Jump to content

testapen

Bruker
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

testapen last won the day on July 6 2019

testapen had the most liked content!

Community Reputation

947

About testapen

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

541 profile views
 1. Lar være å stemme på beste spiller for denne kampen. Synes egentlig ingen fortjener det.
 2. Kan hende du har rett, men det samme ble vel sagt om Vetlesen ifjor..
 3. Traff på Børkeeiet på Bekkestua nå nettopp. Noen som vet hvordan det går i Danmark? Kan vi håpe på et gjensyn på Nadderud i overskuelig framtid?
 4. Fantastisk kamp. En veldig viktig signering!
 5. Litt flaks, mest fandeivoldskhet og dyktighet. JAAAAAAAAA
 6. Nå vet vi hvordan det var å bli rævkjørt av 08 laget..
 7. Hanche er den største favoritten jeg har hatt blant spillerne siden Messis tilbakekomst. Trist at det ser ut som det blir umulig å holde på han særlig lenge, selv om han mer enn fortjener det. Når han en dag kommer tilbake, er veien kort til legende status!
 8. Etter min mening trenger vi mest av alt en som gjør de riktige bevegelsene på topp. En som i det minste binder opp 2 spillere med riktige løp/posisjonering, og enten skaper farligheter med å være gjennom eller skaper rom for andre.
 9. Enig. Solheim gjorde sakene sine meget bra. Stemte allikevel Bohinen, selv om det like så godt kunne vært førstnevnte. Emil var meget god på en dag Lumanza forsvant litt.
 10. Er det bare meg eller går tiden uutholdelig treigt? Gleder meg til kamp! Hytta (som lånes) er behørig pyntet til fest med skjerf på veggene. Nå må bare tiden gå litt raskere..
 11. Denne gutten fortjener MYE kudos. Det er ikke lenge siden han ble gjort til kaptein. Mange hadde bukket under det presset det innebærer å være kaptein i så ung alder. En knalltøff start på den nye tilværelsen endte nesten med benking, men ble reddet av en skade på Moe. (Mulig jeg husker feil her) Uansett er det forbilledlig hvordan du har håndtert motgang og hvordan du nå håndterer suksess. En verdig kaptein vi antageligvis må slippe alt for tidlig.
 12. Liten avsporing. Det fantes faktisk en dommer ved navn Knut Stunner som var kapabel til å dømme mål med desimaler. Vet ikke om noen tilfeller der han gjorde det i fotball. I en bandykamp hvor vi gruste Haslum noe voldsomt, syntes Knut synd på de ved pausen. Så han dømte halve mål på oss resten av kampen. På dommerkortet han sendte inn stod det 21.5 - 0! Stunner er forøvrig en legende for de som aldri hadde "gleden" av å ha han som dommer.
 13. Enig med ringo, vetlesen har vært god. Gleder meg også over Hanche, trygg og solid. Har begynt å få en bra fot også. Lumanza blir GOD i år.
×
×
 • Create New...