Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

212

About WilliamStabæk4eva

 • Rank
  Nærmer seg de 100 første

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Helt e9 at det flott at det er så mange flinke folk som heier på Stabæk! Jeg synes Robinho's forslag er kult nok, men kanskje litt vanilla? Stabæk er tross alt annerledesklubben. Sleng opp et klokketårn i et hjørne eller noe for å skille se litt ut.
 2. Iflg stb.guru fikk han fortsatt starte mot Start, som kanskje sier noe om hvordan ting har endret seg de siste femten årene. For øvrig kom Christiand Sund inn som innbytter i Kristiansand den dagen.
 3. Hadebra! Dessverre tror jeg Ingen Andre enn Olsen blir noe bra.
 4. Var det jeg også tenkte fordi i det siste har det alltid vært to år på rad, men som nichb sier er det jubileumsår også så var litt usikker. Grunnen til at jeg spør er at julen ikke er så langt unna, og litt dumt å kjøpe en gave som allerede er utdatert.
 5. Vet noen om det kommer ny drakt for 2020-sesongen?
 6. Litt overrasket over konsensusen om å ville ha LSK ned, spesielt hvis det går på bekostning av Stabækseier mot TIL. Vet de suger, men de er tross alt en lokal klubb vi har god statistikk mot, blir synd å miste de oppgjørene. Samtidig hadde det selvsagt ikke vært meg imot om de (eller Godset for den saks skyld som payback for ifjor) måtte ut i kvalik.
 7. Noe av det viktigste for meg er en stadion med sjel, ikke bare fire identiske sider som ser ut som de kunne kommet fra et ferdighus byggesett.
 8. Påfallende og veldig fint hvor mye bedre Askildsen har blitt siden han så så inkompetent ut i starten av sesongen. Ellers synes jeg det er rart at ikke LSK er høyere på tabellen med tanke på hvor gode de ser ut. Not!
 9. Vet du (eller noen) hvor man kan få tak i flere høydepunkter fra kampene våre fra den æraen og frem til 2006? Etter det er de heldigvis samlet på stb.guru, men skulle veldig gjerne likt å se noen av dem og finner bokstavelig talt ingenting gjennom google.
 10. Enda en for naturgress. Vi er tross alt annerledesklubben, ikke akkurat-som-alle-andre--klubben.
 11. Digg! Deilig! Hurra! Skytte megabra. Stoppere kjempebra. Og når var sist Lumanza gikk av og vi ble bedre? Bra Askildsen!
 12. Dette visste jeg ikke, men potensielt bra hvis sant. Hvor sikkert er det?
×
×
 • Create New...