Gå til innhold

Hammer

Bruker
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

4

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabaek
  1. Ja men jeg skal reise til Rome I morgen. Her er straffespark fra utsikten min. http://sendvid.com/lea0r7r4
  2. Er du agenten til Assane? Han har i hvert fall samme profilbilde som Ben Wells på Twitter. Ekspert på norsk fotball fra Football Radar Riktignok har Ben Wells briller. Samtidig har åpenbart ikke denne brukeren norsk som morsmål, så... Er du agenten til Assane?Han har i hvert fall samme profilbilde som Ben Wells på Twitter. Ekspert på norsk fotball fra Football Radar Ben Wells er en svindler! Han er verre enn Joacim Jonsson. Begge vet ingenting. Hva med Mats S Karlsen? Men det virker tydelig her at du har en rolle rundt Assane, det kan bekreftes? Jeg flyttet til Nesøya fra Libanon nylig, tilgi meg. Jeg følger ikke MSK. Beklager å måtte skuffe deg, kampen mot KIL var den første jeg har hørt om Assane men jeg fant denne artikkelen http://www.sen360.fr/sport/assane-mbdoj-effectue-des-tests-en-norvege-669591.html
  3. Er du agenten til Assane? Han har i hvert fall samme profilbilde som Ben Wells på Twitter. Ekspert på norsk fotball fra Football Radar Ben Wells er en svindler! Han er verre enn Joacim Jonsson. Begge vet ingenting.
  4. Er du agenten til Assane? Haha. Jeg tenkte at han og Vetlesen var våre beste spillere i går. Er du ikke enig? Hibernians var overraskende sterk (spesielt nr 31), og vi spilte med et ungt lag. Jeg tror ikke vi skal være så skuffet.
  5. Dårlig kamp i går men Assane var et høydepunkt. Han vinne mange dueller og leser spillet veldig godt, god ballkontroll og spill oppfatning. Bra balansespillere. Jeg håper vi signere ham. Bli frisk snart Morten Renå Olsen.
  6. Kassi fra start på sondag? Giorgi og Moussa er i god form men Kassi er en nøkkelspiller.
  7. Jeg ønsker Thomas Jalasto - Hoiland - Fontanello - Trondsen Adu - Soko Brustad - Thorsby - Stephens Boli Hovr er Henderson nå?
×
×
  • Opprett ny...