Jump to content

testapen

Bruker
 • Content Count

  382
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

testapen last won the day on July 6 2019

testapen had the most liked content!

Community Reputation

873

About testapen

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

501 profile views
 1. Tror klubben gjør lurt i å ikke henge ut spillere utad, fortjent eller ikke. Oppvasken bør taes internt. Det sender de riktige signalene til de som er viktigst, nemlig spillerne våre. Det skaper trygghet at klubben holder kortene tett til brystet, selv om andre instanser uttaler seg bombastisk og feilaktig.
 2. Er det ikke lurt å holde slikt konfidensielt på tross av at det blåser litt nå? Vinden stilner snart nok og da er bedre å ha stått rakest av alle involverte parter.
 3. Herlig å se aktivitet på kunstgresset. Ser ut som det kun er øvelser med en viss avstand.
 4. Dette er hva svogeren min sier om Gall. Han er en svoren Malmø supporter og følger klubben tett; Teknisk, snabb och väldigt bra skott. Gör mycket mål på distans. Nackdel är att han väger lite lätt och förlorar många en mot en-dueller.
 5. I Stabæk tar man vare på sine egne. Det gjelder selvsagt også Finstad. Lukter praksis lang vei. Store fordelen er at man ikke nødvendigvis trenger å ansette en sportslig leder som kjenner Stabæk eller norsk fotball. Tipper vi har landa på en utelandsk kandidat, burde stemme greit med uttalte mål om å rekruttere fra utlandet. Det norske markedet er blytungt for Stabæk. Det finnes ikke mange norske tilgjengelige kandidater som har et nettverk av kontakter utenfor Skandinavia.
 6. Tusen takk GeirSJ. Flott referat 😊
 7. Kan noen si noe mer? For de som ikke har mulighet å se på? Som stilling o.l. Takk arni
 8. Velkommen! Signering på en plass vi trenger det mest. Har trua!
 9. Morsomt å se hvor mange som er innom forumet vårt i løpet av et par timer på Julaften. God Jul alle sammen. 😀
 10. Skal han først dra er det veldig gledelig med flere engelske klubber som er interessert i Januar vinduet! Hvis det realiserer seg, hvor mye kan man forvente?
 11. Den spøken er gammel, selv om den er forholdsvis ny. 🙄
 12. Takk for lang og tro tjeneste! Det beste med denne nyheten er at han blir i 3 måneder til for å hjelpe med å få på plass sin etterkommer! Hedersmann!
 13. Den videon av Martin på lerkendal er hysterisk. Drøyt det han gjør, men fortsatt hundre ganger mer spiselig enn å feire at man har filma på motstander rødt kort.
 14. Sikkert feil tråd, men er det som veit hvor man kan sjekke tabellen for 2019 runde for runde?
×
×
 • Create New...