Jump to content

Zlatan

Bruker
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25

About Zlatan

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. https://www.norsk-tipping.no/artikler/lotto-maskin-tipper-pa-eliteserien Troverdig kilde har denne tabellen
 2. Det er nok feil info du har der! Etter sesong er det noen uker med morro renn og fest, så en rolig ferietid fram til slutten april før det er fullt kjør igjen! Hvor det også trenes over dobbelt så mange timer som i sesong per mnd Her har dere begge rett og galt. Det er nok utøvere i dette landet til at noen gjør det ene og andre det andre. Brødrene Aukland har for eksempel enkelte år brukt våren til å gå 11-timersturer(!) Mens enkelte andre vet vi fester mer. Hva gjelder å bygge kondisjon til å stå de siste 10 min av kampene, er noe av det man kan ta med fra kondisjonsutøvere fra det som må omtales som vellykkede idretter, skøyter, langrenn, roing, padling, at de bruker mye tid på å bygge en god base. Det vel heller ikke dristig å påstå at det i disse idrettene trenes langt mer enn i fotball. Dette til tross for at mange av disse utøverne (med klart unntak for langrenn) jobber eller studerer ved siden av. Selv har jeg trent opptil 25-30 timer i uken ved siden av ett fulltidsstudie. Og, jeg kan ikke stresse det nok, kondisjonstrening er gratis.
 3. Det hadde vært et statement fra en supporterklubb jeg ikke hadde ønsket å være medlem av. Glad for at det ble Birger, det er lite å utsette på den innsatsen han har vist i år.
 4. Rosenborg har sagt at de gradvis øker treningen med 20 % årlig for å prøve å ta igjen det tapte i form av form og ferdigheter i norsk Fotball. Dette er noe vi og flere har godt av å følge etter. Men det skjer vel ikke desverre. Bare Bob som kjørte gutta skikkelig. Trening er gratis, noe som vel bør passe oss bra.
 5. Slik var det i fjor i hvertfall. Rosenborg vant cupen, og E-plassen gikk ikke til tapende finalist i cupen, Sarpsborg, men til 4.plassen i ligaen Odd. http://www.dagbladet.no/2013/09/20/sport/fotball/champions_league/europa_league/uefa/29376605/
 6. Foreslår å trene mer, generelt. Så gutta er i litt bedre fysisk form. Det er gratis å trene.
 7. Det er vel strengt tatt en enighet i at fotballnorge som helhet trenger feil og for lite. At de andre i Norge trener lite er jo like gjerne et argument for at vi skal trene mer. Da kan man jo virkelig oppnå en fordel.
 8. Er nok de 2 siste punktene der, banene står der og trenerne er fast ansatt! Det er også gratis å tenke alternativt, all treningen trenger ikke foregå på styrkerom eller kunstgress bane! Hva med å lære litt av utholdenhetsidrettene jmf utholdenhetstrening preseason og hockey i form av fysisk og ikke minst de årlige testene både de og alpinistene har... Hvor mange timer og økter består en vanlig uke av?
 9. Word, gleder meg, men kjenner at jeg gruer meg mest Det er mer å vinne en å tape her. Vinner vi er det syv poeng ned til LSK. Taper vi, er det fortsatt ett poeng ned. Det er altså en mulighet til å gi oss selv et solid forsprang. Uten at det er kjørt om vi taper.
 10. Dette er på linje med det toppidrettsutøvere gjør når de er på samling, på verdenscup og mesterskap. Det er ikke uvanlig å ha med egne filtre til aircondition, legge plast på teppegulv, desinfisere kjøkken og spiseflater osv.
 11. Ja, med seier i dag er de vel bare 3 poeng bak medalje også. Så det vil jeg si er noe å spille for.
 12. Er du overrasket vi har jo fortsatt dødballguru Jalland på feltetSikkert kortsiktig tenkning, men det at vi er så kronisk råtne på dødball gjør meg fristet til å ønske at vi gjør en Aafk; Ut med Jalland og inn med Nanne.Den støttes 150% Hvordan hadde poengfangsten i år sett ut om man tok vekk alle mål vi har sluppet inn på dødball? Jeg sitter med en følelse at vi er der vi er, omtrent utelukkende pga def. dødball. Men, ikke alltid det stemmer med virkeligheten.
 13. "– Jeg ønsker å være veldig klar på at jeg kom hit med en intensjon om å spille for Lillestrøm, ikke bare bruke dem for å trene meg opp igjen. Ettersom ukene gikk og formen ble bedre, kom det også flere andre henvendelser, uten at jeg forandret mening. Grunnen til at det ikke løste seg handler om mangel på respekt og kommunikasjon, sier «Edu» tilRomerikes Blad." http://www.sporten.com/nyhet/lsk-henter-tidligere-rosenborg-spiss Kan vel også leses som at det var uenigheter om lønn. Helt klart
 14. "– Jeg ønsker å være veldig klar på at jeg kom hit med en intensjon om å spille for Lillestrøm, ikke bare bruke dem for å trene meg opp igjen. Ettersom ukene gikk og formen ble bedre, kom det også flere andre henvendelser, uten at jeg forandret mening. Grunnen til at det ikke løste seg handler om mangel på respekt og kommunikasjon, sier «Edu» tilRomerikes Blad." http://www.sporten.com/nyhet/lsk-henter-tidligere-rosenborg-spiss
×
×
 • Create New...