Gå til innhold

stabækLars

FairFans
  • Innholdsteller

    6 037
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    32

stabækLars vant dagen sist 29. Mars

stabækLars hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 854

Om stabækLars

Profile Information

  • Location
    Stabekk

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STB

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.stabaeklars.com

Nylige profilbesøk

4 958 profilvisninger
  1. Direktesport må uppe produksjonen sin, ass
  2. Påsken er tid for mirakler, og på den 6. dag ser det ut til at StabækLars gjenoppstår med en splitter ny låt. Denne gang med en slags drikkevise i moderne form. Vi teller ned til premieren på musikkvideoen til "Onkel Blaa". Primus motor for gjenoppstandelsen: Nikolai @Hr. Smith Grasaasen, med god hjelp av resten av gutta i bandet. Stor takk til @Posse for lights, camera, action, og ikke minst takk til verdens beste bar, Onkel Blaa!! Håper låta faller i smak. Husk den o´store konserten etter Bryne-kampen, lørdag 6. april. På Onkel Blaa, selvfølgelig
  3. Ja, men det er jo nettopp det som ikke noe argument, så lenge de får investeringene dekket. Hvis TV2 er så deppa for at utstyret vil støve ned, får de bare gi bort utstyret til noen som vil bruke det, da. Eventuelt benytte det til å leke at vi fortatt bruker VAR.
  4. Jeg skjønner ikke argumentet med at det blir så dyrt å avvikle VAR. Vi trenger vel ikke benytte oss av dritten, selv om vi må betale for den? Det blir jo hverken billigere, eller dyrere, om vi velger å bruke VAR, eller ikke. Det blir som no-show på flyet, eller som treningsstudioet du betaler for, men aldri bruker.
  5. Hvorfor har 2. laget begynt å spille kamper samme dag som Eliteserielaget? Det må jo være veldig uheldig for oss?
  6. Jeg har sett dette om igjen og om igjen, og jeg tror dessverre at Kuk har rett. Dommeren misforstår situasjonen, og tror at Sandefjordspilleren nærmest mål er en Stabækspiller, fordi vi vanligvis spiller i blaatt. Trist.
  7. VAR er blitt en farse. Den knuser fotballgleden. Jeg VAR positiv. Nå er jeg ekstremt skuffet.
×
×
  • Opprett ny...