Gå til innhold

testapen

Bruker
  • Innholdsteller

    505
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Alt skrevet av testapen

  1. På forhånd beklager jeg hvis det er besvart tidligere i tråden. Sendes kampen noe sted? Har for en gangs skyld mulighet til å få med meg en treningskamp.
  2. Vi får aldri noen ny skjønsberg hvis vi ikke satser på de nest beste. Synd spillerens ambisjoner overgår kontraktsforslaget.
  3. Glad han er med videre. Pleide av og til å kjøre forbi han på vei til jobb. Skremte livskiten ut av han et par ganger ved å åpne vinduet og brøle "HEIA STABÆK" men han tok det med et stort smil og svar i samme stil. 😁 Bra kar.
  4. Fotball er følelser sies det. De dominerende følelsene som Stabæk supporter den siste uka er angst og lidelse. Helt jævlig..
  5. Haha Odd. Du veit det går mot slutten av sesongen når kamptråden handler om alle andre lag og kamper enn sin egen. 😄 Vi skal faen meg holde oss i Eliteserien på TROSS av VAR!
  6. Redd for jinxing? Eller er det noe annet du vil ha slutt på? 🤷‍♂️
  7. Hvilket år var det vi vant 1-6 på Lerkendal? Satser på reprise 😎
  8. Fikk ikke sett store deler av kampen da jeg kjørte bil, men hørte sendingen på vei fra Oppdal. Første 20 minutter var helt overlegent. Hørte ikke et kvitter fra kanariene, men SS sang uavbrutt med bravur. Respekt.
  9. Aldri nær hånda. Sett i reprise nå. Ikke i nærheten engang.. hadde ikke moen blåst tidlig hadde var vist at det var feil.
  10. Har vi noe annet enn utdannings komp for Arnstad? Mener å huske at han aldri skrev proff kontrakt.
  11. Heldigvis kan han ikke bytte landslag, så får vi heller nyte han der mens vi ler hele veien til nettbanken. 😉
  12. Fy faen som jeg har savna en ving på landslaget som ikke bare vil men også faktisk evner å utfordre. Uten Nusa på banen hadde Norge trilla fram og tilbake uten å finne mer enn stengte rom. 18 år altså. Sinnsykt å se på.
  13. Håper ikke det var alle som møtte opp. Godt å se Krogstad der.
  14. Er en sånn deilig spiller som fort blir kasse grossist hvis han tar noen år.
  15. Hvorfor i helvete kan ikke dommeren forklare avgjørelsen i intervju etter kampen?
  16. Dette her klarer jeg faen ikke å godta.. skjønner ikke at det er mulig å få til. Ikke til å tro.
  17. Dette må de faen meg komme med en begrunnelse for... kan ikke skjønne hva faen de skal finne der. Sett det 15 ganger nå.
  18. Ingen som vet hva faen det var... helt latterlig
  19. Hvem var det som ønsket dette VAR sirkuset velkommen? Faen for noe tull dette er blitt...
  20. VAR er flott as.. stillbilder og sakte film viser ikke situasjoner som de er... Dommern hadde LATTERLIGE bilder å vurdere fra..
  21. Har møtt en god del bredde lag fra Stabæk i diverse cuper og seriekamper i forskjellige aldre de siste årene. Helt ned i 7 års alderen. Hvordan det driftes aner jeg ikke.
  22. Vi er a poeng med "hele norges brann" med 1 kamp mindre spilt før bortekampen i bergen 16. Mai. Hvem hadde trodd det? 😎
  23. Fy faen, det er helt jævlig å se på det her.. langball etter langball etter langball. ZzZzZzZz
×
×
  • Opprett ny...