Gå til innhold

SuperDungeonMaster

Bruker
  • Innholdsteller

    746
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

Alt skrevet av SuperDungeonMaster

  1. Kan vi få på plass en eller annen tjommi med mobilen sin? En Facebook live eller noe piss?
  2. Aftenbladet viser kampen. Prøveabbo for en krone. https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/On3oMO/Video-fra-Aftenbladet#108662
  3. Men fra og med 15. mars avvikles au-pair ordningen. Da trengs det selvsagt 10-etasjers parkeringshus for å fylle dagens Nadderud.
  4. Er det ikke et alternativ å parkere en plass langs T-banelinja?
  5. Dette er mer det Start-laget jeg kjenner til. 2-1 etter selvmål.
  6. Deilig med 1-1 før pause. Endelig et presist innlegg, og plutselig var det gåll. Det må jobbes med relasjoner.
  7. Pasningsspillet vårt har presisjonen til en afrikansk togrute.
  8. Noen som har noen nyhetssaker eller noe som kan belyse hva som gikk galt her. Ingen hemmelighet at det ikke var en solid match, sier Hoseth, noen som vet hva han sikter til? Uansett står Lyngby som arbeidsgiver til terningkast nei.
  9. Slett ikke mot spillets gang, det der. Start klart best i åpningen. 0-1.
  10. Hyggelig at folk går den veien også.
  11. Og der satt 2-1. Etter 23. corner, eller noe.
  12. Synd Spiten gikk over ende, men den pasningen da! Var det Olderheim som sendte av gårde den?
  13. Ble møtt av klubben min da jeg gikk inn på Radiumhospitalet i dag. Vet ikke om vi fortsatt har denne kampanjen, men jeg synes den var fin.
  14. Men Tjelmeland har ett år igjen av kontrakten, og slik jeg har skjønt det har Start en økonomisk situasjon der å sparke en trener ikke er noe de har råd til. Men det Start-styret der kan fort finne på å gjøre mye rart, de, når jeg tenker meg om.
  15. Jeg ønsker at vi satser på Kai og Olderheim framover. Også kanskje få inn ny rutine sammen med de.
  16. Jeg tror dette er det mest "old man yells at cloud"-ete jeg har skrevet her inne, men er det bare jeg som synes volumet på den outro-musikken er veldig høy? Det er liksom den pipelyden i hodet etter at trommehinna ryker som forteller meg at episoden er slutt. Men elsker podden, til og med luke 7-10!
  17. Og det er vel egentlig helt fair. Det hadde vært jævlig kult om Bob valgte å bli med videre, men vi må også innse at dette er en mann med en CV som tilsier noe helt annet enn OBOS (selv om han aldri har rykka opp, som enkelte her har hengt seg opp i).
  18. Men hey, en postkasse på Bermuda er kanskje også et alternativ. Men det er vel ganske dyrt å sette opp?
  19. Slik jeg skjønner det, må du, dersom du er skattemessig bosatt i Norge, som utgangspunkt skatte av formue selv om den befinner seg i utlandet. Men dette kan variere alt ettersom hvilke skatteavtaler Norge har med det aktuelle tredjelandet.
×
×
  • Opprett ny...