Jump to content

JeanClaude

Bruker
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

JeanClaude last won the day on February 10 2018

JeanClaude had the most liked content!

Community Reputation

671

About JeanClaude

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

327 profile views
 1. Nå er det jo ikke vanlig at overgangssummer er offentlige, men synes det høres voldsomt ut. Tror noen må ha blandet kroner og dollar her. Likevel er det noe litt rart her: Deila hadde akkurat inngått en 3 års kontrakt med Enga og han skal ha hatt langvarig kontakt med gruppen som eier New York. MEN tilbake til oss selv - tror vi har ES beste trener og jeg kan ikke se noen trenere i markedet som vil hjelpe Enga til å bli en toppklubb igjen
 2. Nordlie og Rekdal sikler vel etter etter jobben - men kanskje Hareide er aktuell og vil seg selv så vondt ?
 3. Sheikh Mansour skal være skal visstnok være god for rundt 270 milliarder så han har penger hvis han vil bruke noe "småpenger" på en middels trener som Deila !!
 4. Synes også beløpet høres voldsomt ut. Lurer på om ryktet blander USD og NOK her.
 5. Synd Deila tydeligvis forsvinner fra Enga til New York. Synes vi har hatt et brukbart tak på dem under hans ledelse med 4 poeng mot dem i 2019. Det ryktes at Enga får en overgangssum på USD 10 m for han. Ledelsen må le hele veien til banken hvis summen er riktig...
 6. Spennende kamp mellom Start og Lillestrøm. Synes Start var best, men på Åråsen kan alt skje og dumt at Lillestrøm tok poeng på bortebane. Syntes ikke Nordlie gjorde noen forskjell for spillestilen. Straffen var billig og Brynhildsen fks har vel aldri fått noe ved slik paralelløping og fall. Synes Start flere ganger var sterke i en til en situasjoner og det kan godt bli avgjørende og sende fugla ned. Tipper 1 - 1 i returkampen og Lillestrøm ned....
 7. Ranheim ble ganske mørbanka av Viking på onsdag og har flere spillere ute med skader. . De satset ALT i Stavanger, men gikk på 3-0 tap. Cupfinale var det meste de kunne håpe på. Ranheim et et dårlig hjemmelag, så her burde vi ha sjanser til å ta en trepoenger.
 8. Det var interessant å se Viking - Ranheim i går. Viking ville opplagt mest og Ranheim kom til få sjanser. Mange lange oppspill på Bakenga skulle gi uttelling, men gjorde det ikke. Erlien som kanskje er den farligste spilleren, fikk lite å jobbe med. Han kan likevel tenkes å lage problemer for vår høyreside med farten sin og at han er god en mot en. Han må passes på og ikke få rom. Storflor som er blitt 39 er blitt langsommere, men har en følsom innleggsfot og har tidlige ofte vært god på assist opp mot Bakenga. Ranheim må nesten vinne mot oss og kommer til å jakte hver eneste ball over hele banen. Det gir en type kamp som ikke er lett å vinne for oss. Mot Viking stod de høyt til å begynne med og det gikk dårlig. Skulle ikke undre meg om vi får en kampstart omtrent som oss mot Enga - som også følte at de MÅTTE vinne. Odd tapte der oppe fordi de mistet konsentrasjonen mot slutten og ikke presset ballfører. Ranheim kan spille bra fotball dersom de får plass til å gjøre det. Det må vi forhindre akkurat som Viking greidde det i går !
 9. Har sett kampen på nytt og ble vel mer overrasket over Odd enn over Stabæk. Odd kom tydeligvis til Nadderud for å få med seg ett poeng hjem til Skien. Dette tyder vel på en slags respekt for oss, men også at de ikke later til å være veldig opptatt av hvor de havner der oppe på tabellen. At Skienslaget kom til Nadderud og skulle ligge lavt, gjorde forsvarsarbeidet enklere, men samtidig gjorde det at de var vanskeligere å spille ut. Vi var klart nærmest seier, og resultatet er helt greitt. Det som likevel slår meg når jeg analyserer dette er av vi spiller fryktelig forutsigbart. En kan nesten se 2-3 trekk framover og det går ofte langsomt. Savner råskap og og ikke minst kjappe stikkere som kunne åpne Odds forsvar. Vet ikke hvorfor ikke Lumanza fikk spille, men han har tidvis evnen til å spille de overraskende ballene som skal til for å åpne forsvaret hos motstanderlaget. De fire siste kampene spiller vi mot lag som i varierende grad må ha trepoengere og jeg tror vi kommer ut i noen skikkelige basketak - men motstanderlagene må fram på banen - noe som burde skape åpninger, skåringer og seire.
 10. Jeg er enig med deg, men er ikke "med vilje" og "med intensjon" (hensikt) omtrent det samme da ? Det kommer sikkert fortsatt til å bli tolkningsspørsmål i reglene - hva er skulder, hva er arm osv. Helt kommer ikke en ikke unna tolkninger før VAR er der - og selv da må det tolkning av bilder til....
 11. Slik jeg ser dette etter å ha dømt på noe lavere nivå, er dette en handssituasjon hvor spiller ikke har hensikt (viljehands), men kan ha fordel av situasjonen. Husker i farten ikke reglene nøyaktig, men handssituasjoner er vanskelige og fordelstolkning er blitt stadig mer vanlig.
 12. Jeg har sett kampen på nytt og kan bare se at dommer gjør en klar feil - dømmingen av straffen til B/G. Det er skulder mot skulder og er verken straffe eller kort. Når det gjelder situasjonen med løpsduellen mot vårt mål, dømmes sjelden hvis ikke forsvarer kommer helt klart bakfra. Vi har hatt en del situasjoner med Brynhildsen som er blitt tatt på samme måten uten å få noe som helst. Slike situasjoner er også ofte et resultat av plutselige kontringer og dommere er ofte dårlig plassert og ser ikke berøringspunktet klart på lang avstand. Situasjonen er på kanten, men spiller faller litt lett. Ellers synes jeg B/G var dyktige til å spille seg gjennom vår midtbane, spesielt i 1. omgang. Vi kom på en slags halvdistanse, uten press og ballen kunne passere til B/Gs angripere som møtte i stadige bevegelser.
 13. Har jeg misforstått noe her ? Trodde planen til nå innebar at gamlestadion skulle bestå som spillested til den nye var ferdig - var det ikke derfor klubben gikk inn for plasseringen med langside mot veien ?
 14. Tror ikke Arbeiderpartiet er noe særlig glade i OIS - og det betyr vel at det er et romslig flertall. Er mer redd for at OISs advokater skal forsinke prosessen. Ser dystert for meg et slags "holding game" hvor politikerne til slutt gir seg for å komme videre...
 15. Har sett på Odd - Rosenborg på nytt. Trønderne sparte noen spillere og fikk med seg et litt heldig poeng. Begge målene i denne 1 - 1 kampen kom på dødball. Odd skåret på corner etter noe som så ut som ett blokkeringstrekk og Rosenborg på et frispark som ble flikket ned i hjørnet - etter en helt klar markeingssvikt fra Odds side. Mange her inne begynner sikkert å bli lei av at jeg skriver om KONSENTRASJON. Likevel våger jeg å si at vi har muligheter til å ta både 1 og flere poeng i Trondheim hvis vi er konsentrerte. En nøkkel til å unngå baklengs er å ikke gi bort cornere og frispark uten av vi er 100% nødt. Vi må også klare å låse av RBKs innspill fra kantene, som ofte spilles mot Søderlund som løper seg fri fra motsatt ende av boksen. Mike Jensen er blitt en slags nøkkelperson i Hornelands endrete spillestil og bør taes vare på. Han er lett å frustrere og surner fort. Under Berg i vår, ville jeg sagt at vi ville vært sjanseløse på Lerkendal. Under Jønsson med et nytt lag, og med ny spillestil, har vi absolutt muligheter i Trondheim.
×
×
 • Create New...