Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

168

About WilliamStabæk4eva

 • Rank
  Begynner å komme seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

273 profile views
 1. e9. Vanskelig å se hvorfor Mjøndalen sikter seg inn på han, som eurosporteksperten også sier.
 2. Hæ... Skytte ikke et stort tap om han forsvinner.. Hæ? Mannen holdt unna et helt lag i et helt minutt i hjørnet på slutten. Å ha en spiller med sånne ferdigheter er herlig. Å miste han vil bli megatrist.
 3. Helt enig. Når han får litt plass er han livsfarlig. Tipper han ikke har fått den plassen så mye før i år fordi vi ikke har hatt den sterke midtbanen som har ramlet ned i fanget på oss i løpet av dette forventnings- og forhåpningsovergående overgangsvinduet.
 4. For et mål. Årets. Det hadde vært fint om han ble her hele karrieren.
 5. Hei Posse og takk for at du svarer så langt og utfyllende. Jeg merker at du bare addresserer meg i dette innlegget, men som du ser er det mange som har identiske bekymringer (også blant flaggveiverne selv) så du bør nok utvide den horisonten litt. Dette er ikke bare flisespikkeri, jeg mener at gitt hvor mange som har uttrykt misnøye er dette noe som må tas seriøst. Jeg er glad for at du tar Potters konstruktive forslag seriøst, men kanskje vi kan få en litt klarere ja/nei på om flaggveivingen skal fortsettes slik som igår? Ellers er jeg uenig i de to tingene tingene jeg har sitert fra innlegget ditt. Først: fotball er ikke et spill, hvertfall ikke når det ikke er 3-0, hvor man kan tåle å gå glipp av det du kaller "småspill på tvers i eget forsvar" fordi det småspillet på et halvsekund kan bli til en stor målsjanse både den ene og den andre veien. And: Hovis ser på kampen, ikke på oss, selv om det er sant at de ser oss (og sikkert føler synd på oss). Historien du forteller om fotballspilleren som går i gresset, ser flaggene våre, og blir så insiprert at han spretter opp og vinner andreballen er veldig fin. Men den hører hjemme i en sentimental hollywoodfilm, ikke som en beskrivelse av virkeligheten. Uansett vil jeg ikke inn i skyttergravene her. Jeg setter veldig pris på de som jobber masse for SS og for Stabæk. Jeg synes det er kjempefint og er veldig stolt av det, selv om jeg gjerne vil endre akkurat denne lille detaljen . Så takk for det.
 6. Jeg skjønner at folk vil at SS skal se bra ut og at flagg er viktige virkemiddel. Men jeg skjønner ikke at de er viktige under selve kampen, eller hvertfall ikke spesielt mye av tiden. Hvem er det egentlig som ser på SS mens kampen spilles? Ikke TV-kameraene. Ikke spillerne. Ikke Hovis. Så det argumentet kjøper jeg ikke. Flagg kan sammenlignes med tifoer: akkurat som vi ikke dekker oss med tifo midt i kampen bør vi heller ikke gjøre det med flagg, uavhengig av hvor bra det måtte se ut. Ellers ser jeg positivt på forslaget om å bruke flagg av mindre størrelser og skjerf. Dette er måter å få gode visuelle effekter som ikke ødelegger sikten til de som ikke ønsker sikten ødelagt.
 7. Dette var fint å høre. Da oppfordrer jeg de som tar disse avgjørelsene å høre etter. Hvis ikke det kuttes ned er det altså fare for at SS blir en ganske snever supporterklubb, og det er verken bra for SS eller Stabæk.
 8. Nei hovis er ikke aktuelt. For mye sol og rosenborgsupportere. For øvrig helt enig i at flaggveivingen ikke bør bort. Mener bare at den bør trappes ned.
 9. Altså, jeg har vært i SS hele mitt liv siden jeg var 6 år (i de dagene var det tydeligvis ikke så nøye med alderen, vet ikke om det er det nå). Jeg kan ikke huske at det har vært så ille som det er nå mtp sikten i foregående sesonger, og mener at denne forandringen bør diskuteres. Hvis alle er enige her om at flaggingen er fin slik den er nå er det helt greit. Det som skjer da er at jeg (+far,+bror) setter meg et annet sted og ikke fornyer medlemskapet. Synd for oss, men vi er tross alt bare noen prosenter av feltet, så ikke noe stort tap for SS. Det vil jeg gjerne ha klarhet i før jeg tar det relativt drastiske skrittet er om andre føler det slik som meg.
 10. Kjære alle. Jeg synes vi bør ha en diskusjon om flaggveivingen på SS-feltet, og mener den er såpass viktig at den fortjener en egen tråd. Mitt syn er at det har gått for langt. Det forstyrrer såpass for sikten både for oss i SS og de som sitter på andre siden av gjerdet at det går utover fornøyelsen. Kjør diskusjon.
 11. Jeg er enig med de som sier at han fortjener en ny sjanse under ny trener siden han gjør det så bra i Finland. Han fikk jo knapt spille i høst, og vi har faktisk sett to eksempler i vår (Demidov og Braaten) på at man kan være god selv om man ikke er god nok for Berg.
 12. Bidro Hernandez så mye offensivt i dag da?
×
×
 • Create New...