Jump to content

JeanClaude

Bruker
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

JeanClaude last won the day on February 10 2018

JeanClaude had the most liked content!

Community Reputation

687

About JeanClaude

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

366 profile views
 1. Synes klubben bør servere årgangsvin fra 2008 - vårt beste år !
 2. Har sett Mix under treninger. Han virker veldig bra trent og kan sikkert gå rett inn på laget. I disse virustider står vel ikke klubber i Asia øverst på noen spilleres ønskeliste.
 3. Hamkam spilte litt slik flere lag i ES spiller med heftig press på ballfører gjerne med flere mann. Visste at åpningene og rommene måtte komme etterhvert for så sterke er ikke HK at de kan jobbe oss i senk. Lumanza virket ikke helt påskrudd i dag. Minte litt om vår tidligere spiller Annan på en dårlig dag, Han må opp ett hakk minst.
 4. Jeg er uenig med deg i det siste. Hadde jeg vært Olas agent hadde jeg ikke rådet han til å signere med Molde for en måned siden. Med et bra internasjonalt salgsobjekt på utgående kontrakt i stallen min, hadde jeg ikke latt han signere for en norsk klubb mens det var muligheter ute og overgangsvinduet var åpent..
 5. Spiller vi bare 1 kamp på 1 uke i Marbella - eller er det bar ikke satt opp flere foreløpig ???
 6. Nå er det jo ikke vanlig at overgangssummer er offentlige, men synes det høres voldsomt ut. Tror noen må ha blandet kroner og dollar her. Likevel er det noe litt rart her: Deila hadde akkurat inngått en 3 års kontrakt med Enga og han skal ha hatt langvarig kontakt med gruppen som eier New York. MEN tilbake til oss selv - tror vi har ES beste trener og jeg kan ikke se noen trenere i markedet som vil hjelpe Enga til å bli en toppklubb igjen
 7. Nordlie og Rekdal sikler vel etter etter jobben - men kanskje Hareide er aktuell og vil seg selv så vondt ?
 8. Sheikh Mansour skal være skal visstnok være god for rundt 270 milliarder så han har penger hvis han vil bruke noe "småpenger" på en middels trener som Deila !!
 9. Synes også beløpet høres voldsomt ut. Lurer på om ryktet blander USD og NOK her.
 10. Synd Deila tydeligvis forsvinner fra Enga til New York. Synes vi har hatt et brukbart tak på dem under hans ledelse med 4 poeng mot dem i 2019. Det ryktes at Enga får en overgangssum på USD 10 m for han. Ledelsen må le hele veien til banken hvis summen er riktig...
 11. Spennende kamp mellom Start og Lillestrøm. Synes Start var best, men på Åråsen kan alt skje og dumt at Lillestrøm tok poeng på bortebane. Syntes ikke Nordlie gjorde noen forskjell for spillestilen. Straffen var billig og Brynhildsen fks har vel aldri fått noe ved slik paralelløping og fall. Synes Start flere ganger var sterke i en til en situasjoner og det kan godt bli avgjørende og sende fugla ned. Tipper 1 - 1 i returkampen og Lillestrøm ned....
 12. Ranheim ble ganske mørbanka av Viking på onsdag og har flere spillere ute med skader. . De satset ALT i Stavanger, men gikk på 3-0 tap. Cupfinale var det meste de kunne håpe på. Ranheim et et dårlig hjemmelag, så her burde vi ha sjanser til å ta en trepoenger.
 13. Det var interessant å se Viking - Ranheim i går. Viking ville opplagt mest og Ranheim kom til få sjanser. Mange lange oppspill på Bakenga skulle gi uttelling, men gjorde det ikke. Erlien som kanskje er den farligste spilleren, fikk lite å jobbe med. Han kan likevel tenkes å lage problemer for vår høyreside med farten sin og at han er god en mot en. Han må passes på og ikke få rom. Storflor som er blitt 39 er blitt langsommere, men har en følsom innleggsfot og har tidlige ofte vært god på assist opp mot Bakenga. Ranheim må nesten vinne mot oss og kommer til å jakte hver eneste ball over hele banen. Det gir en type kamp som ikke er lett å vinne for oss. Mot Viking stod de høyt til å begynne med og det gikk dårlig. Skulle ikke undre meg om vi får en kampstart omtrent som oss mot Enga - som også følte at de MÅTTE vinne. Odd tapte der oppe fordi de mistet konsentrasjonen mot slutten og ikke presset ballfører. Ranheim kan spille bra fotball dersom de får plass til å gjøre det. Det må vi forhindre akkurat som Viking greidde det i går !
 14. Har sett kampen på nytt og ble vel mer overrasket over Odd enn over Stabæk. Odd kom tydeligvis til Nadderud for å få med seg ett poeng hjem til Skien. Dette tyder vel på en slags respekt for oss, men også at de ikke later til å være veldig opptatt av hvor de havner der oppe på tabellen. At Skienslaget kom til Nadderud og skulle ligge lavt, gjorde forsvarsarbeidet enklere, men samtidig gjorde det at de var vanskeligere å spille ut. Vi var klart nærmest seier, og resultatet er helt greitt. Det som likevel slår meg når jeg analyserer dette er av vi spiller fryktelig forutsigbart. En kan nesten se 2-3 trekk framover og det går ofte langsomt. Savner råskap og og ikke minst kjappe stikkere som kunne åpne Odds forsvar. Vet ikke hvorfor ikke Lumanza fikk spille, men han har tidvis evnen til å spille de overraskende ballene som skal til for å åpne forsvaret hos motstanderlaget. De fire siste kampene spiller vi mot lag som i varierende grad må ha trepoengere og jeg tror vi kommer ut i noen skikkelige basketak - men motstanderlagene må fram på banen - noe som burde skape åpninger, skåringer og seire.
 15. Jeg er enig med deg, men er ikke "med vilje" og "med intensjon" (hensikt) omtrent det samme da ? Det kommer sikkert fortsatt til å bli tolkningsspørsmål i reglene - hva er skulder, hva er arm osv. Helt kommer ikke en ikke unna tolkninger før VAR er der - og selv da må det tolkning av bilder til....
×
×
 • Create New...