Jump to content

testapen

Bruker
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by testapen

 1. Tusen takk GeirSJ. Flott referat 😊
 2. Kan noen si noe mer? For de som ikke har mulighet å se på? Som stilling o.l. Takk arni
 3. Velkommen! Signering på en plass vi trenger det mest. Har trua!
 4. Morsomt å se hvor mange som er innom forumet vårt i løpet av et par timer på Julaften. God Jul alle sammen. 😀
 5. Skal han først dra er det veldig gledelig med flere engelske klubber som er interessert i Januar vinduet! Hvis det realiserer seg, hvor mye kan man forvente?
 6. Den spøken er gammel, selv om den er forholdsvis ny. 🙄
 7. Takk for lang og tro tjeneste! Det beste med denne nyheten er at han blir i 3 måneder til for å hjelpe med å få på plass sin etterkommer! Hedersmann!
 8. Den videon av Martin på lerkendal er hysterisk. Drøyt det han gjør, men fortsatt hundre ganger mer spiselig enn å feire at man har filma på motstander rødt kort.
 9. Sikkert feil tråd, men er det som veit hvor man kan sjekke tabellen for 2019 runde for runde?
 10. Våt drøm. Blitt bunnsolid og kommer bare til å øke toppnivå. Tenk om vi har han, sammy og lumanza med i 2020 på midten..
 11. For en latterlig og trist farse.. Stå på videre Posse, du gjør en utrolig viktig jobb. Dette handler om mer enn bare pyro. Det handler like mye om hvilken posisjon vi supportere skal ha til å påvirke produktet fotball til fordel for tilskuerne og også utøverne. Stick it to the man!
 12. Hvis det før var tvil, la den vike. Fisketjønn og resten av NFF er noen feige jævler som ikke har en rygg å stå strak med. Opptreden på Eurosport igår blir bare hundre ganger mer pinlig. "Ikke referatført"...
 13. Drømte at alt bare hadde vært en drøm. Jævlig digg å våkne opp og innse realitetene! 😆
 14. Deilig å høre. Takk igjen 😁
 15. Takk SAU. Hvordan virket stemningen å være?
 16. Noen som har hatt muligheten til å se dagens trening?
 17. Word. Gjør ingenting spektakulært, men det aller meste er bunnsolid! En solid tilvekst og akkurat hva vi trengte. 😁 Edit: vi ble til voøi..
 18. Hernandez med klar beskjed til Tripic, utført med albuen.
 19. Å ta en seier på forskudd er helt idiotisk. Enten vinner man og trekker på skuldrene, eller man blir drit skuffa hvis det blir et annet resultat. Kanskje bankefrank prøver seg på motsatt taktikk? Inkasserer tap på forskudd så man bare trekker på skuldrene hvis det skjer. 😉
 20. Håper inderlig at gutta GRUSER siddisene og at Tripic får gult for filming og et til for forsøk på å påvirke dommern. Av alle gjenstående kamper er det denne som hadde vært diggest å knuse motstanderen i for meg. Kan ikke fordra Viking.
 21. Tenkte akkurat det samme. Forfriskende og noe vi absolutt trenger mer av!
 22. Er ikke rart han feirer litt når han bryter måltørken. Hvilken motstander det var bør ikke ha vært i tankene hans en gang i den situasjonen han befinner seg i. Begynte vel forrige på benken også?
×
×
 • Create New...