Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bolivar last won the day on May 19

Bolivar had the most liked content!

Community Reputation

412

About Bolivar

 • Rank
  Begynner å bli slitsom
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. Ranheims reservekeeper virker tafatt. Vi må skyte mere. Tror det meste går inn der !
 2. Ranheim har 3-4 av sine bedre spillere småskadet etter onsdagens knokkelkamp mot Viking. De er ellers også vanligvis et dårlig hjemmelag. Sannsynligvis får vi ikke bedre muligheter til å ta 3 poeng borte i resten av sesongen. Det hadde vært sinnsykt deilig å være helt sikret etter kveldens kamp !
 3. Blir spennende å se hvordan taktikk Jønsson legger opp for denne kampen. Tipper Ranheim kommer til å slå mye langt og falle i duellene som oppstår. De er bra på dødball. Vi hadde en del unødvendige balltap mot Odd. Skjerpings på det må til.
 4. Jeg håper inderlig at trenerteamet har studert kampen Ranheim - Odd. Bunnlaget Ranheim rundspilte Odd og Skienslaget kom sjelden til sjanser. Odd er et lag som trenger plass for å være farlige og Ranheim ga dem aldri de nødvendige ekstra metere for å komme i posisjon
 5. Synes ikke Ranheim var veldig gode i kveld - heller var Odd oppsiktsvekkende svake.
 6. Havner Enga i nedrykkstriden tro ?? Bare 2800 så Oslos stolthet i kveld.
 7. Får nå høre fra Canal Digital at de visstnok har lagt om og ikke viser på PLUSS 5, men visstnok på Eurosport Norge kanal 80 for de som har CD.
 8. Takk for tipset, men skal på jobb fra kl.20.00...
 9. Har Canal Digital abonnement på ES, men finner ikke kampen verken på TV eller for streaming. Europort Pluss 5 kommer ikke opp noe sted.
 10. Mye av det som gikk galt skyldtes etter min mening at formasjonen ble justert i 2. omgang. I første lå vi kompakt og Molde greidde ikke å trenge igjennom. I 2. omgang skulle vi tydelig stå høyere og det ble sprekk mellom forsvar og midtbane. Molde greidde da å spille igjennom og kom rundt på kanten hvor vi manglet sikring. Er redd man ved å se på oss i opptak, kan finne fram til vår store svakhet.
 11. Veldig bra dommer i dag. Med Tom Harald Hagen hadde vi tapt !
 12. Synes det blir feil. Hvem Høyre må søke støtte hos, er veldig viktig for ny stadion - spesielt for størrelsen. Sannsynligvis blir vel dette FRP og eller Venstre. FRP har neppe noen trang til å markere seg i stadionsaken, mens Venstre kan ha det. Venstre sto veldig på for Stabæk i Telenor Arena-saken, men er nå litt "offside" synes jeg. MDG er ikke helt å stole på synes jeg. De var imot høyblokker i Sandvika, men ga seg og stemte for etter påtrykk fra utbyggerne. Er redd de kan snu etter press fra "miljøalternativet" til OIS !
 13. Jønsson viser sin klasse ved byttene har foretar. Berg byttet knapt spillere. Etter å ha løpt opp mot 14 kilometer har forsvarspillere ofte bein stive som tømmerstokker. En smart kjapp Kassi i går mot forsvarsspillere på vei mot krampe håper jeg vi får se igjen !
 14. Er litt overrasket over at så få har gitt Kassi toppkarakter her. Han avgjorde det hele. Han har en evne som mange andre spillere mangler - nemlig å legge merke til hvor i målet keeper står når han skyter. Dio var veldig god på det og før det Alanzinho. Husker Bradley sa i et intervju at det å være oppmerksom på keepers plassering, ofte var forskjellen på en god spiss og veldig bra spiss. Tror dette til en viss grad kan læres...
 15. Vi var litt heldige med at Keita måtte gå av relativt tidlig. Han var fantasisk bra mot Enga. Ellers synes jeg vi tar Godset på at vi holder et høyere teknisk nivå enn dem. Vi greidde å låse av innspill fra kantene i stor grad i dag. Mot RBK greidde vi ikke det i det hele tatt. Det kommer nok av at både RBK har bedre breddespill og at vi blir mer samtrent med de nye forsterkningene. Synes vi gjorde mye riktig i kveld - men vi ga bort litt mye midtbaneplass i perioder.
×
×
 • Create New...