Jump to content

stabækLars

FairFans
 • Content Count

  5,957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by stabækLars

 1. I perioden jeg var i Stabæk, 2008-2012, hadde vi kun storskjerm på Nadderud i kampen STB-VIF 6-2, 2008
 2. Og jeg bare kopierte de gamle sangene fra den tidligere websiden, som gikk over til å bli ss.no. Når det er sagt så har forsanger Alz i alle år vært tydelig på at «tar jeg kortet fra min rike far» er korrekt, selv om alle stort sett sang noe annet.
 3. Hvor, på Stabæks hjemmesider, finner denne informasjonen?
 4. Det stemmer. Enga-refrenget gikk forøvrig slik: «Da blir vi skikkelig, skikkelig, skikkelig, skikkelig pult.» Harlem fikk hjelp av Ola Per og Morten i Baade Og, der snuttene også ble spilt inn, med flere forskjellige vokalister.
 5. Vær beredt: På lørdag er Onkel Blaa stedet
 6. Vi fikk i sin tid klager fra et sangkor i Lommedalen, Lommelerkene, som krevde at de byttet navn. Så da var det ingen vei utenom. Lommemennene er det riktignok ingen som har klaget på... Vi øver som besatte om dagen for å trylle frem de vakreste triller for dere på Onkel Blaa på lørdag, og håper det kommer mye folk.
 7. I 2012 hadde Stokkelien drakt #18 og Kleiven #81.
 8. Det er tidenes rødt kort og straffe. Latterlig av kommentator å ikke se dette. Kjipt at han ble byttet ut. Heia Ola!!!
 9. Jeg har laget podcast-studio i kjelleren på jobben. Det er bare å si i fra når dere er klare! Ref: www.lederliv.no
 10. La meg berømme dere for å kjøre i gang autofornyelse av $$-medlemskap. Det vil garantert ha en stor positiv innvirkning på medlemsantallet på sikt. 👍👍👍
 11. Man er på saken, og kaptein Morten tar grep. For å stoppe videre forkvakling av Stabækguttropet vil bl.a. følgende undervisningsmateriell være tilgjengelig:
 12. Ok, dette har plaget meg en stund. Hva har skjedd med «Stabækguttropet»? Vi ser stadig videosnutter fra garderoben der triumferende Stabæklag klapper opp etter en seier. Men i de siste årene har det skjedd en endring av avslutningen på Stabækguttropet. Ikke at det er så jævlig farlig, men det er likevel en anelse irriterende. Helt siden tidenes morgen (ca 1912) har ropet blitt avsluttet med en dobbel Stabækgutt, Stabækgutt, og 3 x «hei»: «Stabækgutt, hei! Stabækgutt,hei! Stabækgutt, Stabækgutt, hei, hei, hei!» Men i det siste har jeg observert at ropet i stadig større grad har glidd ut i en forvirrende avslutning med kun en enkel Stabækgutt, hvorpå hei-ene etterfølger i et forvirrende antall: «Stabækgutt, hei! Stabækgutt, hei! Stabækgutt, hei hei HEI hei Hei hej hei osv.» Kan noen vennligst greie ut?
 13. Slik skal en supporterklubb være! Bra jobba!
 14. StabækLars-laget har ingen spillere å låne ut
 15. Der hadde Hugo hatt straffe, dersom atte
 16. Jeg leser bare nettoppdateringer. I følge TV2 var det Amundsen som rev ned Sogndal-spilleren, men Kippe som ble utvist. Altså feil mann. Pleier de ikke da å klare å få annulert det? De var begge sterkt involverte i nedrivingen.
 17. Etter 45 kamper på rad uten seier kan du sette penger på at Start vinner mot oss i sesongavslutningen.
×
×
 • Create New...