Jump to content

Blaablaa

Bruker
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

143

About Blaablaa

 • Rank
  respektert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Jeg synes kanskje Sandberg burde reddet den ene og den boksingen på første er jo forferdelige.
 2. Bra, da vet vi hvilke fjes vi har med å gjøre utover den lange høstsesongen.
 3. Hva skal vi med enda en spiss? Skal vi ikke satse på Aga?
 4. Hvor kan jeg se denne kampen i "ønskereprise"?
 5. Høvelig irriterende å være Stabæksupporter for tiden! Kan det begynne å gå vår vei snart....
 6. Her har jeg jobbet i hele dag og fikk ikke med meg at Stabæk hadde vunnet kampen før jeg kom hjem. Jeg sitter å ser fotballrunden på TV fra start, de velger selvfølgelig å snakke om kampen vår nesten helt til slutten av sendingen og i tillegg så greier de å gi meg det korteste innslaget av alle, med bare 2 intervjuer, ett med Boli og ett med treneren til KBK! Dritt! Bra jeg har forumet hvor jeg kan lese meg opp på det meste!
 7. Jeg kan ikke skjønne at du mener at Josimar «utelukkende fremmer norsk kvinnefotball» når de velger å publisere intervjuet sitt rett før VM. Ada sier jo selv at hun ikke ville stilt opp i intervjuet hvis hun hadde visst at det skulle bli publisert nå. Jeg mener dette er ennå et bevis på at Josimar er en gjeng med (unnskyld ordet) rasshøl! Her sitter de å ruger på et intervju og velger å publisere det nå for å få mest mulig publisitet, oppmerksomhet og for å skape diskusjoner som vi kunne vært foruten før er mesterskap.
 8. Deilig å se Kassi på banen igjen. Fine touch og pasninger som vi har savnet!
 9. Henning Berg har vel bare kontrakt ut året, eller?
 10. Hvis RBK taper i dag så er det vel stor sjangse for at ketchupeffekten kommer mot oss er jeg redd. Kan bli stygt igjen, men jeg håper vi tar denne sånn at vi får litt mer selvtillit inn i gruppa.
 11. Molde. 1 Rosenborg. 2 Brann. 3 Sarpsborg. 4 Engen. 5 Haugesund. 6 Odd. 7 Kristiandsund. 8 Tromsø. 9 Stabæk. 10 Ranheim. 11 Strømsgodset. 12 Lillestrøm. 13 Glimt. 14 Viking. 15 Mjøndalen. 16
 12. Får håpe vi kan bruke pengene vi får av salget av Ohi på en spiller som styrker laget vårt. Ikke det første og «beste» som virker bra på papiret, uten å ha gjort en grundig sjekk av en spiller fra finsk toppdivisjon!
 13. For de som har lyst til å se det så ligger det ute på NRK sin nettspiller: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestlandssendingen/201903/DKOA99030619/avspiller Trykk på vis mer og «nr.8 fotballveteran til ungdommen» så kommer du direkte til klippet.
×
×
 • Create New...