Gå til innhold

Crispo11

Bruker
  • Innholdsteller

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

110

Om Crispo11

Profile Information

  • Location
    Kolsås
  • Interests
    Fotball, Stabæk, Juventus, LA Kings.

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

874 profilvisninger
  1. Og ikke minst, lag en shitstorm i media! La VG, TV2, og hva det måtte være presse på dommeren! La han kjenne litt på dette her!
  2. Mulig å sabotere VAR skjermen på Nadderud neste match?
  3. Sorry... Hvordan kan dommer dømme straffe når det ikke finnes en eneste vinkel som faktisk beviselig viser hvem som treffer ball?
  4. Herlig stemning, og skikkelig deilig at det holder helt inn! Og kudos til ballguttene som gjemte baller, brukte tid og kastet ballene feil retning når Enga jagde på tampen!
  5. Hvor ble det av Evig Blaa? Min favorittsang, og ble brukt mye i tiden i Telenor Arena. Men forsvunnet helt fra kampdag siden.
  6. Blitt intervjuet av Gianluca Di Marzios nettside.
  7. Uff. Denne likte jeg dårlig. Svært lite fan av at kragen og skulderpartiet er bare mørkeblått. Passer dårlig med at stripene stopper ved sponsoren. Skaper et unaturlig felt med bare blaatt på brystet.
  8. Denne overgangen skjønner jeg lite av. Vi kjøper ut en spiller som ikke passer inn i formasjon, og heller ikke går inn i startelleveren. Han har nok også hatt god lønn i Start og Viking. Dette høres ut som en oppskrift på fremtidig "gammel moro". Måtte jeg ta feil.
  9. PSV ønsker visstnok å erstatte Gakpo med Ola Brynhildsen. Noen som vet hvor mange prosent vi eventuelt har krav på? https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1607668861368672256?t=w9T55hBPvW0UFFP7Efxusw&s=19
  10. For en jævla planløs jakt på slutten. Gåfotball som ender i høye seine dalende innlegg fra dypet. Fullstendig ufarlig, og de kunne stanget unna ut uka. Vogt og Lange kom ikke fremover og kunne slå farligere legg med fart. Svakt innhopp av Vogt. Hvorfor tok vi av Ottesen?
  11. Piggy er en talentfull forsvarer, men hvor mange ganger har han tenkt å spille enkle baller rett i beina på nærmeste motspiller? Azemi gidder jeg ikke kommentere engang. Milevis unna nivå.
  12. Dette! Kult hvordan temperaturen virkelig steg på hovis også, og det ble ropt/sunget/skreket(?) Stabæk nesten kontinuerlig etter Ottesens uforståelige røde.
  13. Azemi er så jævlig ubrukelig! Så uforståelig ubrukelig! Få den idioten av banen!
×
×
  • Opprett ny...