Gå til innhold

JespV

Bruker
  • Innholdsteller

    472
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    9

Alt skrevet av JespV

  1. 1-0 allerede.... Ikke overraskende. Forsvarsrekka er ikke god.
  2. Er GIF Sundsvall-fan i tillegg til Stabæk (har familie der oppe). Danielsson har vært en av de mer stabile spillerne på laget de siste årene, sammen med back Eric Larsson som nå har gått til Malmö. Skikkelig ledertype. Fysisk sterk og relativt god i duellspill. Straffelegger også. Hadde vært en kongesignering.
  3. Så matchen på TV. For meg så det ut som filming.
  4. Var Granli god i Moe sitt fravær? Er det et lurespørsmål? Altså han var klart bedre enn han har vært tidligere, men vil ikke si at han spilte bra.
  5. Var snakk om interesse fra amerikanske og meksikanske klubber skal man tro Twitter.
  6. Tviler STERKT på at dette var gratis. Brukte vel kanskje litt Trondsen-penger og kanskje mer til? Også tjener vi inn mer på et eventuelt Ohi-salg.Overgangen ble til ved hjelp fra amerikanske investorer ifølge IA. Hvor har du det fra? Videoen i denne artikkelen: http://www.stabak.no/nyheter/iao-om-nysignering-et-supertalent Han sier vel bare at det var via amerikanske kontakter, ikke at det var ved hjelp av penger fra amerikanske investorer? Med forbehold om at jeg så den videoen mens jeg var på jobb, og dermed ikke fokuserte 100 % på alt som ble sagt. "Vi har klart å få til dette via amerikanske kontakter og litt sånn". Kan muligens tolkes på flere måter.
  7. Tviler STERKT på at dette var gratis. Brukte vel kanskje litt Trondsen-penger og kanskje mer til? Også tjener vi inn mer på et eventuelt Ohi-salg.Overgangen ble til ved hjelp fra amerikanske investorer ifølge IA. Hvor har du det fra? Videoen i denne artikkelen: http://www.stabak.no/nyheter/iao-om-nysignering-et-supertalent
  8. Tviler STERKT på at dette var gratis. Brukte vel kanskje litt Trondsen-penger og kanskje mer til? Også tjener vi inn mer på et eventuelt Ohi-salg.Overgangen ble til ved hjelp fra amerikanske investorer ifølge IA.
  9. 2 Williams Velásquez 4 Nahuel Ferraresi 5 Jose Hernandez 20 Ronald Hernández I så fall 50 % sjanse for at det er en Hernandez. Williams Velasquez var på Team of The Tournament i U20 VM, så kan jo håpe at det er han.
  10. Forsvarspiller altså. Slenger igjen ut navnet Kolo Toure. Er klubbløs, og vi har allerede tre ivorianere i stallen. Mande kjenner han relativt godt vil jeg tro, så kan jo ha klart å overtale han.
  11. Michael Bradley er den tredje beste betalte spilleren i MLS forresten, med 6 millioner dollar i året.
  12. Føler meg mye tryggere med Alvbåge bak Sayouba enn Singh
  13. Kan ikke si at jeg gjør det...
  14. Gir mye mening å bytte inn to forsvarspillere når vi jager scoring.
  15. Gjør det selv da velSkulle gjerne gjort det hvis jeg ikke var bortreist....Kan stille søndag kl14-15 om dette arrangeres Er selv borte de neste to ukene, så kan ikke stille.
  16. Gjør det selv da vel Skulle gjerne gjort det hvis jeg ikke var bortreist....
×
×
  • Opprett ny...