Jump to content

testapen

Bruker
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by testapen

 1. Denne gutten fortjener MYE kudos. Det er ikke lenge siden han ble gjort til kaptein. Mange hadde bukket under det presset det innebærer å være kaptein i så ung alder. En knalltøff start på den nye tilværelsen endte nesten med benking, men ble reddet av en skade på Moe. (Mulig jeg husker feil her) Uansett er det forbilledlig hvordan du har håndtert motgang og hvordan du nå håndterer suksess. En verdig kaptein vi antageligvis må slippe alt for tidlig.
 2. Liten avsporing. Det fantes faktisk en dommer ved navn Knut Stunner som var kapabel til å dømme mål med desimaler. Vet ikke om noen tilfeller der han gjorde det i fotball. I en bandykamp hvor vi gruste Haslum noe voldsomt, syntes Knut synd på de ved pausen. Så han dømte halve mål på oss resten av kampen. På dommerkortet han sendte inn stod det 21.5 - 0! Stunner er forøvrig en legende for de som aldri hadde "gleden" av å ha han som dommer.
 3. Enig med ringo, vetlesen har vært god. Gleder meg også over Hanche, trygg og solid. Har begynt å få en bra fot også. Lumanza blir GOD i år.
 4. Endelig! Dette er kjærkomment og etterlengtet. Nervøs som faen.
 5. 1. Stabæk 2. Molde 3. Rosenborg 4. Viking 5. Bodø Glimt 6. Brann 7. Haugesund 8. Vålerenga 9. Sarpsborg 10. Sarpsborg 11. Kristiansund 12. Strømsgodset 13. Aalesund 14. Mjøndalen 15. Start 16. Sandefjord
 6. Tror klubben gjør lurt i å ikke henge ut spillere utad, fortjent eller ikke. Oppvasken bør taes internt. Det sender de riktige signalene til de som er viktigst, nemlig spillerne våre. Det skaper trygghet at klubben holder kortene tett til brystet, selv om andre instanser uttaler seg bombastisk og feilaktig.
 7. Er det ikke lurt å holde slikt konfidensielt på tross av at det blåser litt nå? Vinden stilner snart nok og da er bedre å ha stått rakest av alle involverte parter.
 8. Herlig å se aktivitet på kunstgresset. Ser ut som det kun er øvelser med en viss avstand.
 9. Dette er hva svogeren min sier om Gall. Han er en svoren Malmø supporter og følger klubben tett; Teknisk, snabb och väldigt bra skott. Gör mycket mål på distans. Nackdel är att han väger lite lätt och förlorar många en mot en-dueller.
 10. I Stabæk tar man vare på sine egne. Det gjelder selvsagt også Finstad. Lukter praksis lang vei. Store fordelen er at man ikke nødvendigvis trenger å ansette en sportslig leder som kjenner Stabæk eller norsk fotball. Tipper vi har landa på en utelandsk kandidat, burde stemme greit med uttalte mål om å rekruttere fra utlandet. Det norske markedet er blytungt for Stabæk. Det finnes ikke mange norske tilgjengelige kandidater som har et nettverk av kontakter utenfor Skandinavia.
 11. Tusen takk GeirSJ. Flott referat 😊
 12. Kan noen si noe mer? For de som ikke har mulighet å se på? Som stilling o.l. Takk arni
 13. Velkommen! Signering på en plass vi trenger det mest. Har trua!
 14. Morsomt å se hvor mange som er innom forumet vårt i løpet av et par timer på Julaften. God Jul alle sammen. 😀
 15. Skal han først dra er det veldig gledelig med flere engelske klubber som er interessert i Januar vinduet! Hvis det realiserer seg, hvor mye kan man forvente?
 16. Den spøken er gammel, selv om den er forholdsvis ny. 🙄
 17. Takk for lang og tro tjeneste! Det beste med denne nyheten er at han blir i 3 måneder til for å hjelpe med å få på plass sin etterkommer! Hedersmann!
 18. Den videon av Martin på lerkendal er hysterisk. Drøyt det han gjør, men fortsatt hundre ganger mer spiselig enn å feire at man har filma på motstander rødt kort.
 19. Sikkert feil tråd, men er det som veit hvor man kan sjekke tabellen for 2019 runde for runde?
 20. Våt drøm. Blitt bunnsolid og kommer bare til å øke toppnivå. Tenk om vi har han, sammy og lumanza med i 2020 på midten..
 21. For en latterlig og trist farse.. Stå på videre Posse, du gjør en utrolig viktig jobb. Dette handler om mer enn bare pyro. Det handler like mye om hvilken posisjon vi supportere skal ha til å påvirke produktet fotball til fordel for tilskuerne og også utøverne. Stick it to the man!
 22. Hvis det før var tvil, la den vike. Fisketjønn og resten av NFF er noen feige jævler som ikke har en rygg å stå strak med. Opptreden på Eurosport igår blir bare hundre ganger mer pinlig. "Ikke referatført"...
 23. Drømte at alt bare hadde vært en drøm. Jævlig digg å våkne opp og innse realitetene! 😆
 24. Deilig å høre. Takk igjen 😁
×
×
 • Create New...