Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bolivar last won the day on May 19 2019

Bolivar had the most liked content!

Community Reputation

421

About Bolivar

 • Rank
  Begynner å bli slitsom
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. Tenker vi får fjerdeplass i årets ES. Tror ikke vi vinner gullet før vi reiser tilbake til Brasil på treningsleir som i 2008. Suveren opplading - helt perfekt tur - bortsett fra at Somen Tsjoy bøffa vinflasken min på avslutningsfesten hvor support var var invitert....
 2. Lillestrøm er ikke lenger i Eliteserien, så de er ikke avgjørende for hvordan det går med verken oss eller andre i 2020. Vi er etter fjorårets sesong det beste laget i Stor-Oslo og det kan spille inn når det gjelder å trekke gode spillere til oss. Det kan bli viktig for å bli foretrukket både av unge talenter og etablerte spiller som vil ha jobb i hovedstaden.
 3. Om jeg husker riktig så har Hussein vært mye skadet i karrieren. Tror ikke vi trenger han.
 4. Ranheims reservekeeper virker tafatt. Vi må skyte mere. Tror det meste går inn der !
 5. Ranheim har 3-4 av sine bedre spillere småskadet etter onsdagens knokkelkamp mot Viking. De er ellers også vanligvis et dårlig hjemmelag. Sannsynligvis får vi ikke bedre muligheter til å ta 3 poeng borte i resten av sesongen. Det hadde vært sinnsykt deilig å være helt sikret etter kveldens kamp !
 6. Blir spennende å se hvordan taktikk Jønsson legger opp for denne kampen. Tipper Ranheim kommer til å slå mye langt og falle i duellene som oppstår. De er bra på dødball. Vi hadde en del unødvendige balltap mot Odd. Skjerpings på det må til.
 7. Jeg håper inderlig at trenerteamet har studert kampen Ranheim - Odd. Bunnlaget Ranheim rundspilte Odd og Skienslaget kom sjelden til sjanser. Odd er et lag som trenger plass for å være farlige og Ranheim ga dem aldri de nødvendige ekstra metere for å komme i posisjon
 8. Synes ikke Ranheim var veldig gode i kveld - heller var Odd oppsiktsvekkende svake.
 9. Havner Enga i nedrykkstriden tro ?? Bare 2800 så Oslos stolthet i kveld.
 10. Får nå høre fra Canal Digital at de visstnok har lagt om og ikke viser på PLUSS 5, men visstnok på Eurosport Norge kanal 80 for de som har CD.
 11. Har Canal Digital abonnement på ES, men finner ikke kampen verken på TV eller for streaming. Europort Pluss 5 kommer ikke opp noe sted.
 12. Mye av det som gikk galt skyldtes etter min mening at formasjonen ble justert i 2. omgang. I første lå vi kompakt og Molde greidde ikke å trenge igjennom. I 2. omgang skulle vi tydelig stå høyere og det ble sprekk mellom forsvar og midtbane. Molde greidde da å spille igjennom og kom rundt på kanten hvor vi manglet sikring. Er redd man ved å se på oss i opptak, kan finne fram til vår store svakhet.
 13. Veldig bra dommer i dag. Med Tom Harald Hagen hadde vi tapt !
×
×
 • Create New...