Gå til innhold

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømme

45

Om WilliamStabæk4eva

 • Rang
  blodfersk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

73 profilvisninger
 1. WilliamStabæk4eva

  Nye spillere

  Burde vi signere Sarr? Nei, fordi han har en sak som ikke har blitt avsluttet ennå, som betyr at han kanskje blir utilgjengelig pga. fengsel. Men dette er en pragmatisk beslutning, ikke moralsk. Det er en fantastisk side av Norge at man antar uskyldighet inntil det motsatte har blitt tilstrekkelig bevist, og dette gjelder fotballspillere også. Hvis saken avsluttes og han ikke blir dømt ville jeg vært stolt hvis Stabæk, som kanskje eneste klubb i Norge, var modige nok til å stå opp for gode rettsprinsipper. Å si at vi ikke burde signere han fordi han er et "svin" er derfor helt bak mål. (Edit: og bare så det er klart er jeg 100% feminist og bak metoo)
 2. WilliamStabæk4eva

  Henning Berg

  Jeg synes det er bra vi ikke har noen her som krever avgangen hans, selv om jeg ville skjønt det om noen gjorde det. Det har ikke vært bra, og hvertfall ikke idag. Men å sparke trenere hele tiden er en dritdårlig ide, så hvis det skal skje må det være fordi han rett og slett ikke vil spille den offensive fotballen Stabæk er kjent for. Ellers burde vi bare håpe at han har det i seg og at IAO klarer å få tak i noen gode nok spillere.
 3. WilliamStabæk4eva

  Tilskuertall

  Så vidt jeg kan se utifra stb.guru (som altså rapporterer stabæks første og siste kamp) har lengden på sesongene vært m.m. som følger siden 30-lagsserien ble introdusert: 2009 – 7mnd17d 2010 – 7mnd23d 2011 – 8,mnd7d 2012 – 7mnd23d 2013 – 7mnd25d 2014 – 7mnd9d 2015 – 7mnd2d 2016 – 7mnd25d 2017 – 7mnd25d 2018 - 8mnd13d I fortiden har vi altså klart ganske greit (og så vidt jeg kan huske uten at noen snakket om for tett kampprogram for spillerne skaderisikomessig) å holde lengden på serien nede, selv i turneringsår. Men det er det slutt på nå. Å strekke sesongen er ikke noe NFF gjør fordi de må, men fordi de vil.
 4. WilliamStabæk4eva

  Tilskuertall

  At fall i publikumsantall har flere grunner er sikkert sant. Uansett bekrefter du det jeg sa: NFF anser ikke lang sesong som det beste av mange dårlige alternativer, slik du fremsto det som tidligere. De vil ha lang sesong uansett. For øvrig sier de at det vil gagne klubbfotballen, ikke bare landslaget. Det er hvertfall hva de sier her: https://www.fotball.no/turneringer/eliteserien/2017/hovedterminliste-2018/. Derfor mener jeg NFF skal kritiserer her. Og dette er ikke kritikk for kritikkens skyld: jeg vil at de skal gjøre noe med det slik at vi unngår den type fiasko som vi har hatt i år.
 5. WilliamStabæk4eva

  Tilskuertall

  Det er veldig fint å få belyst fra Posse hvor komplisert prosessen med å avgjøre terminlisten er. Kanskje er det litt for mange som er med å bestemme? Sånn som det har vært i år mener jeg det ikke kan være igjen og igjen om norsk fotball skal tilbake til gamle høyder. Jeg tror de fleste her er enige om det. I år har det ikke vært bra, og det er ansvaret til de som har ansvaret med å sette opp terminlisten. Det er NFF. Posse, du fremstiller (håper ikke jeg munnsetter ord på deg her) det som en utrolig vanskelig prosess der lang sesong egentlig var det beste av mange dårlige alternativer. Men NFF selv sier at sesongstrekking er et mål i seg selv. Enten så tar du feil, eller så lyver NFF.
 6. WilliamStabæk4eva

  Tilskuertall

  Nå kom jeg på et knallgodt argument til her i farta. Posse vil gjerne at vi skal sammenligne midtukekamp med vinterkamp som om dette var likestilte kamper. Men det er det selvfølgelig ikke. Den ene er midt i sesongen, den andre helt i begynnelsen eller helt på slutten. Og som alle vet er kampene helt i begynnelsen og (spesielt) helt i slutten de aller viktigste. Dermed er det enda viktigere at de spilles under gode forhold (eller spilles i det hele tatt, slik de i begynnelsen av årets sesong ikke ble). Det er nok riktig at dette er komplisert. Men å strekke sesongen er uansett et uttalt mål, så det er ikke bare fordi det MÅ være sånn.
 7. WilliamStabæk4eva

  Tilskuertall

  Burde jeg være stolt eller flau over at du lagde en bruker for å svare på innlegget mitt?! Uansett, for å svare: -Hvis NFF iverksetter klubbenes dårlige ide er selvfølgelig NFF kritikkverdige. NFF skal gjøre det som er best for norsk fotball. Hvis det er noe annet enn hva klubbene ønsker får det så være. -Om det er en dårlig ide kan selvfølgelig diskuteres, men 6000 tomme seter på cupfinalen sier mye. Og at Stabæk spilte de tre første kampene av sesongen borte var også ganske dritt. -Det verstefallsscenariet du beskriver kan unngås ved at vi ikke slipper spillerne som vi trenger til U20 VM på samme måte som vi ikke ville sluppet dem til U17 VM.
 8. WilliamStabæk4eva

  Tilskuertall

  Dette er en veldig rar ting å si, all den tid NFF (ved "konkurransedirektøren" Nils Fisketjønn) har gått ut i media og bekreftet ved flere anledninger at de har som mål å "strekke" sesongen. Så det virker mer som det er du som ikke helt henger med i svingene her. Riktignok skylder de på at det er noe klubbene er de som vil ha det sånn, noe som for øvrig også er rart siden det virker som de nesten innrømmer at det er en dårlig ide. Og at det er en dårlig ide er alle er unntatt deg enig om. Personlig ser jeg heller ikke at U20 VM skal (eller kan) være noe vi må stanse eliteserien for. Profesjonell fotball burde trumfe u-landslagsfotball.
 9. WilliamStabæk4eva

  stb.guru

  Anbefaler alle å ta en titt på høydepunktene fra hjemmekampen mot Bryne 4. mai 2013, i førstedivisjon, spesielt de som har glemt det som skjedde på 2-1 til Bryne 3.12 minutter ut i videoen: https://youtu.be/kb9igmZa114 Stabæk var kanskje ikke på sitt beste det året, men det var veldig gøy å være stabæksupporter allikevel. Takk til stb.guru som gjør det enkelt å gjenoppleve slike minner!
 10. WilliamStabæk4eva

  Turtråd: Sandefjord - Stabæk

  Hvor på bekkestua går bussen fra?
 11. WilliamStabæk4eva

  Turtråd: Sandefjord - Stabæk

  Jeg vil gjerne være med på bussen, og er medlem i SS, men har dessverre ikke passordet jeg trenger for å melde meg på på medlem.stabaek.no/bortetur , og grunnet ødelagt mobil kan jeg heller ikke generere nytt passord. Kan jeg melde meg på på en annen måte?
 12. WilliamStabæk4eva

  Kamptråd: Strømsgodset-Stabæk

  Jeg synes det så ut som at ballen traff muren og fikk en retningsforandring. Isåfall er det ingen keepertabbe.
 13. WilliamStabæk4eva

  Årets spiller 2016

  Jalland med knusende seier? Nå får du for hælvete slutte å være så jævlig nesevis, lillegutt! Jalland har vært i Stabæk siden du gikk i bleier og har en høy stjerne i klubben og blant fansen. Er kjernekar som fortjener respekt. Flaut.
 14. WilliamStabæk4eva

  stb.guru

  Har opprettet bruker bare for å si hvor jævlig dritbra det her er. Ikke bare kjempefint at jeg nå enkelt kan gjenoppleve for eksempel Lyn borte 2008, men også skikkelig oppløftende har Stabæk har såpass engasjerte supportere at dette er blitt gjort. 10/10!
×