Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

331

About WilliamStabæk4eva

 • Rank
  skravlekjerring

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

501 profile views
 1. Men hvordan kan dommeren gi straffe der? Er jo ikke mer en tjue minutter siden han ikke ga straffe på en mye mer åpenbar hands med var-sjekk og greier. Latterlig. Håper litt motvillig at Molde går videre om enn for å bevise at norsk fotball er litt bedre enn jeg frykter.
 2. Så for å oppsummere har sentral midtbane vært problemet denne sesongen, selv med to av våre på papiret beste spillere og selv om både back- og spissplassene har vært, skal vi si, tynt besatt. Men han som spilte midtbane ifjor høst da vi var et topplag trenger vi hvertfall ikke tilbake. Kildene mine sier at noe skurrer.
 3. Wohhoooooo! Synes Vetlsesen har tatt store steg i år – bokstavelig talt, den gode teknikken hans har blitt supplert med godt fotarbeid også. Kan bli veldig veldig god.
 4. Hehe ja, god kvalitets kunstgress er bedre enn alt det. Og du har sikkert også rett i at dette er et fint sted å avslutte kunstgressdiskusjonen, virker jo ikke som så mange bryr seg uansett, og fotball på kunstgress er jo fortsatt fotball (fotball med VAR derimot...). Mitt forslag til miljøtiltak er at vi lager målene av beiset treverk.
 5. Jeg har ingen statistikk, men er selv fra kunstgressgenerasjonen og for meg og alle jeg spilte med var kamper på gress svært gjevt og noe vi ønsket så mye som mulig av. Tror det er ganske ukontroversielt at fotballspillere foretrekker ekte gress.
 6. Det er veldig hederlig av deg å prioritere det du anser som hva som er best for de aldersbestemte/de som spiller seriekampene sine der foran hva du kanskje helst hadde fortrukket som supporter. Problemet er at de du så gjerne vil glede ikke vil ha kunstgress men ekte gress. Det gjelder hvertfall de som spiller seriekampene sine der og også (sånn var det hvertfall for meg, i en altfor skakket stund riktignok), vil jeg tro, de unge som har som mål å spille der (også slik det var for meg).
 7. Men alle disse argumentene fungerer jo like godt for å bytte til kunstgress på Nadderud allerede. Vet ikke om dette faktisk er mulig pga friidrett, men hadde du vært for det hvis det var mulig?
 8. Om prislappen forsvares står og faller på om det som gjør det så himla dyrt, nemlig publikumskapasiteten, blir godt utnyttet. Når det er sagt, om det stemmer at man med dagens antall baner sprenger kapasiteten og er på desperat jakt etter en kunstgressbane til skjønner jeg jo at det blir vanskelig å unngå kunstgress. Jeg antok derimot at det ikke først og fremst var kommunen som var opptatt av at det skulle bli kunstgress men Stabæk selv, på grunn av mye lavere vedlikeholdskostnader. Hadde vært fint å få klarhet i dette.
 9. Jaha, det står faktisk det i redegjørelsesbiten. Hvis det allerede er regulert inn som kunstgress er det jo ikke verdt å diskutere. Men det fremstår fortsatt noe uklart for meg hva som faktisk har blitt bestemt, spesielt siden i eksempelet du viser til blir noe som egentlig er utrolig viktig nevnt i en bisetning, og ikke fremstår som del av et reguleringsforslag. Siden du tydeligvis har satt deg bedre inn i saken enn meg, vet du om et tydeligere eksempel?
 10. I den linken sier de bare at dagens nadderud får kunstgress, ikke at den nye får det: Dagens kamparena flyttes litt nordover og får kunstgress, slik at banen kan brukes til kamper mens nytt stadion blir bygget.
 11. Jeg viser til Stairs sitt gode innlegg på forrige side.
 12. Stadion må jo uansett bygges for at det skal være mulig med naturgress, i tilfelle vi blir pålagt det i fremtiden, eller i tilfelle vi faktisk vil det selv. Så dette er ikke et spørsmål som kommer til å sinke prosessen. Synes det er litt rar stemning her, virker som om de fleste tror at naturgress er en ren utopi. Men det kan det jo ikke være, siden både vi og mange andre i ES faktisk spiller på naturgress.
 13. Altså, Nadderud slik den står nå har jo naturgress, så helt utenkelig er det jo ikke at nye Nadderud også får det, hvis vi vil ha det. Slik det ser ut fra bildene på forrige side blir det to kunstgressbaner ved siden av stadion, finnes grenser for hvor mange kunstgressbaner man trenger innenfor en kvart kvadratkilometer.
 14. For meg er ikke miljøeffekten det aller viktigste, selv om det også er viktig – ikke minst som symbolpolitikk. Det viktigste er at fotball er en mye bedre tilskuersport på ekte gress. Dette burde veie ganske tungt all den tid profesjonell fotball eksister for publikum.
×
×
 • Create New...