Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

191

About WilliamStabæk4eva

 • Rank
  Begynner å komme seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

323 profile views
 1. Påfallende og veldig fint hvor mye bedre Askildsen har blitt siden han så så inkompetent ut i starten av sesongen. Ellers synes jeg det er rart at ikke LSK er høyere på tabellen med tanke på hvor gode de ser ut. Not!
 2. Vet du (eller noen) hvor man kan få tak i flere høydepunkter fra kampene våre fra den æraen og frem til 2006? Etter det er de heldigvis samlet på stb.guru, men skulle veldig gjerne likt å se noen av dem og finner bokstavelig talt ingenting gjennom google.
 3. Enda en for naturgress. Vi er tross alt annerledesklubben, ikke akkurat-som-alle-andre--klubben.
 4. Digg! Deilig! Hurra! Skytte megabra. Stoppere kjempebra. Og når var sist Lumanza gikk av og vi ble bedre? Bra Askildsen!
 5. Dette visste jeg ikke, men potensielt bra hvis sant. Hvor sikkert er det?
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Will_Donkin Første Stabæk-spiller fra eton. Kanskje han kan ringe Boris og be han slappe av litt?
 7. e9. Vanskelig å se hvorfor Mjøndalen sikter seg inn på han, som eurosporteksperten også sier.
 8. Hæ... Skytte ikke et stort tap om han forsvinner.. Hæ? Mannen holdt unna et helt lag i et helt minutt i hjørnet på slutten. Å ha en spiller med sånne ferdigheter er herlig. Å miste han vil bli megatrist.
 9. Helt enig. Når han får litt plass er han livsfarlig. Tipper han ikke har fått den plassen så mye før i år fordi vi ikke har hatt den sterke midtbanen som har ramlet ned i fanget på oss i løpet av dette forventnings- og forhåpningsovergående overgangsvinduet.
 10. For et mål. Årets. Det hadde vært fint om han ble her hele karrieren.
 11. Hei Posse og takk for at du svarer så langt og utfyllende. Jeg merker at du bare addresserer meg i dette innlegget, men som du ser er det mange som har identiske bekymringer (også blant flaggveiverne selv) så du bør nok utvide den horisonten litt. Dette er ikke bare flisespikkeri, jeg mener at gitt hvor mange som har uttrykt misnøye er dette noe som må tas seriøst. Jeg er glad for at du tar Potters konstruktive forslag seriøst, men kanskje vi kan få en litt klarere ja/nei på om flaggveivingen skal fortsettes slik som igår? Ellers er jeg uenig i de to tingene tingene jeg har sitert fra innlegget ditt. Først: fotball er ikke et spill, hvertfall ikke når det ikke er 3-0, hvor man kan tåle å gå glipp av det du kaller "småspill på tvers i eget forsvar" fordi det småspillet på et halvsekund kan bli til en stor målsjanse både den ene og den andre veien. And: Hovis ser på kampen, ikke på oss, selv om det er sant at de ser oss (og sikkert føler synd på oss). Historien du forteller om fotballspilleren som går i gresset, ser flaggene våre, og blir så insiprert at han spretter opp og vinner andreballen er veldig fin. Men den hører hjemme i en sentimental hollywoodfilm, ikke som en beskrivelse av virkeligheten. Uansett vil jeg ikke inn i skyttergravene her. Jeg setter veldig pris på de som jobber masse for SS og for Stabæk. Jeg synes det er kjempefint og er veldig stolt av det, selv om jeg gjerne vil endre akkurat denne lille detaljen . Så takk for det.
 12. Jeg skjønner at folk vil at SS skal se bra ut og at flagg er viktige virkemiddel. Men jeg skjønner ikke at de er viktige under selve kampen, eller hvertfall ikke spesielt mye av tiden. Hvem er det egentlig som ser på SS mens kampen spilles? Ikke TV-kameraene. Ikke spillerne. Ikke Hovis. Så det argumentet kjøper jeg ikke. Flagg kan sammenlignes med tifoer: akkurat som vi ikke dekker oss med tifo midt i kampen bør vi heller ikke gjøre det med flagg, uavhengig av hvor bra det måtte se ut. Ellers ser jeg positivt på forslaget om å bruke flagg av mindre størrelser og skjerf. Dette er måter å få gode visuelle effekter som ikke ødelegger sikten til de som ikke ønsker sikten ødelagt.
×
×
 • Create New...