Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

297

About WilliamStabæk4eva

 • Rank
  skravlekjerring

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. Tror ikke man kan beskrive det som å måtte gå på nåler å ikke skrive ting som kan tolkes som om de hever norske spillere over andre.
 2. Det som virkelig tar både forumet og klubben i feil retning er hvis innlegg som kan tolkes som om de hever Stabæk-spillere med norsk pass over andre Stabæk-spillere forblir uimotsagt. Eller? Men joakkkim har nå forklart at det ikke var slik ment, og da er det selvfølgelig greit.
 3. Lurer på hva f.eks Luc ville synes om han hørte det. Det er gøy med spillere oppvokst et steinkast fra Nadderud, men utenfor Bærums grenser ser jeg ikke hva nasjonalitet har med saken å gjøre.
 4. On to foreløpig, men vi kan jo håpe! (Spesielt hvis Stengel fortsetter å bare la han skyte fra to meter)
 5. Kanskje vi kan be om sånn VAR som aldri bruker mer enn tretti sekunder og aldri ender med håpløse annulleringer/straffer/røde kort basert på streker og super slow-mo? Og som attpåtil er gratis? Skjønner egentlig ikke hvorfor PL, bundesliga, la liga, etc. ikke har gått for noe sånt.
 6. Synes det er litt i overkant med negativitet her. Han spilte virkelig ikke bra igår, men han var ganske god i førsteomgangen mot Mjøndalen da han fikk ballen attved kanten og kunne bruke farten sin. Helt ubrukelig er han ikke.
 7. Synes ikke han har noe særlig førstepersonsautoritet i dette tilfellet, alle ser jo hva som skjer: han tar kisen i skulderen i det han skyter og forstyrrer han. Ingen tvil om det, men er jo ikke nødvendigvis straffe av den grunn. Jeg mener det er uvanlig at det blir straffe i sånne situasjoner, ergo billig.
 8. For noe elendig bullshit. Svakt svakt svakt, og selv om Kinoshita kanskje var verst er det helt uforståelig for meg at vi ikke klarer å forsvare oss bedre på angrepet som førte til straffen. Og dette med at dommeren sa unnskyld til Fagermo i pausen må bli oppklart. Det kan vel ikke være sånn at dommeren skal sitte og se på repriser i pausen? Lukter kompensasjonsdømming uansett, for den straffen var selve definisjonen på billig, men enda mer isåfall.
 9. Fagermo mener Kassi skulle hatt direkte rødt kort, sykt nok, men det som enda mer oppsiktsvekkende er at han sier dommeren har sagt unnskyld i pausen. Midt i kampen?! Kan ikke stemme.
 10. E9 men han har vært god lenge, spesielt mot enga om ikke kommentatoren tar helt feil.
 11. Anders Trondsen hadde noe veldig samisk over seg selv om han påsto han kom fra Lillehammer.
 12. Betyr det at vi har begynt med lønnede juniorlagsspillere? Vet Vålerenga har drevet med det en stund, men sist jeg sjekket (riktignok for ca åtte år siden) gjorde ikke Stabæk det.
 13. Forsiktig så du ikke flyr for nærme solen, ikarus!
×
×
 • Create New...