Jump to content

Leskur

Bruker
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Leskur last won the day on September 10

Leskur had the most liked content!

Community Reputation

570

About Leskur

 • Rank
  Rutinert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

591 profile views
 1. Boli starter på topp i CL kvaliken mot Dinamo Zagreb om få minutter.
 2. Tobias Børkeeiet sitter på benken for Brøndby nå. Første gang han er med i kamptroppen på over et år!
 3. Tenker med vår relativt beskjedne stall kan to-tre spillere gjøre en forskjell i trøkket på trening. Digger at Janne mener Skytte er en viktig trenings spiller sånn sett!
 4. Men når man først er i gang på tråden som skal fremme positivitet... Dere som ser treningene; har det vært en merkbar endring i landslagspausen?
 5. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/ante-ikke-at-han-var-landslagsaktuell/600936!/ Pluss artikkel. Vår kaptein ante ingenting før han ble vekket lørdag morgen med beskjed om å komme seg på spillerhotellet. Vært en veldig positiv erfaring for han. Har ambisjoner om å spille fast, men ser for seg at det vil ta litt tid. Lagerbäck og Perry har gitt han beskjed om at han er i en brutto tropp på litt over 30 spillere. Gir ekstra motivasjon å vite at han er så nærme troppen. Stå på Hanche!
 6. https://www.eurosport.no/fotball/askildsen-om-beskjeden-fra-ranieri-jeg-matte-bare-vaere-klar_sto7874691/story.shtml
 7. Prøvde en positiv vinkling. Forumet har nok av negativitet for tiden...
 8. https://www.budstikka.no/fotball/derfor-ma-bjarmann-tenke-flere-scenarioer/600539!/ Budstikka tar en prat med Bjarmann på første overgangsdag. Snakker generelt om det spesielle markedet under pandemien og att det er blitt mye video. Har spillere i kikkerten, nevner ingen posisjoner. Er heller ikke sikker på om noen kommer inn hvis ingen blir solgt, da vi ikke er i en desperat situasjon. Helt greit at han holder kortene tett til brystet med fire uker igjen av vinduet!
 9. Får håpe det er siste gang Hovland starter! Er ganske lei Lars sin fetish for rutine nå...
 10. Hvis han blir solgt fra Anderlecht har vi rett på solidaritetsmidler. Dessverre er de laveste satsene for årene spilleren var 12-15.
 11. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaeks-stjernespiller-avslorer-skadetrobbel/599198!/ Bohinen har tydeligvis slitt med hamstringen siden oppvarmingen hjemme mot RBK 5. juli. Skal ta MR for å sjekke om det er en strekk, men håper han kan spille en av U21 kampene i landslagspausen.
 12. Ikke klar til neste runde. Skal testes denne uka for så å begynne med litt sprint og skudd øvelser i følge Budstikka.
 13. Kan legge til at det virker fra artikkelen som om familien har vært i Norge under pandemien. Og at Dio ikke lenger er representert ved Atta Aneke.
 14. https://www.budstikka.no/sport/vurderer-amankwah-opp-mot-kampstart/591446!/ Yaw er småsyk, i tillegg til kjenning med lysken. Både han og Solheim vurderes fram mot kampstart. Håper dette ordner seg.
×
×
 • Create New...