisert: I dag 16:45 ETTERTRAKTETE: Ole Martin Kolskogen (18) er en av de heteste unge spillerne i Norge. Foto: Mads Bøyum Mads Bøyum Det 18 år gamle midtstoppertalentet Ole Martin Kolskogen er ønsket av flere eliteserieklubber. BT meldte nylig at Åsane-spilleren er ønsket på Brann Stadion. Nå har også Stabæk meldt seg på i kampen om u-landslagsspilleren. – Jeg kan bekrefte at flere klubber har meldt seg på, sier Gorm Natlandsmyr, daglig leder i Åsane. BT vet at det gjelder Stabæk, som endte foran Brann på tabellen og brukte en rekke unge spillere på veien til sin 8.-plass. LES OGSÅ Brann vil hente Åsanes stortalent LES OGSÅ Åsane-helten etter opprykket: – Jeg er veldig stolt Kolskogens agent, Daniel Steinfeld, har ikke vært tilgjengelig for kommentar fredag. Det har ikke lyktes å få kommentarer fra Stabæk. Kolskogen kommer opprinnelig fra Os. Han har én sesong bak seg i 1. divisjon, i 2018, mens han brukte 2019 på å være med på Åsanes opprykkslag. Tidligere i høst trente Kolskogen med Brann og trener Lars Arne Nilsen brukte varme ord om ham etterpå. – Han er ekstremt voksen i spillestilen for å være så ung, sa Nilsen. Kolskogen er også U-landslagsspiller for Norge.
 14. Isaksen etter overgangen til Stabæk: – Jeg vil ha en ny utfordring Bytter klubb: Jesper Isaksen har spilt 14 kamper i Eliteserien med KBK denne sesongen. Nå fortsetter karrieren i Stabæk. 20-åringen har skrevet en treårskontrakt med klubben på Nadderud. Av Rune Edøy Publisert:03. desember 2019, kl. 12:30 Jesper Isaksen går fra Kristiansund til Stabæk. Midtbanespilleren har skrevet en treårskontrakt med Bærum-klubben. 20-åringen er på utgående kontrakt i KBK. Det betyr at Stabæk ikke betaler overgangssum, men de må betale Kristiansund utdanningskompensasjon for å hente Isaksen til Nadderud. En slik kompensasjon vil være i størrelsesorden 200.000 kroner. – Jeg har hatt en fantatisk tid i KBK. Jeg vil gi ros til trenerne, spillerne, supporterne og alle sammen for at jeg har fått lov å være en del av dette de siste årene, men nå føler jeg at jeg er klar for en ny utfordring, sier Jesper Isaksen til Tidens Krav. Bor hos foreldrene Onsdag var han i Bærum for å møte klubben som trenes av svenske Jan Jönsson. I møtet ble han overbevist om at dette er neste steg å ta. LES OGSÅ Lønna må opp og det må bli mer spilletid skal Isaksen bli med videre I forhandlingene med klubben på Østlandet har Isaksen hatt bistand av agent Stein Hoff og HGH Management. – Stabæk spiller fin fotball og liker å ha ballen langs bakken. Jeg tror dette vil passe meg på alle mulige måter. Isaksen vet at konkurransen om en plass på laget er like hard i Stabæk som i KBK. Og klubbskiftet handler heller ikke om økonomi. LES OGSÅ Vi har spurt folket: Vil heller ha resultater enn lokale spillere på KBK Skuffelse i KBK – Nei, nei. Lønna hadde vært omtrent lik begge steder. Det handler som sagt om at jeg ønsker en ny utfordring. 20-åringen har fram til i dag bodd hjemme hos mamma og pappa. Han tror et miljøskifte og et nytt tilholdssted vil gjøre at han vokser både som menneske og fotballspiller. – Men det blir jo veldig trist å forlate byen. Jeg er som sagt veldig takknemlig for alle som har hjulpet meg til å bli en bedre fotballspiller, sier Isaksen, som fikk sin debut i Eliteserien mot nettopp Stabæk i 2017. I år har kristiansunderen spilt 14 kamper på øverste nivå. I fem av dem har han vært med fra start. Det har blitt mer og mer spilletid i høst. I KBK er det skuffelse over valget spilleren nå gjør. – Ja, vi er skuffet, sier sportslig leder Kenneth André Leren. – Jesper er lokal og en spiller vi har troa på. Derfor er det skuffende at han nå velger å dra, legger han til. Isaksen avsluttet sin karriere i KBK da han kom inn som innbytter mot Strømsgodset søndag.
×
×
 • Create New...