Jump to content

kaffekopp

Bruker
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kaffekopp last won the day on June 4 2015

kaffekopp had the most liked content!

Community Reputation

89

About kaffekopp

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. Hvorfor unne Molde ekstra millioner? Som om ikke ligaen er ujevnt fordelt økonomisk fra før Edit: Aldri i verden om Molde slår laget som har kicket ut Celtic og Dinamo over to kamper
 2. Intervjuet ass! Dette blir bra
 3. No hard feelings, boys. Østerrike er et veldig sterkt landslag. Utrolig kult at Thorsby tar steget!!!
 4. Altså, vil ikke være spydig eller noe, men føler du hadde skrevet det samme bare visa versa dersom Fitim ikke hadde prestert. La folk få litt mer enn 100 minutter før man dømmer. Selv tror jeg for øvrig at både Fitim og Botheim er fantastiske spillere, og at begge vil blomstre i blått
 5. Kjenner det er lenge siden jeg har blitt så rørt av en scoring. Håper virkelig at alt løsner nå!
 6. Nå er ikke jeg noe high-teach ekspert, men du kan skaffe VPN om du sitter i utlandet. Det var sånn vi så fotball en periode - riktignok utenfor EU. Norske streamingtjenester skal være tilgjengelig innenfor EU:)
 7. For min egen del kunne jeg ikke brydd meg mindre om hudfarge eller opprinnelse, det viktigste er at man bidrar og blør for drakta. Jeg har selv ingen tilhørighet til Bærum, men likevel elsket klubben siden 2004. Derimot skal ingen ta fra Edvardsen det han gjør i dag og det han egentlig alltid gjør - for en spiller. Jeg tror vi har noe på gang jeg!
 8. Kan være jeg har ekstreme blå briller, men synes ikke det var så ille, sett ut fra forutsetningene. Det kommer mange kamper, nye spillere (forhåpentligvis) og mange fine øyeblikk. Vi skal nok klare å bite fra oss i år også!
 9. Vurderte å mute hele matchen pga han nissen.
 10. Er Brustad fast på Aik nå? Han har fått spille mye i det siste. Likevel føler jeg ikke at han har samme status der som hos oss. *GBG er fortsatt med om de slår Djurgården i kveld, men to tøffe bortematcher kan vippe dem av.
 11. Sant nok! Om GBG taper mot AIK neste uke er de dog ute av det.
 12. Jönsson har rykket ned med halmstad etter tap mot AIK. Fredrik brustad og AIK ligger derimot an til gull.
×
×
 • Create New...