Jump to content

Leskur

Bruker
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Leskur last won the day on May 24

Leskur had the most liked content!

Community Reputation

528

About Leskur

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

532 profile views
 1. https://www.budstikka.no/sport/vurderer-amankwah-opp-mot-kampstart/591446!/ Yaw er småsyk, i tillegg til kjenning med lysken. Både han og Solheim vurderes fram mot kampstart. Håper dette ordner seg.
 2. Prøvde å få til det der på FM en gang. Veldig kult at det skjer i virkeligheten!
 3. Transfermarkt sin vurdering regner jeg med.
 4. Janne nevner i intervjuet med Halmstad BK at Rusike har fått en ny skade. Noen som har info?
 5. - Det är annorlunda i dag, men jag tycker att Stabaek är den klubb som är närmast den känslan som jag hade under mina femton år som spelare i HBK, säger Janne. Grattis Janne!
 6. Noen som vet om han fortsatt trener i Sverige med Malmø? Er vel bare å få han over hit i karantene så fort som mulig.
 7. Gratulerer med proffkontrakt! https://www.stabak.no/nyheter/magnus-lundal-har-signert-proffkontrakt
 8. https://podtail.com/no/podcast/ja-vi-elsker-fotball/torgeir-bjamann-del-1/ https://podtail.com/no/podcast/ja-vi-elsker-fotball/torgeir-bjarmann-del-2/ For de som vil bli bedre kjent med vår nye mann. Ble litt overrasket av at han fikk samme antall røde kort som Messi i løpet av karrieren.
 9. https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-leder-trolig-klar-neste-uke/576907!/ Det nærmer seg! Jon regner med en beslutning i løpet av en uke. Kun skandinaviske kanditater, 2-3 stk igjen.
 10. https://www.budstikka.no/fotball/som-a-slippe-kalver-ut-pa-beitet/576719!/ Pluss artikkel. Jönsson og Hugo snakker kort om å starte opp med trening igjen etter nesten tre uker med egentrening. Janne sier de er nøye på å holde avstand og at det blir en del planlegging for å finne øvelser som passer. Funker bra nå, men kan by på litt problemer hvis situasjonen vedvarer over lang tid. Enn så lenge tar vi sikte på NFFs mål om å starte opp i slutten av mai. Prøver å være positiv, men er klar over at det finnnes andre scenarioer. Klubben kjører fysiske tester på spillerne neste uke.
 11. Fremtidig spillersang basert på "The KKK took my baby away"?
 12. Fra VG Samtidig har ni av 16 eliteserieklubber permittert spillere. NISO-leder Joachim Walltin hevder at de ikke kan organisere økter. – I utgangspunktet vil dette forandre ting. Men de som har permittert spillerne, kan fortsatt ikke drive treninger. For du kan jo ikke pålegge ansatte arbeidsoppgaver samtidig som du har permittert dem - selv om spillerne skulle ønske å trene. Klubbene som ikke har permittert spillere, har nå en fordel. De kan mye tydeligere gi instrukser for øktene, sier Walltin til VG.
 13. https://www.tv2.no/sport/11343248/ Treninger i eliteserien starter opp igjen i morgen, men med restriksjoner. Flott at vi unngikk å permitere spillere i perioden.
 14. Vi kan vel håpe på at de trenger pengene til et nytt kontraktforslag til Børven? Han var ikke imonert for en uke siden.
×
×
 • Create New...