Jump to content

rykkinn

Bruker
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by rykkinn

 1. Fra Stabak.no «- De vil utvikle meg til å bli en komplett spiller. Til sommeren skal jeg være klar for å konkurrere om en plass på laget, så jeg får litt tid til å tilpasse meg. Jeg føler ikke press, sier Askildsen.»
 2. 16 ja, 2 tall ifra det han hadde i Stb, giiiikk litt fort i svingene
 3. DraktNr. 14 i Sampdoria, dette er kult! Sterkt!
 4. rykkinn

  Nadderud

  Har vi egentlig hatt storskjerm på Nadderud utenom 6-2 matchen mot Enga i 2008?
 5. 11 minutter med deilig Emil-Ball
 6. Hadde vært digg med shorts vær og ikke snø i Bærum nå ja
 7. Solheim er jo blant annet venstreback da?
 8. Braaten? Virker sånn ut ifølge kommentaren hans på insta innlegget som Lillevik la ut da han takket for seg..
 9. https://www.budstikka.no/sport/i-2019-spilte-han-68-minutter-i-eliteserien-na-far-han-ny-stabaek-kontrakt/560122!/ I 2019 spilte han 68 minutter i eliteserien. Nå får han ny Stabæk-kontrakt Matthew Rusike (29) fikk spolert store deler av 2019-sesongen på grunn av skader. Nå gir Stabæk han en ny mulighet. Tor Bjørnar Holmlund 07. januar 2020, kl 11:52 – Vi har konkludert med at vi ønsker å gi ham en ny sjanse, og forlenger avtalen med ett år, sier avtroppende sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen. Han understreker at det formelle ikke er på plass ennå, og at ingen avtaler er skrevet under. 2019. Det fotballåret kommer til å bli stående som et «annus horribilis» for Stabæk-spilleren Matthew Rusike. Han kom til klubben i forkant av 2019-sesongen og viste svært lovende takter i oppkjøringen. Spilleren, som opprinnelig er fra Zimbabwe, gikk rett inn i startelleveren til Stabæk da de serieåpnet mot Lillestrøm på en elendig Nadderud-matte 1. april. Det hører med til historien at han da allerede hadde lagt bak seg et brudd i hånden som han pådro seg på første Stabæk-trening. Men 36 minutter ut i kampen mot Lillestrøm ble vondt verre. Gresset løsnet, foten skled og det endte med brudd i ankelen da han skulle legge inn fra høyrekanten. Han var ikke tilbake før drøyt tre måneder senere. Han fikk to innhopp mot Sarpsborg 08 og Brann før han igjen var uheldig. Ødela korsbåndet 12. august skulle han forbedre formen ved å spille for andrelaget til Stabæk mot andrelaget til Aalesund i 3. divisjon. Etter 31 minutter ble han skadet – igjen. Nærmere undersøkelser viste at korsbåndet var ødelagt og resten av sesongen var spolert. Til sammen spilte han 68 minutter eliteseriefotball for Stabæk i 2019. Det var ikke verdens beste jobbsøknad for 29-åringen som hadde en kontrakt som løp ut i 31. desember 2019. Stabæk og Inge André Olsen ser det annerledes. – Han var maks uheldig i 2019, og vi mener at han har et potensial som vi ikke har sett fullt ut. Jeg er 100 prosent sikker på at han kommer tilbake for fullt for oss, sier Olsen. Perfekt Matthew Rusike og resten av Stabæk-spillerne starter oppkjøringen til 2020-sesongen onsdag. Olsen roser den jobben som den tidligere Halmstad-spilleren har vist etter skader. – Han har gjort en enorm jobb med å komme tilbake etter skader. Alt er egentlig perfekt med ham. Han er superhøflig og viser respekt for alle. Han gjør alltid jobben og litt ekstra. Vi håper at vi i april får en spiller som kan gå rett inn i vår førsteellever. Olsen vil ikke si noe om hvilke betingelser Rusike får i 2020. – Det blir vel mellom oss. Men han dobler selvfølgelig ikke lønnen når han har spilt så lite, sier Olsen. Matthew Rusike var ikke tilgjengelig for kommentar.
 10. Stabæk skal til Europa, hurra hurra!
 11. Håper du er ferdig i klubben nå etter DEN BOMMEN!
 12. https://www.stabak.no/nyheter/setter-karrierepunktum-i-stabaek
 13. Hvis/når Stabæk support blir flyttet til bak av et av målene på nye Nadderud så håper jeg vi kommer på den kortsiden nærmest Bekkestua!
 14. https://www.dagbladet.no/sport/hylles-etter-gesten-i-avskjedskampen/71780661 Fin type!
 15. 0-2 goalen til Kassi, borte mot Godset er egentlig ikke så dårlig den, våres nest fineste etter Ola sin i år? Strøøøøken crosser fra Bohinen, Kassi drar av en sjaaaangseløs godsetgutt, og chipper den over keeper foran Godsetununionen og punkterer matchen
 16. Antar at ErikErik snakker om Thorsby sin situasjon i Nederland før overgangen til italiensk fotball i sommer
 17. rykkinn

  Nadderud

  Børkeeiet var gjesten og nytt navn på treningsbanen: Tobbebanen
 18. rykkinn

  Nadderud

  https://www.stabak.no/nyheter/offisiell-åpning-av-ny-kunstgressbane Hvem kan dette være? Mix?
 19. Mulighet for å selge denne tshorten på neste hjemmematch??
×
×
 • Create New...