Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90

About WilliamStabæk4eva

 • Rank
  Like interessant som Ari

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

171 profile views
 1. Bidro Hernandez så mye offensivt i dag da?
 2. Mange av handsstraffene i VAR-kampene vi har sett hittil. Et konkret eksempel er straffen OG United fikk mot PSG, eller Frankrike-straffen mot Kroatia i VM-finalen, eller...
 3. Egentlig vil jeg ikke ødelegge kamptråden ved å gjøre den om til enda en VAR-tråd, vi har allerede en dedikert VAR-tråd på forumet ingen sjekker. Men seriøst folkens: de som mener VAR ville hjulpet idag må se seg selv i speilet. Jeg er helt enig i at det ikke var straffe for de med normal fotballforståelse (Sandberg må få komme ut, ballen var allerede på vei over), men dette er jo nøyaktig de "etter boken"-straffene vi vil se mange flere av i fremtiden om vi får VAR. Bare spør geirti. Uansett: synd at vi ikke klarte uavgjort. Synes Sandberg var best, deretter kanskje Braaten. Uansett synes jeg vi er bedre enn vi var under Berg. Hvis vi får er par gode signeringer er vi ikke langt fra Odd kvalitetsmessig spiller-for-spiller. Jeg synes fortsatt ikke Strømnes er god nok – Hernandez ned og Hanche inn for Sarpsborg? Eller mister vi for mye defensivt?
 4. Men altså: dommeren hadde jo uansett dømt om det var VAR eller ikke! Det var ingenting ved situasjonen han ikke så! Herregud!
 5. Lol! Kan det virkelig stemme at grunnen til at det er så lite motstand mot VAR er at folk tror det vil gagne favorittlaget dems? Minner meg om de undersøkelsene som viser at 90% tror de kjører bedre enn gjennomsnittet.
 6. Takk, kjempefint med høydepunkter. Hvor finner man de egentlig?
 7. Heisann, her må jeg bruke spesialkunnskapen min og arrestere deg litt. Å si at Notts har en fysisk spillestil er sant 99/100 sesonger, men akkurat det året Valencic var der spilte de faktisk totaal voetbal med nederlenderen Ricardo Moniz som trener, hvertfall frem til han fikk sparken rundt juletider. Dessverre falt Valencic fortsatt gjennom.
 8. Ikke hvis kameraet hadde vært rettet et annet sted enn hendelsen!
 9. Uansett forutsetter denne diskusjonene noe jeg mener er feil: at VAR forbedrer fotball. Som den har blitt brukt så langt har det hvertfall ikke vært bra, og at dette bare er fordi dommere ikke vet hvordan man bruker det er vanskelig å tro.
 10. Jeg trodde ikke VAR fungerte med at man installerte kameraer på hver stadion det skulle brukes, antok at man bare brukte tv-bildene. Det er vel sånn? Eller vet du at det er annerledes? Det andre poenget ditt har vel ikke så mye med VAR å gjøre, i og med at vi vanligvis vil få svar på ting vi vil vite via tv-bilder bortsett fra i helt spesielle situasjoner, og i de situasjonene kan ikke VAR hjelpe noe særlig uansett.
 11. Hvem bryr seg om norske dommere får internasjonale oppdrag?! Det som er mest idiotisk med at du nevner det i sammenheng med denne kampen er at ingen engang vet hva som skjedde, fordi kameraene ikke plukket det opp. Så VAR hadde ikke hjulpet uansett. Eller hva?
 12. For en latterlig kommentar. Har du ikke sett på kvinne-VM? Denne typen reaksjonisme minner meg om de som ber om tilbakeføringen av dødsstraff når det skjer et eller annet grusomt mord. Vi MÅ HA rettfferdighet, koste hva det koste vil!! Heia Stabæk, heia fotball, ned med VAR.
 13. Det som er litt komisk nå er at hele greia har blitt nok en gladsak om hvor fantastisk MØ er blitt. Vet ikke hva det sier mest om egentlig.
 14. Hæ, @s-simen, like du ikke MØ? Vet du ikke hvor god han er eller?! Men seriøst: selv om tonen hans er litt i slemmeste laget synes jeg ikke det er riktig å si at han har bidratt til å gjøre vanskelig å være kvinne og være flink, eller å sammenligne han med høyremann Jacobsen. Selv om han har kritisert en kvinne har han tross alt forsvart 20 andre. Jeg ser heller ikke at det at han har ført til mer medieoppmerksomhet rundt temaet var negativt denne gangen. Temaet hadde allerede fått massiv oppmerksomhet før han blandet seg, så tror det kan være fint for landslaget å føle at de har så mye støtte som mulig heller enn at masse negativitet forblir uimotsagt.
×
×
 • Create New...