Jump to content

Crispo11

Bruker
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14

About Crispo11

 • Rank
  blodfersk
 • Birthday 10/01/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås
 • Interests
  Fotball, Stabæk, Juventus, LA Kings.

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

274 profile views
 1. Noen som vet hva vi betaler for han? En spiss som ikke scorer mål kan vel umulig koste mye? Uansett, her hjelper vi Vålerenga med å bli kvitt en kjempeflopp, og en snart 28 år gammel spiss med bare 20 seriemål i hele karrieren. Med litt penger på bok, Janne tilbake osv hadde jeg håpet noe mer spennende enn dette. Håper jeg tar feil, og at Fitim blir bra, men dette var skuffende.
 2. Fra Junker til Azemi altså. Redd det er en stygg nedgradering.
 3. Vanlig praksis ute i Europa rundt klausuler er at lånende klubb skriver kontrakt med spiller, som trer i kraft hvis klausulen aktiveres. Når Juventus signerte Morata fra Real Madrid med tilbakekjøpsklausul måtte Morata først skrive ny og lengre kontrakt med Madrid. Og det var den kontrakten som ble aktiv når Morata plutselig sto på Santiago Bernabeu to år senere. Om Stabæk har gjort dette er kanskje ikke sikkert?
 4. Messi Hanche-Olsen med Cruijff vending og Zidanepiruett! Det er sterkt!
 5. Den topp 100 lista er fra Jørgen Tjærnås. Joacim Jonsson som har satt opp det nordiske laget. Så ikke merkelig i det hele tatt at Pontus og Linderoth er foran Mike Jensen der.
 6. Ufattelig dårlig markedsført, men tror det skal komme Stabækspillere til FIFA 19 launch på Elkjøp på storsenteret. Fant ingenting på verken Stabæk eller elkjøps Facebook for å dobbeltsjekke, men det var hengt opp lapp utenfor butikken.
 7. Jeg skjønner ikke hvorfor dommeren må løpe bort til en sånn skjerm uansett. Burde holde at en dommer har ansvaret for å se på skjerm og kan si på øret til hoveddommer hva han skal dømme. Angåaende VAR, så mener jeg det omtrent ikke finnes flere grunner til å være skeptisk. Jeg følger Serie A ganske tett, og erfaringene fra VAR derfra er omtrent utelukkende positive. Til tross for at dommer bruker noe tid på å kommunisere med VAR teamet, har effektiv spilletid gått opp. Det har også blitt mindre eksempler på filming i straffefeltet. Tidsbruken på hver enkelt situasjon har også falt, ettersom dommerne blir mer trygge på teknologien, og jeg tror snittet på VAR situasjoner endte på 90 sekunder. 90 sekunder etter en kontroversiell situasjon har vi tid til. Spesielt ettersom mye av denne tiden ellers ville gått med til at spillerne flokker seg rundt dommer osv. Dessuten får man mulighet til å juble dobbelt. Enten når eget mål godkjennes etter VAR, eller når dommer ikke har annet valg enn å annullere Rosenborgs utligning 5 minutter på overtid. Det kan være nesten like befriende å juble for at motstander ikke får situasjonen sin vei. Når det gjelder bruk av skjermen, fungerer det som regel som Andreas forespeiler. VAR teamet sitter i en trailer/rom på stadion eller lignende, og har konstant kommunikasjon med hoveddommer. Etter de fleste VAR-situasjoner ser man dommer kommunisere med de han har på øret, før han tar en avgjørelse. Dette gjelder for eksempel offside situasjoner, ball inne/ute, som det er fasit på, eller dommer kan spørre om spiller a handset/taklet spiller b i en situasjon han er usikker. Situasjonene som går til skjermen er som regel der hoveddommer ikke har fått med seg en situasjon, slag, straffesituasjoner som krever skjønn osv, eller dommer som ber om å se en situasjon på nytt.
 8. Hvordan kan Pedersen stå helt umarkert i boksen vår. Er ikke han omtrent den ene på Godset du vil skal markeres...
 9. Får ikke fullskjerm jeg heller, men ved å bruke zoomen på nettleseren får du forstørret en del.
 10. Cmore med hyggelig vinkling inn mot kampen. https://cmoreaktuelt.wordpress.com/2015/05/21/vil-bradley-ydmyke-rbk-pa-ny/
 11. Dommeren får kritikk på VGBørsen idag: "4poeng. Gjør en del åpenbare feil. I tillegg er Haugesunds straffespark tvilsomt."
×
×
 • Create New...